Ez egy 2-3 napos minta a facebook "hírek" lapján található "top story"-kból.... Ezt látják emberek tízmilliói az elmúlt napokban minden nap.

Most már értitek, hogy milyen erős a média és milyen könnyű agymosni a birkákat!!!

A WHO jövő héten globális egészségügyi vészhelyzetnek nyilváníthatja a pénzhimlőt!

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/w0pa92/who_may_declare_monkeypox_a_global_health/--
----

Kanada újra bevezeti a légi utasok szúrópróbaszerű kovidotesztelését.

Olvassa el a hozzászólásokat

https://www.youtube.com/watch?v=2TxNdTWYB1E
----
Az MSM elkezdett beszámolni a mellékhatásokról

https://www.youtube.com/watch?v=CXruPxsLc7o&t=1s

--
Új tanulmány szerint a Covid-19 elleni természetes immunitás még 1%-kal sem csökken, de a beoltottaknál kialakul a szerzett immunhiányos szindróma (AIDS).

https://expose-news.com/2022/07/14/natural-immunity-covid-doesnt-wane-vaccinated-developing-aids/

-----
New York COVID-19 karantén szabályai alkotmányellenesek és törvénytelenek: Bíró

https://www.theepochtimes.com/new-york-covid-19-quarantine-rules-unconstitutional-and-illegal-judge_4597334.html

---
Az USA enyhíti az Oroszország elleni szankciókat

Az amerikai pénzügyminisztérium Külföldi Eszközök Ellenőrzéséért Felelős Hivatala (OFAC) engedélyezte a műtrágya-, élelmiszer-, gyógyszer- és orvosi felszerelés-szállításokat érintő, Oroszországgal folytatott ügyleteket.

Az Egyesült Államok korábban egyes tételeket, köztük műtrágyákat, orvosi felszereléseket és gyógyszereket levett az oroszellenes szankciók listájáról. Megszűntek a szervetlen műtrágyákra, vetőmagokra és szaporítóanyagokra, élelmiszerekre, vitaminokra és ásványi anyagokra, étrend-kiegészítőkre, palackozott vízre, élő állatokra és takarmányokra vonatkozó szankciók.

A pénzügyminisztérium emellett feloldotta az orvosi gyógyszerekre, az orvosi berendezésekre, valamint az ezek alkatrészeire és szoftverére vonatkozó szankciókat.

 

 

https://en.news-front.info/2022/07/16/us-relations-with-russia-move-to-military-neutrality/
--

A Cars for Kids nem mondta el, hogy a bevételt a zsidók kapják.

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/w0g63s/most_americans_probably_remember_the_ads_for_the/

 

A sátánisták normalizálják a mentális betegségeket, ami része a "Halál Amerikára" programjuknak.

Biden transznemű egészségügyi miniszterhelyettese, Rachel Levine és Sam Brinton, a nemileg fluid "kutyakezelő" részt vesznek a francia nagykövet Bastille-napi partiján.

https://www.thegatewaypundit.com/2022/07/bidens-transgender-assistant-health-secretary-rachel-levine-gender-fluid-pup-handler-sam-brinton-attend-french-ambassadors-bastille-day-party/
--
Kínai kutatók azt állítják, hogy olyan "gondolatolvasó" mesterséges intelligenciát fejlesztettek ki, amely képes mérni a Kínai Kommunista Párt iránti lojalitást - állítják a jelentések.

https://www.businessinsider.com/china-says-mind-reading-ai-can-gauge-political-loyalty-reports-2022-7?op=1

--
Szaúd-Arábia szomjazza az erősen kedvezményes árú orosz gázolajat és más, sok nyugati ország által betiltott üzemanyagtermékeket.

A világ legnagyobb olajexportőre a második negyedévben több mint kétszeresére növelte az orosz fűtőolaj mennyiségét, hogy a nyáron megugró hűtési igények kielégítése érdekében ellássa az erőműveket, és lehetővé tegye a királyság nyersolajexportjának növekedését.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/saudi-arabia-doubles-russia-crude-imports-it-prepares-brics-inclusion

A BRICS Nemzetközi Fórum elnöke, Purnima Anand az Izvesztyija című orosz lapnak elmondta, hogy a szaúdiak tervezik a csatlakozást. Ez fellendítené a BRICS-országok, köztük a szaúdiak többoldalú együttműködését, vagyis nem engednének az orosz energiaimport korlátozására irányuló amerikai követeléseknek.
-

Szerbia elnöke: "Elszabadul a pokol Ukrajnában" - Már zajlik a 3. világháború.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/president-of-serbia-all-hell-is-about-to-break-loose-in-ukraine-world-war-3-is-already-happening

--

Az igazság a Külkapcsolatok Tanácsáról

https://rumble.com/v1c90j1-the-truth-about-the-council-on-foreign-relations.html

 

 

----
Oroszország tovább halmozza a pénzt, miközben Amerika úgy süllyed, mint egy halott kurva, akit valaki ledobott a hídról.

https://www.unz.com/aanglin/russia-continues-to-stack-cash-while-america-sinks-like-a-dead-hooker-someone-threw-off-a-bridge/

Andrew Anglin- Ezeket az energetikai szankciókat Oroszország megbüntetésére használni olyan, mintha egy nő úgy próbálna megbüntetni egy férfit, hogy leszopja.

A terv, hogy minden tehenet beoltanak Ausztráliában

https://xyz.net.au/2022/07/the-plan-to-vaccinate-every-cow-in-australia/

--

Izraeli orvosok eltitkolják a kisgyermekeknél jelentkező mellékhatásokat

https://www.americasfrontlinenews.com/post/israel-caught-hiding-high-rate-of-vaccine-injuries-in-small-children
-----

Az utolsó őszinte újságíró Kanadában

https://spencerfernando.com/the-spencer-fernando-show/

--
A CBC informátora felmondott a COVID propaganda miatt.

Hirtelen egy egész oldalt kiiktattunk, és azt mondtuk: "Itt az igazság", és számomra ez félrevezető volt - és nem volt őszinte." Klowak szerint ez volt a fordulópont a CBC számára. Elfojtották azokat az információkat, amelyekre a nyilvánosságnak szüksége volt ahhoz, hogy "tájékozott beleegyezésen alapuló döntést hozzon", és a dolgok "kezdtek átcsapni" a hálózatnál a nyílt cenzúrába.

"Hamarosan nem lett biztonságos az emberek számára, hogy elmondják a történeteiket, és hogy meghallgassák a hangjukat, mert elutasították, törölték, lekicsinyelték őket" - magyarázta Klowak. "Hatalmas volt a szakadék aközött, amit láttam, hogy mi publikálunk, és a történetek között, amelyeket hallottam."

thecountersignal.com/cbc-whistleblower-quit-over-covid-propaganda-over-quit

--
Jim Stone úgy gondolja, hogy egy zsidó mérgezte meg, aki a kávéját készítette neki

https://www.jimstoneindia.com/.zp0.html

-----

Muszlim olvasó-- Láttad Jordan Peterson legújabb videóját?
https://youtu.be/7pd0HLeYKsE

"Jordan a Dajjal/Antikrisztus ügynöke. Az "Ábrahámi Egyezményt" népszerűsíti, amely az egy világvallás indító alapja. Ő nem félretájékoztatott. Aljas és álnok, és ez szépen fogalmazva."

 

 

---
mi lenne, ha.jpg'90%-os botok': Elon Musk leleplezi, hogy a Twitter egy katonai szintű pszichopata a tömegek agymosására.

A Twitter "napi felhasználóinak" túlnyomó többsége, úgy tűnik, automatizált spam botok, amelyeket a Big Tech óriás arra használ, hogy tömeges formációs pszichózist és a társadalmi kondicionálás más formáit idézze elő.

A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) valószínűleg a Twitteren működő mesterséges intelligencia-botok frontja mögött áll. Most, hogy tudjuk, hogy a Twittert spam botok irányítják, nem túlzás feltételezni, hogy ugyanazok a spam botok valószínűleg a Redditen, a Facebookon, az Instagramon, a YouTube-on és a TikTokon is jelen vannak.

"Végül is nem titok, hogy a hatalmon lévők katonai szintű pszichológiai műveleteket hajtanak végre a nyilvánosságon" - írja Vince Quill.

"Mindannyian találkoztunk már valamikor botokkal, néha nyilvánvaló volt, máskor nem annyira, de az, hogy a felhasználók 90%-a bot, egyszerűen túlmutat a határon".

A Twitter bot-ellenőrzésének mintája mindössze 100 felhasználó volt, Musk feltárja----Azt jelenti ez persze, hogy a Twitter, a Big Tech többi részével együtt, alig több, mint egy social engineering eszköz a tömegek manipulálására és agymosására, hogy elhiggyék azt a szkriptelt valóságot, amit a pszichopaták az irányítás fenntartására használnak.

https://newspunch.com/90-bots-elon-musk-reveals-twitter-is-a-military-grade-psy-op-to-brainwash-the-masses/
---

Calgary Stampede ételárusok, akik tücsköket és lisztférgeket árulnak, valamint drag queen show-k, köztük a kommunista transzszexuális előadó, Karla Marx.

Nem csoda, hogy Trudeau úgy gondolta, hogy ez egy jó hely egy reklámfogásnak.
https://thecountersignal.com/calgary-stampede-approves-mealworm-hotdogs/

----

A mentősök azt mondják, hogy a világjárvány korai szakaszában kevés COVID-19 beteget szállítottak - a média állításai ellenére, miszerint a kórházak túlterheltek -, de a COVID-19 vakcinák bevezetése óta a szívinfarktusok, a stroke-ok és a krónikus fertőzések számának növekedését tapasztalták.

A Western Standard több mint egy tucat egészségügyi dolgozót hallgatott meg, köztük hat mentőápolót, három sürgősségi diszpécsert, két ápolót, két tűzoltót és egy balzsamozót. Mindannyian azt mondták, hogy a vakcinák bevezetése után kezdtek el növekedni az olyan betegségek, mint a szívroham, a stroke, a krónikus fertőzések és a menstruációs problémákkal küzdő nők száma. De azt mondták, hogy az egészségügyi ágazatban, különösen az orvosok körében a hallgatás kultúrája megakadályozta, hogy a problémákat nyíltan megvitassák.

https://www.westernstandard.news/news/exclusive-paramedics-speak-out-about-empty-hospitals-probable-vax-injuries-during-covid/article_273993dc-0167-11ed-97d5-978f968c2e82.html

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-globalistak-megprobaljak-ujraeleszteni-a-covid-hoaxot