A távközlési megacégek idén januárban készülnek elindítani "továbbfejlesztett" 5G hálózataikat az Egyesült Államokban.

Mindezt annak ellenére, hogy rengeteg bizonyíték van arra, hogy egy ilyen bevezetés katasztrófához és halálesetekhez vezetne, különösen a Wuhan koronavírus (COVID-19) ellen teljes mértékben beoltott amerikaiak körében.

Sean, az SGT Report online műsorának házigazdája rámutatott, hogy bizonyíték van arra, hogy az 5G tornyok valamilyen elektromágneses hullámokat bocsátanak ki, amelyek közvetlenül az emberek testét támadják. Bizonyítékként a La Quinta Columna által nyilvánosságra hozott videót hozta fel.

A La Quinta Columna, egy spanyol nyelvű médium, arról nevezetes, hogy az egyik első független médiumok egyike volt, amely arról számolt be, hogy a COVID-19 vakcinák a mérgező grafén-oxidot tartalmazzák. (Kapcsolódó cikkek: Tanulmány: 5G expozíció "jelentős tényező" a magasabb covid megbetegedésekben és halálesetekben).

 

 

A spanyol médium az egyik nemrégiben sugárzott livestreamjén lejátszott egy rövid klipet egy férfiról, aki néhány másodpercre közvetlenül egy 5G torony mellett parkol le a kerékpárjával, majd hirtelen a semmiből összeesik. Ricardo Delgado Martin, a La Quinta Columna alapítója és a médium műsorának házigazdája rámutatott, hogy a CCTV-kamera, amely a férfi hirtelen összeesését rögzítette, kevesebb mint egy másodperccel az eset bekövetkezése előtt hibát észlelt a videófelvételen.

Delgado feltételezi, hogy ez a hiba váltotta ki a férfi összeomlását, és hogy ezt a közvetlenül mellette lévő 5G torony okozta. Dr. Jose Luis Sevillano, Delgado vendége rámutatott, hogy ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy az 5G tornyok valamilyen impulzust bocsátanak ki, amely közvetlenül befolyásolja az emberek egészségét.

"Ez a bizonyíték" - mondta Luis spanyolul. "Mert már nem arról van szó, hogy a fickó valami belső dologtól esik össze, hanem van egy külső kiváltó ok, amit a kamera rögzít... Ez megmagyarázná, hogy miért esik hirtelen annyi ember holtan össze itt és ott most".

"Úgy néz ki, mint egy lövés, de ez egy elektromágneses impulzus fénysebességgel" - mondta Delgado. "És a kamera úgy rögzíti, mint egy zavaró jelet, ami normális."

Sean nem hiszi, hogy a zavarás véletlen volt. "A hiba a videón arra utal, hogy valamilyen, talán elektromágneses impulzus vagy energiafegyver lehetett a gyilkossághoz."

A COVID-19 vakcinák érzékenyebbé tehetik az embereket az 5G-re.

Delgado és Luis attól tart, hogy a COVID-19 ellen teljes mértékben beoltott emberek fogékonyabbak lehetnek ezekre az elektromágneses impulzusos támadásokra, mivel a szervezetük grafén-oxidot tartalmaz.

 

 

2021 júliusában az Almeriai Egyetem spanyol kutatói felfedezték, hogy a Pfizer vakcina szinte teljes egészében nem más, mint grafén-oxid. Ez a mágneses anyag, ha befecskendezik az ember szervezetébe, halálos egészségügyi szövődményeket okozhat, beleértve a máj- és vesekárosodást, granulómák kialakulását serkenti a tüdőben, és még előre programozott sejthalált is kiválthat.

"Ha az illető [a videón] be van oltva, és a grafén már a szívében található, és ha ráadásul az illető sportol, nos, ennél egyértelműbb nem lehet" - mondta Delgado, rámutatva, hogy a grafén valószínűleg hozzájárult a férfi halálához.

"Ez egy grafénnel megsokszorozott pulzus volt" - jegyezte meg Luis. Hozzátette, hogy több jelentést kapott páciensektől szívdobogásról "az 5G hullámok sűrűsége miatt". Sok ilyen beteg arról is beszámolt, hogy furcsa érzést éreztek a környezetükben, valahányszor kiléptek a szabadba.

"Mintha egy űrhajóban lennének" - mondta Luis. "Vagy mintha egy olyan bolygóra mentek volna ki, amely nem a miénk". Szerinte ez az érzés a levegőben lévő elektromágneses mezőknek köszönhető, amelyeket a közeli 5G tornyok okoznak.

 

 

Ez a furcsa érzés, amikor kimennek a szabadba, a legkisebb problémájuk. Luis megjegyezte, hogy ha az elektromágneses mezők valaha is úgy pulzálnának, mint ahogy a videóban, az katasztrófát okozhat a közelben élő emberek számára.

"Ami [a testben] működik, az leáll ... elveszítjük az eszméletünket" - mondta Luis. "Néhány ember magához tér, és azt kérdezi: 'Mi a fene történt velem? De néhány embernél a folyamat olyan gyorsan zajlik, hogy nem épülnek fel újra. A végén szív- és légzésleállásba kerülnek, és vége."

Ha annak a személynek, akit az 5G torony elektromágneses impulzusa eltalált, a COVID-19 vakcina miatt grafén volt a szervezetében, akkor az a személy lényegesen kisebb valószínűséggel fog megrázkódni egy elektromágneses impulzustól.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-5g-tornyok-aktivalasa-megolheti-a-covid-19-vakcinat-szedo-embereket-figyelmeztetnek-az-elemzok