A világ legnagyobb kommunista diktatúrája még mindig a wuhani koronavírus (Covid-19) megszállottja, amelyet állítása szerint most tengeri élőlényekben, például rákokban és halakban keresnek.

A Kínai Kommunista Párt (KKP) ahhoz folyamodott, hogy a friss halak, garnélarákok és más tengeri élőlények száját átvizsgálja a kínai baktérium után kutatva, amelyet Kína állítása szerint egy halász hozott be Fujian tartományból, miközben "illegális kereskedelmet" folytatott.

"A műveletek során a halászoknak naponta egy vizsgálatnak kell alávetniük magukat" - jelentette be a KKP az új vizsgálati követelményekről. "Amikor a halászok és a fogásuk a partra ér, mind az "embereket, mind az árut" meg kell vizsgálni".

Más szóval a Fauci influenza bárhol megbújhat, akár egy apró garnélarák belsejében vagy esetleg egy osztriga belsejében is. Ha valahol bele lehet szúrni egy tampont, akkor Kína ott fogja szondázni a WuFlu-t keresve. (Kapcsolódó cikkek: A kommunista Kína elkötelezettsége a véget nem érő zárlatok bevezetése mellett éhezés és más eszközök révén öli meg népét).

 

 

Az ausztrál járványügyi szakértő szerint "szükségtelen" Kína kenetvételi fétise.

Egy időben a KKP az emberek végbélnyílásában kereste a kovászos baktériumokat, ahogy arra talán emlékeznek.

A KKP meg van győződve arról, hogy minden, beleértve az emberi kakit is, kínai bacikat rejthet, ezért az ország megszállottan mindent tesztel.

"A halak alapvetően nem hordozhatnak koronavírust" - mondja Adrian Esterman, a Dél-Ausztráliai Egyetem epidemiológusa arról, hogy amit Kína tesz, az "felesleges".

"Először is, nincsenek meg azok a receptorok, amelyekre a koronavírusok rácsatlakoznak. Másodszor, a halak testhőmérséklete nem alkalmas a vírusok túlélésére. Annak az esélye, hogy egy hal megfertőződjön koronavírussal, nagyjából nulla".

Esterman jobb, ha vigyáz, mert ezek harcias szavak, és a KKP hajlamos intoleránsan kezelni a napirendjével ellentétes igazságokat. Esterman szerencséjére nem a kommunista Kínában él.

Úgy tűnik, mintha a KKP csak egy újabb ürügyet akarna arra, hogy betörjön az élőlények testébe és megvizsgálja azt, ami egyszerre beteges és zavaró - de mi mást várnánk a kommunista Kínától?

"Olyan PCR-teszttel tesztelnek, amely nem képes kimutatni a vírusokat, egy olyan vírusra, amelyet soha nem izoláltak" - írta a Zero Hedge egyik kommentelője arról, hogy mennyire nevetséges ez az egész. "A pszichopédia folytatódik."

"Soha ne felejtsük el, hogy Kína a tervrajza annak, amit a hüllők akarnak az emberi faj számára. Háborúban állunk."

Egy másik azt válaszolta, hogy Kína "egyszerűen csak életben tartja a narratívát, hogy külső zavarokat okozzon és megkönnyítse a belső ellenőrzést", ami nagyjából fedezi az egészet.

 

 

"A halak tesztelése a COVID számára csak egy újabb ok, és még csak nem is a legkirívóbbak közül, hogy a kínaiaknak soha nem engedhetjük meg, hogy bármi másért is felelősek legyenek, csak saját magukért" - tette hozzá egy másik.

"És hogy bárki, aki pozitívan gondolkodik róluk (L'il Castro Trudeau köhög** köhög), szintén a hatalom karjainak a közelében se legyen."

Mások megkérdőjelezték, hogy ez az állítólagos új tesztelési rendszer a kínai nép számára még több félelem és látványosság megteremtéséről szól-e, vagy az Egyesült Államokban folyó pszichológiai hadviselés fenntartásáról.

"Vannak videók, amelyeken halak esnek holtan össze az utcán?" - írta egyikük, emlékeztetve azokra a rosszul eljátszott bemutatókra, amelyeket Kína a járvány elején mutatott be, és amelyeken állítólag kínai baktériumoktól holtan esnek össze emberek az utca közepén.

"Ez a nyugatot célozza, mióta az átverés kiderült" - válaszolta egy másik. "Emlékszik arra, hogy itt az utcán hullanak holtan az emberek? Persze, hogy nem. Azért, mert az egész egy nagy átverés."

A cikk forrásai a következők:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/tul-a-hulyesegen-kina-megkezdi-a-friss-halak-rakok-garnelarakok-vizsgalatat-koronavirus-bakteriumokra-mivel-a-covid-szinhaz-orult-uj-szinteket-er-el