A spanyol kormány által kiadott királyi rendelet a COVID-19 járvány miatt szükségállapotot hirdetett, és engedélyezte a biocid vegyszerek használatát.

A kormányrendelet részletezi a vegyi anyagok tervezett alkalmazását is, amely "légi" technikával történik, nem pedig kézi alkalmazással.

A spanyol kormány a világjárvány idején kihirdetett "szükségállapot" irányítása alatt engedélyezte a chemtrail permetezést.
Becslések szerint az emberek 17%-a világszerte úgy véli, hogy a vegyi anyagokat szándékosan permetezik a levegőbe egy titkos, nagyszabású légköri program (SLAP) részeként, amelyet néha titkos geomérnökségnek vagy chemtrailnek is neveznek.

A légköri kémia szakértői körében végzett felmérés során egy tudós "igen" választ adott arra a kérdésre, hogy találkozott-e már olyan bizonyítékkal, amely a SLAP létezésére utal, mivel egy távoli helyen szokatlanul magas báriumszintet mutatott a légkörben.
A kémiai nyomok, közismert nevükön chemtrails, a repülőgépek által néha hátrahagyott fehér nyomokra utalnak.

Kémiai nyomok, közismert nevén chemtrails, utalnak a fehér nyomok néha hátrahagyott repülőgépekKémiai nyomok, közismert nevén chemtrails, utalnak a fehér nyomok néha hátrahagyott repülőgépek §y az égen. A becslések szerint az emberek 17%-a világszerte úgy véli, hogy ezek a nyomok valójában mérgező vegyi anyagok, amelyeket szándékosan permeteznek a levegőbe egy titkos, nagyszabású légköri program (SLAP) részeként, amelyet néha titkos geomérnökségnek is neveznek.

A közhivatalok általában tagadták a chemtrails létezését, és egy 2000-ben az amerikai Környezetvédelmi Hivatal által közzétett dokumentum szerint a sugárhajtású repülőgépek motorjai mögött látható "kondenzcsíkok" vagy "kondenzcsíkok" "elsősorban vízből (jégkristályok formájában) állnak, és nem jelentenek egészségügyi kockázatot az emberekre nézve", de megjegyezte, hogy "befolyásolják a Föld légkörének felhőzetét, és ezért hatással lehetnek a légkör hőmérsékletére és éghajlatára".

 

 

A spanyol kormány által kiadott parancs azonban másról árulkodik, és azt sugallja, hogy a COVID-19 elleni védekezés részeként engedélyezte a hadseregnek, hogy veszélyes vegyi anyagokat permetezzen az égbe.

Spanyol rendelet engedélyezi a biocidok permetezését fertőtlenítés céljából
A spanyol kormány által az O¨cial State Gazette 4-ben 2020. április 16-án közzétett királyi rendelet a COVID-19 világjárvány miatt szükségállapotot hirdetett ki, és engedélyezte a biocid vegyi anyagok használatát:

"Az április 16-i SND/351/2020. számú rendelet, amely felhatalmazza a fegyveres erőket és egységeket, valamint a katonai szükségállapotban lévő egységeket, hogy a Covid-19 egészségügyi válsághelyzet kezelése érdekében az Egészségügyi Minisztérium által engedélyezett biocid vegyi anyagokat használjanak fertőtlenítésre.

A március 14-i 463/2020. számú királyi rendelet a COVID-19 által okozott egészségügyi válsághelyzet kezelése érdekében szükségállapotot hirdet, amely egy sor olyan intézkedést tartalmaz, amelyek célja az állampolgárok jólétének, egészségének és biztonságának védelme, valamint a betegség terjedésének megfékezése és a közegészségügyi rendszer megerősítése."

A rendelet Salvador Illa Roca egészségügyi minisztert ruházta fel az említett utasítások diktálására:

"Április 16-i SND/351/2020-as rendelet, amely felhatalmazza a fegyveres erőket és egységeket, valamint a katonai szükségállapotokat kezelő egységeket, hogy az Egészségügyi Minisztérium által engedélyezett biocid vegyszereket használjanak fertőtlenítésre a Covid 19 egészségügyi válság kezelése érdekében.

A március 14-i 463/2020. számú királyi rendelet a COVID-19 által okozott egészségügyi válsághelyzet kezelése érdekében szükségállapotot hirdet, amely egy sor olyan intézkedést tartalmaz, amelyek célja az állampolgárok jólétének, egészségének és biztonságának védelme, valamint a betegség terjedésének megfékezése és a közegészségügyi rendszer megerősítése."

 

 

A "légi médiumok" és a "porlasztás" használatát kérik.

Amellett, hogy elismeri, hogy az Egészségügyi Minisztérium értékelte az antiszeptikumok és a kémiai fertőtlenítőszerek vírusölő képességét, a kormányrendelet részletezi a vegyi anyagok tervezett alkalmazását is, amely "légi" technikával történik, nem pedig kézi alkalmazással:

"A leghatékonyabb fertőtlenítési technikák közé tartozik a légnemű közegek használata, majd ezeken keresztül, a porlasztás, a termikus porlasztás és a mikroporlasztás technikáival minden felületet gyorsan elérnek, elkerülve a kézi alkalmazástól való függést, amely lassabb, és néha nem ér el minden felületet, mert vannak olyan akadályok, amelyek megakadályozzák az elérést.

A fegyveres erők CBRN védelmi egységei és a Katonai Vészhelyzeti Egység (UME) rendelkeznek a légi fertőtlenítés elvégzéséhez szükséges személyes eszközökkel, anyagokkal, eljárásokkal és megfelelő képzéssel, mivel ezek olyan műveletek, amelyeket rendszeresen végeznek, azzal a kivétellel, hogy biocid termékek helyett más fertőtlenítő vegyszerekkel végzik.

Ezért a fentiekre tekintettel, valamint a Fegyveres Erők személyzete által végrehajtandó minden típusú létesítmény fertőtlenítési műveleteinek javítására és racionalizálására tekintettel helyénvalónak tartják, hogy kivételesen és a riasztási állapot időtartamára engedélyezzék a Fegyveres Erők CBRN védelmi egységei és az UME számára a rendeleteket megállapító 830/2010. június 25-i királyi rendelet 1.1. cikkében leírt 1. főcsoportba tartozó fertőtlenítőszerek és biocidok használatát.".

Röviden, a Planet Today beszámolója szerint: "A spanyol kormány elrendelte, hogy a hadsereg csendben, az ENSZ felhatalmazásával, a "Covid-19 által okozott egészségügyi válsághelyzet kezelését szolgáló rendkívüli állapot" leple alatt halálos chemtraileket permetezzen a polgáraira. "És nem ¦első alkalommal teszik ezt.

A hírportál szerint 2015-ben a spanyol meteorológiai ügynökség négy bejelentője az Európai Parlament előtt elmondta, hogy rendszeresen permeteznek vegyi anyagokat az ország felett az éghajlat megváltoztatására:

"2015. május 19-én Ramon Tremosa i Balcells (ALDE) európai parlamenti képviselő bejelentette az Európai Parlamentben, hogy az állami meteorológiai ügynökség négy dolgozója bevallotta, hogy Spanyolországot teljes egészében repülőgépekről permetezik, amelyek ólom-dioxidot, ezüst-jodidot és diatomitot terjesztenek a légkörben.

Ugyanezen képviselő szerint a cél az lenne, hogy elhárítsák az esőzéseket és lehetővé tegyék a hőmérséklet emelkedését, ami nyárias klímát teremt a turizmus számára, ugyanakkor segíti a mezőgazdasági ágazatban működő vállalatokat. Ez viszont nagy intenzitású hidegcseppeket produkál".

A Geoengineering egyre inkább a főáramba kerül

A Föld klímájának nagyszabású manipulálása, az úgynevezett geomérnökség egyre inkább a főáramba kerül. Az ENSZ is azok között van, akik most a geomérnökség egy ellentmondásos formáját fontolgatják, amelynek keretében szulfát aeroszolokat permeteznek a Föld sztratoszférájába az éghajlat megváltoztatása érdekében - ismeretlen és potenciálisan katasztrofális hatásokkal.

 

 

A szulfátaeroszolok olyan apró, visszaverődő részecskék, amelyek több napfényt verhetnek vissza az űrbe, ha a Föld felszíne felett 12-16 mérfölddel a sztratoszférába permetezik őket. Ez alacsonyabb globális hőmérsékletet eredményez - valamint alacsonyabb átlagos csapadékmennyiséget, kiemelve egy jelentős lehetséges hátrányt. Az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testületének (IPCC) 2021 augusztusában közzétett jelentése a geomérnökség egyik formájaként említi a napsugárzás kezelését és az üvegházhatású gázok eltávolítását. A szulfátaeroszolok a napsugárzás-szabályozás kategóriájába tartoznak, de további geomérnökségi technikákra - például a felső légkörben lévő cirrusfelhők ritkítására - lenne szükség ahhoz, hogy ellensúlyozni lehessen a használatuk okozta csapadékcsökkenést.

Ráadásul a világ más részein alkalmazott geomérnökségi technikáknak különböző régiókban súlyos következményei lehetnek, olyannyira, hogy az élelmiszertermelésre való képességüket is befolyásolhatják. A jelentés szerzője, Govindasamy Bala, az Indiai Tudományos Intézet munkatársa szerint "a tudomány megvan" a geomérnökség alkalmazásához, de messze nem egzakt.

"Azt hiszem, a következő nagy kérdés" - mondta Bala a Reutersnek - "az, hogy meg akarjuk-e csinálni? ... Ez bizonytalanságot, erkölcsi kérdéseket, etikai kérdéseket és kormányzást foglal magában". Ahogy a Reuters beszámolt róla: "Ez azért van, mert minden régiót másképp érintene. Míg egyes régiók nyernének egy mesterségesen hűvösebb világban, addig mások szenvedhetnének, mert például nem lennének meg a termesztéshez szükséges feltételek." Paulo Artaxo, a Sao Pauló-i Egyetem környezetfizikusa és a jelentés másik szerzője hozzátette:

"Alapvetően az üzenet többé-kevésbé ugyanaz, mint (az előző jelentés): A tudomány még nem elég érett. Az ismert geomérnökségi technikák bármelyikének mellékhatásai nagyon jelentősek lehetnek... A társadalomnak mérlegelnie kell, hogy ezek a mellékhatások túl nagyok-e ahhoz, hogy kipróbáljon bármilyen stratégiát."

Évtizedek óta folyik a felhőmagvetés

Meg kell jegyezni, hogy a geomérnökség bizonyos formáit már alkalmazzák. A geomérnökséget a 20. század közepén fejlesztették ki először, a második világháborús technológiák felhasználásával.

A felhőbeültetés az egyik ilyen példa, amelyet már évtizedek óta használnak , és amely a felhők ezüst-jodiddal vagy szilárd szén-dioxiddal történő "bevetését" jelenti, hogy elősegítse az eső és a havazás kialakulását vagy gyengítse a trópusi viharokat. Legalább nyolc nyugati amerikai államban és több tucatnyi országban alkalmazzák a felhőbeültetést a csapadékmennyiség fokozására.

"Ezen túlmenően az amerikai hadsereg felvetette, hogy a nukleáris fegyvereket eszközként lehetne használni a regionális éghajlat megváltoztatására, és a világ bizonyos területeit kedvezőbbé lehetne tenni az emberi lakhatás számára. Ezt a javaslatot azonban nem tesztelték" - számolt be a Britannica.

A Föld éghajlatának megváltoztatására vonatkozó egyéb elképzelések is szóba kerültek. A globális felmelegedés csökkentése érdekében a napfény visszaverődésének növelésére javasolt módszerek között szerepel több milliárd golflabda felhevítése az óceánokban, egy óriási tükör pályára küldése, a cirruszfelhők eltávolítása, fényesebb növények és épületek telepítése, valamint mikrobuborékok kibocsátása az óceán felszínének visszaverőbbé tétele érdekében.

 

 

Még az a lehetőség is felmerült, hogy óriási űrhajókat indítanának a Föld fölé a napfény visszaverődése érdekében.

A Geoengineering mint a társadalmi ellenőrzés kapuja

Bill Gates nagymértékben befektetett a geomérnöki technikákba. 2010-ben olyan gépek kifejlesztésére irányuló kutatásokat finanszírozott, amelyek tengervizet permeteznének a felhőkbe azzal a céllal, hogy növeljék a napfény visszaverődésének képességét az űrbe, és ezáltal csökkentsék a globális hőmérsékletet.

2018-ban Gates segített a Harvard tudósainak kísérleteit is finanszírozni, akik azt javasolták, hogy a sztratoszférába kalcium-kloridot permetezzenek, hogy a Nap blokkolásával lassítsák a Föld felmelegedését. Ahogy azonban Dr. Vandana Shiva egy korábbi interjúnkban kifejtette, az időjárás geomérnökségen keresztül történő megváltoztatását az irányítás fegyvereként lehetne használni, beleértve a mezőgazdaság irányítását is.

Robert F. Kennedy Jr. a The Defender című lapban írt cikkében arra is figyelmeztetett, hogy Gatesnek az éghajlatszabályozással kapcsolatos törekvései könnyen a társadalmi ellenőrzés álcája lehet:

"Befektetési története azt sugallja, hogy az éghajlati válság Gates és cimborái számára nem több, mint alibi a tolakodó társadalmi ellenőrzéshez, a "Nagy Újraindítás" méretű felügyelethez és a hatalmas tudományos ¦ akció geomérnöki boondoggleshez, beleértve az őrült és félelmetes hiúsági projektjeit, amelyek célja, hogy kalcium-kloriddal vagy tengervízzel permetezzék a sztratoszférát a felmelegedés lelassítása érdekében, hogy óriási léggömböket telepítsenek a légkörünkbe, hogy reaktív részecskékkel telítsék a Napot, vagy a veszélyes tervét, hogy génmódosított szúnyogok millióit engedjék szabadon Dél-Floridában. "

Az egyetlen tudós, aki kitart, a légkörben lévő báriumra hivatkozik.

A chemtrails-t vizsgáló tudományos kutatások nem meglepő módon ritkák, de egy tanulmány létezik. Az Environmental Research Letters című folyóiratban 2016-ban megjelent tanulmány egy felmérést tartalmaz, amelyben a légköri kémia és a légköri lerakódás szakértőit kérték meg, hogy "tudományos szempontból értékeljék a SLAP teoretikusok állításait".

A tudósok majdnem mindegyike - 77-ből 76 - arra a következtetésre jutott, hogy nem találkozott a SLAP bizonyítékával, és úgy vélte, hogy a chemtrails más tényezőkkel magyarázható, "beleértve a jól ismert fizikát és kémiát". Volt azonban egy tudós, aki nem tudta kizárni őket, sőt, "igen" választ adott arra a kérdésre, hogy találkozott-e már olyan bizonyítékkal, amely a SLAP létezésére utal.

Egy távoli helyszínt idéztek, ahol a légkör báriumszintje szokatlanul magas volt a talaj báriumszintjéhez képest. A bárium szintje a környezetben általában nagyon alacsony - és az olyan elemek, mint a bárium rendellenes koncentrációját a permetezett vegyi anyagok egyik bizonyítékaként javasolják.

Források - https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/07/06/spain-admits-spraying-chemtrails.aspx

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/spanyolorszag-elismeri-hogy-a-chemtrails-permetezes-resze-a-titkos-ensz-programnak