Olvassa el alább, Rejtélyes híradó teljes körű rendőrállamot jósol.

"Nincs testi autonómia". Chrystia Freeland: Freeland: "A vészhelyzeti hatalom állandó lehet."

Szombat délelőtt Ottawa A tüntetők nem oszlottak fel. Ottawaiak a belvárosba mennek, hogy támogassák a őket. Csatlakozzanak hozzájuk!
Ne vigyenek magukkal semmilyen igazolványt! Hadd találják ki, hogy kik vagytok.

Egy mohawk idős nőt halálra tapostak az RCMP lovai.

Legutóbb... "Még mindig Ottawában vagyok. És a rendőrség nagyon erőszakossá vált. Vannak rohamrendőrök, katonák és egy hangfegyverre hasonlító eszköz. Zsaruk védőszemüveges fülvédővel és néhányan még gázálarcot is viselnek."

A zsaruk a szabadságkonvoj feloszlatására készülnek.

Ottawa ideiglenes rendőrfőnöke, Steve Bell pénteken sajtótájékoztatón újságíróknak elmondta, hogy ET 15 óráig 70 letartóztatás történt a belvárosban.

https://www.theglobeandmail.com/politics/article-police-set-to-begin-massive-operation-in-ottawa-to-remove-convoy/
--------

Fegyveres rohamrendőrök összecsaptak az utolsó Freedom Convoy tüntetőkkel, miközben eltakarítják őket Trudeau ottawai küszöbéről, miután a kanadai miniszterelnök hadiállapotot hirdetett, és a parlament FELSZÜNTETTE a vitát az éber vezetőnek a drákói szükségállapotot elrendelő hatalom bevezetésére tett ajánlatáról

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10530603/Riot-cops-clear-final-Freedom-Convoy-protesters-Trudeaus-Ottawa-doorstep.html
--
A kamionos sajtókonferencia arra kérte a rendőröket, hogy emberként és ne zsoldosként reagáljanak.

https://www.youtube.com/watch?v=zJymS1kZA6E


(credit. https://snippits-and-slappits.blogspot.com/2022/)

Legfrissebb fejlemények! A Twitteren...

Spencer Fernando - A Fidelito ellen egyre nagyobb a visszahatás.

https://twitter.com/SpencerFernando

Ezra Levant

https://twitter.com/ezralevant

Jordan Peterson

https://twitter.com/jordanbpeterson

Makow- Szívfájdalmam van az Ottawában történtek miatt. Fájdalmasnak találom, ha rágondolok. Hálás vagyok azoknak az embereknek, akik veszélybe sodorták magukat, hogy megvédjék a szabadságot. Ezek az emberek hősök!

Ez a rendőrségi akció túlzásnak tűnik, tekintve, hogy a tartományok már feloldják a kovid mandátumokat. Milyen különbségek maradtak? A kamionosok már nyertek!

Vagy ez csak valami rosszabbnak a kezdete? (lásd a rejtélyes adást alább)

Az ilyen idők áldásként hatnak. Túl sokáig elhanyagoltuk közintézményeinket. Termeszekkel fertőzöttek és a szemünk láttára omlottak össze.

A saját pénzünkkel vásároltak meg minket. A számla esedékessé vált.

Most próbára tesznek bennünket. Össze tudunk-e fogni, mint kanadaiak, amerikaiak stb., hogy helyreállítsuk nemzetünket?

A vírus nem Covid. Hanem a kommunizmus. Nem köthetsz kompromisszumot a Sátánnal.

Bizonyítva, hogy gyűlöletet akarnak szítani.

SOKKOLÓ POLITIKA: Ottawa büntetésként elaltathatja a kamionosok háziállatait

https://www.thecountersignal.com/news/ottawa-police-may-euthanize-truckers-pets-as-punishment

Nem akarlak halálra ijeszteni, de ez a titokzatos adás azt jósolja, hogy Kanada vészhelyzeti intézkedéseit jövő héten teljes körű kommunista rendőrállammá bővítik. Az embereknek nem lesz többé személyes autonómiájuk. Az állam rabszolgái lesznek. Nem tudom, hogy ez igaz-e, de már semmi sem lep meg. Ez a helyes link: https://www.bitchute.com/video/jwmaiuVeZOjd/

Az FDA elismeri, hogy a Covid PCR teszteket azért hozták létre, hogy pozitívan teszteljenek "egy közönséges megfázás vírus genetikai anyagával".

https://www.investmentwatchblog.com/fda-admits-the-covid-pcr-tests-were-created-to-test-positive-with-genetic-material-from-a-common-cold-virus/

--

A megdrogozott Ontario-i alkalmazott elveszíti állását a Freedom Convoy-nak adott 100 dolláros adomány miatt.

https://www.breitbart.com/politics/2022/02/17/doxed-ontario-staffer-loses-job-100-donation-freedom-convoy/

--
Nem rejtőzködik tovább a Világgazdasági Fórum - 3 perc

Az alábbiakban a WEF nyíltan beismeri, hogy céljaik elérése érdekében irányítják a kormányfőket és a helyi vezetőket is.

A kapitalizmus (a felső vállalati monopóliumok rabszolgasága) és a kommunizmus (az állam rabszolgasága) kombinálása a totális totalitarizmusban.

https://www.facebook.com/fifa.balfour/videos/460013225854210
---

Hogyan kerültek a konzervatívok ennyire a szélsőségek vonzásába?

Andrew Coyne kanadai kommunista szakértő szerint a szabadságot akarni szélsőségesség. A társadalom elvesztette az eszét?

https://www.theglobeandmail.com/opinion/article-how-did-conservatives-come-to-be-so-attracted-to-extremism/

-

Chris_Sky-600x.jpgChris Sky: Meggyőző, céltudatos és lebilincselő szóvivő arról, hogyan állítsuk meg a kanadai zsarnokokat. Nézze!

https://www.bitchute.com/video/kOZEikdV9Jpm/

Nem fogom feladni. Nem fogjuk feladni.

Kanadaiak százai, ezrei vonultak velem együtt Montreal utcáin, szolidaritásból, hogy NEMET MONDJUNK.

Tovább kell nyomulnunk. Erősebben. Itt az ideje, hogy teljesen világossá tegyük, hogy nem fogadjuk el, amit megpróbálnak megvalósítani.

Nyerjük meg ezt a harcot.


Freeland nagyapja náci háborús bűnös volt?

http://johnhelmer.org/victim-or-aggressor-chrystia-freelands-family-record-for-nazi-war-profiteering-and-murder-of-the-cracow-jews/

"Chrystia Freeland kanadai miniszterelnök-helyettes nagyapja náci volt, és csodálja Soros Györgyöt. Nem csoda, hogy szabadságszerető terroristáknak nevezi a kanadaiakat.

Freeland édesanyját Halynának hívják, aki a náci Chomiak (Khomiak) lánya, akit különböző befolyásos nácikkal fényképeztek le Lengyelországban.

Chrystia Freeland egy magas rangú hitleri náci unokahúga, akit a háború után a lengyel hatóságok köröztek. Valójában a család több tagja is kapcsolatban állt a nácikkal".

https://www.activenews.ro/stiri/Bunicul-vicepremierului-canadian-Chrystia-Freeland-a-fost-nazist-iar-ea-il-admira-pe-George-Soros.-Nu-este-de-mirare-ca-ii-numeste-teroristi-pe-canadienii-iubitori-de-libertate-172792

--

Québec visszavonta a koronavírus elleni mandátumot, miután elutasította Antikrisztuskövető Trudeau sürgősségi rendeletét.

https://www.breitbart.com/politics/2022/02/16/quebec-drops-coronavirus-mandates-after-rejecting-trudeaus-emergency-decree/
--

20 republikánus, akik meggazdagodtak, mert eladták magukat Kínának.

https://www.breitbart.com/politics/2022/02/17/red-handed-20-republicans-who-sold-out-to-china/

 

A RINOS biztosítja, hogy a Nemzetgyilkos Biden oltás Mandátumok NEM kerülnek finanszírozásra

https://www.breitbart.com/politics/2022/02/17/four-senate-republicans-fail-to-show-up-for-vote-on-amendment-defunding-vaccine-mandates-ensuring-failure/

--

Tömeggyilkos Sátánfatty Trudeau vészintézkedései csak a fehérekre vonatkoznak.

Nem vonatkoznak a közpolitika által előnyben részesített emberekre, mint a migránsok.

https://summit.news/2022/02/18/trudeaus-prohibition-on-protests-exempts-refugees-immigrants-and-ethnic-minorities/

--

SL Nitram a mellékhatások weboldalán.

A 27 éves fiam 2021 augusztusában, az első adag beadása után szenvedett nemkívánatos oltási reakciót. A szakemberek 2 nemkívánatos oltási reakcióról szóló jelentést nyújtottak be, de mindkét alkalommal a tisztiorvos azt javasolta, hogy vegye be a második oltást . Nem tette meg , mert még nem épült fel az első oltásból. Még mindig erős fájdalmakkal küzd a mellkasában, a nyakában és a hát felső részén. A kiterjedt vizsgálatok kizárták a szívburokgyulladást/myocarditist, autoimmun betegségeket , gyulladást stb. Minden normálisnak bizonyult, mégsem normális. Nem tud dolgozni, mert bármilyen megerőltető tevékenység fokozza a fájdalmat, amit úgy érez, mintha egy bilincs szorítaná a mellkasát, és nem tud teljes levegőt venni. Dühös és depressziós és szorong, mert a jövő, amit tervezett, nagyon messze van a számára elérhetetlen . Kipróbálta a masszázst, de a fájdalom 3 napig fokozódott, majd visszatért a szokásos szintre. A kíméletes fizioterápia csak ront a fájdalmon. Próbálkozik akupunktúrával, de csak nagyon enyhe enyhülést ért el. Jelenleg a fájdalomklinikára vár időpontot, és bár soha nem kapott kovidot, vár egy időpontot a kovidot követő klinikán, hogy megtudja, láttak-e már ilyen reakciót a kovidra, és hogy van-e valamilyen javaslat arra vonatkozóan, hogyan lehetne segíteni rajta. Olvasok mindent, amit tudok, de nem találok semmi hasznosat. Még az antihisztamin és savlekötő protokollt is elkezdte kipróbálni, amit kutatnak, de sajnos eddig nincs hatása.

https://www.medscape.com/sites/public/covid-19/vaccine-insights/how-concerned-are-you-about-vaccine-related-adverse-events?
---

Felmérés szerint a kanadaiak vonakodnak beoltatni gyermekeiket

https://westernstandardonline.com/2022/02/fed-survey-shows-parents-feel-guilty-over-child-vaccinations/

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-kommunizmus-erkezik-kanadaba