Sátánista udvari bolond, "filozófus" Bertrand Russell, 1872-1970

Bertrand Russell - A társadalom egy összeesküvés a tagjai rabszolgasorba taszítására.

A The Scientific Outlook-ban, 1931-ben, szabadkőműves.

Bertrand Russell leírta a neo-feudális társadalmat, amely ma uralkodókból és rabszolgákból áll.

"Russell nemcsak megjósolta, hogy ez meg fog történni, hanem kijelentette, hogy ez a jövőben fog bekövetkezni. Nyilvánvalóan tervbe volt véve, és amiről Russell akkor beszélt, az most is megtörténik. Nem lehetett volna ennyire előrelátó anélkül, hogy ne lett volna része annak az elit osztálynak, amely végrehajtja azt a tervet, hogy lebontsa eddigi istenfélő világunkat." Edward Menez

Bertrand Russell, A szabadkőművesek életszemlélete

A brit filozófus, esszéista, társadalomkritikus és szabadkőműves Bertrand Russell... 1931-ben a "The Scientific Outlook" című folyóiratban írta.

Azokon a ritka alkalmakkor, amikor egy fiú vagy lány, aki már túljutott azon a koron, amelyben a társadalmi státust szokás meghatározni, olyan kifejezett képességet mutat, hogy az uralkodók szellemi egyenrangújának tűnik, nehéz helyzet áll elő, amely komoly megfontolást igényel. Ha az ifjú megelégszik azzal, hogy elhagyja korábbi társait, és teljes szívvel az uralkodók mellé veti magát, megfelelő próbatételek után előléptethetik. Ha azonban sajnálatos szolidaritást mutat korábbi társaival, az uralkodók vonakodva fogják megállapítani, hogy nincs más teendő vele, mint a halálos kamrába küldeni, mielőtt fegyelmezetlen intelligenciájának ideje lenne lázadást terjeszteni.

Gondoljunk Barack Obamára, Bill Clintonra, Bo Jo-ra... gondoljunk a legtöbb áruló úgynevezett vezetőnkre.

"The Scientific Outlook" (1931) Lord Bertrand Russell könyve egy olyan könyv volt, amely a "monopolisztikus kapitalizmus" (gondoljunk a BlackRockra) gondolatát hirdette,ahol minden egy technokrata elit osztály tulajdonában és irányítása alatt állna.

A többiekből "koboldokat", vagy egy paraszt rabszolgaosztályt csinálnának. Megjegyzendő, hogy alig két évvel később, 1933-ban jelent meg Aldous Huxley "Szép új világ" című műve, amely számos hasonló gondolatot támogatott, beleértve az alfa, béta stb. osztályszerkezetet.

Russell ateista volt, aki hitt a tudomány erejében. Talán nevetségessé tehetjük azokat, akik ma bálványozzák a "tudományt", miután láttuk, hogy mit hozott ez nekünk Fauci, Gates és mások követésével. Russell például a korábbi, 19. századi "tudományt", Darwint támogatta, amely ateistákat akart faragni mindannyiunkból, azt állítva, hogy majmokból fejlődtünk ki egy forgó gömbbolygón, amely az ősrobbanásból, a semmiből jött létre.

Ezt követte Sir Isaac Newton 17. századi "tudománya" Sir Isaac Newton gravitációs elképzelésével (ami csak egy elmélet volt, ne feledjük), ami azért kellett, hogy megmagyarázza, miért nem esnek le az emberek a földgolyó aljáról. Szóval már régóta indoktrináltak minket azzal, amit az elit tudománynak nevez nekünk....egy szörnyen hosszú ideje.

Az egyik dolog, amit Russell külön megemlített, a műtrágya volt, mint a világ élelmiszertermelésének irányításának kulcstényezője.

A "The Scientific Outlook" 120. oldalán Russell folytatja az élelmiszerekkel kapcsolatos spekulációit: "A hamis élelmiszerek előállításának problémája tisztán kémiai jellegű, és nincs okunk arra, hogy megoldhatatlannak tekintsük. Kétségtelen, hogy a természetes élelmiszerek ízletesebbek lesznek, és a gazdag emberek esküvőkön és lakomákon valódi borsót és babot fognak kínálni, amit az újságok áhítattal emlegetnek majd. De az élelmiszereket nagyrészt hatalmas vegyi üzemekben fogják előállítani. A földek kiesnek majd a művelésből, és a mezőgazdasági munkásokat vegyipari szakemberek fogják helyettesíteni."

Műtrágyahiány? Hamis, GMO élelmiszerek? Az amerikai kormány a termésük értékének másfélszeresét fizeti a gazdáknak, hogy elpusztítsák a termést? Nem pontosan ezt láttuk az utóbbi időben a hírekben? Russell 1931-ben az időjárás módosításának ötletét is megemlítette, hogy segítse ezt az élelmiszerhiányt.

TRANSHUMANIZMUS

Egy másik ötlet, amit Russell említett, a DNS-ünk megváltoztatása volt, és lényegében ő vezette be a transzhumanizmus gondolatát. Egy két évtizeddel későbbi művében, a "The Impact of Science on Society" (1952) címűben Russell szerint a születésszabályozás nem az egyetlen módja a népességszám csökkentésének, hanem e lágy népirtás új módszereinek feltalálása mellett érvelt. Szerinte a háború a népességszabályozás másik módja, de nem ölt meg elég embert. "Talán a bakteriológiai háború hatékonyabbnak bizonyulna" - állapítja meg Russell ebben a későbbi művében. Ismerősen cseng a Covid-19?

Végül, amellett, hogy megölte az embereket, és táplálkozási szempontból hamis élelmiszerekkel éheztette őket, Russell a túlélők és elméjük ellenőrzésének híve volt.... - de természetesen csak a nem elitieké.

"Hollywood a hollywoodi vallás új főpapja" - hirdette Russell.

Ezt a kultúrharcot ellenünk kiterjesztenék egy monotársadalom létrehozására, és a rabszolgaosztályt beavatnák egy globális kormányzatba anélkül, hogy tudnánk róla.

A Nagy Újraindítás, valaki? Russell azt is mondta, hogy itt az ideje feladni a nemzetállamot és az aranyszabályt..... milyen előrelátó!

Lord Bertrand Russell egy 20. századi változata volt a filozófusok és tudósok hosszú sorának, amely Darwintól Newtonig, és még tovább, Copernicus és Galileoig.

Mi a közös ezekben az emberekben? Mindannyian szabadkőművesek voltak, és mostanra már tudjuk, hogy a szabadkőművesek a sátáni zsidó bankár nagyurak segítői voltak.

Ez a "Nagy Újraindítás", amiben most élünk, nem csak a Világgazdasági Fórummal és Henry Kissinger csövesével, Klaus Schwabbal kezdődött.

Lord Russell segített minket erre az útra terelni azáltal, hogy az ő ateista transzhumanizmusát és a társadalom elit általi irányítását egy egy-világ kormányzat alatt hirdette, azzal az évszázados céllal, amire ezek a sátáni elitek mindvégig törekedtek:

Isten elpusztításával.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-tarsadalom-egy-osszeeskuves-a-tagjai-rabszolgasorba-taszitasara