2021. szeptember 14., kedd

Chris Menahan: Tömeggyilkos Fauci: Ha a "keményvonalas csoportot" nem "győzik meg" a CV felvételek beadásáról, akkor "kötelezővé tesszük"

A Fehér Ház orvosi főtanácsadója, Népirtó Antony Fauci a hétvégén azt mondta, hogy a Tömeggyilkos Biden-rezsim mindenkit, beleértve a gyerekeket is, "kötelezni" fog a Sátánkövető Big Pharma kísérleti oltásainak szedésére, ha nem "győzik meg" őket, és felszólított arra, hogy tiltsák meg az amerikaiaknak a repülést, a munkába járást, a főiskolát és az iskolát, ha nem hajlandók alávetni magukat.

A lépés mindössze néhány nappal azután történt, hogy Nemzetgyilkos Fauci azt mondta, hogy az amerikaiaknak egy harmadik emlékeztető oltást kell beadatniuk ahhoz, hogy "teljesen beoltottnak" tekinthessék őket.

"Van egy elég kemény csoportunk, akiket megpróbálunk meggyőzni - vagy ha nem győzik meg őket, akkor kötelezni -, hogy oltassák be magukat" - mondta Tömeggyilkos Fauci vasárnap az LMBTQ újságírók szövetségének.

Démonkövető Fauci aztán azt állította, hogy ennek az "ellenszegülő csoportnak" az oltása lenne "a kulcsa a [világjárvány] befejezésének", mielőtt azonnal visszavonta nagyszabású állítását, és azt mondta, hogy ez csak "csökkentené" a fertőzések számát.

"Tehát van körülbelül 75 millió oltásra jogosult emberünk, akik még nem kapták meg az oltást, ez a kulcsa annak, hogy véget vessünk ennek" - mondta Antikrisztuskövető Fauci. "Úgy értem, ez lenne a kulcs, um, drámaian csökkentené a fertőzések számát, ha ennek a visszahúzódó csoportnak a túlnyomó többségét beoltatnánk".

Népirtó Fauci azt is mondta a hétvégén, hogy az oltatlan amerikaiakat ki kellene tiltani a repülésből, és a gyerekeket arra kellene kényszeríteni, hogy beadassák az oltást, ha iskolába akarnak menni (annak ellenére, hogy a tanulmányok szerint a fiúk nagyobb veszélynek vannak kitéve az oltás, mint maga a vírus).

 

 

Nemzetgyilkos Fauci azt állította, hogy ha az amerikaiak 70%-át beoltanánk, akkor elérnénk a "nyájimmunitást", de az ultra-oltottságot Izraelben, ahol a felnőttek több mint 84%-a be van oltva, mindössze két hete jelentették a világon a legmagasabb egy főre jutó megbetegedések számát, és a kormányuk máris emlékeztető oltásokat ad ki, és mindenkit arra utasít, hogy készüljön fel a közeljövőben esedékes negyedik oltásra.

Írország, ahol a felnőtt lakosság közel 90%-a oltva van, pénteken jelentette, hogy a kórházaikban fekvő kovidózisos betegek 54%-a teljes mértékben be volt oltva.

Fauci pénteken azt mondta, hogy személyesen fogja elrendelni, hogy mindenki vegye be a Sátánkövető Big Pharma kísérleti oltásait, hogy legyen munkája.

 

 

Tavaly Lelkét eladó Fauci lesöpörte a kötelező védőoltások gondolatát, és azt mondta, hogy a kormány "soha nem írná elő" azokat "a lakosság bármelyik elemének".

 

 

"Nem látom [a vakcinák kötelezővé tételét] nemzeti szinten, pusztán azért, mert minden olyan helyzetben, amikor az ember szabadságába avatkozunk bele, hogy maga dönthessen a saját egészségéről" - mondta Fauci egy másik interjúban.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/fauci-ha-a-kemenyvonalas-csoportot-nem-gyozik-meg-a-cv-felvetelek-beadasarol-akkor-kotelezove-tesszuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése