Egyre több bizonyíték kerül elő, amely bizonyítja, hogy az élelmiszerhiányt és az ellátási lánc megszakadását az Egyesült Nemzetek Szervezete, a Világgazdasági Fórum és az Egészségügyi Világszervezet állítja elő, az Új Világrend, a globális kormányzat bevezetése és az Egyesült Államok elpusztítása érdekében.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete által 2009-ben közzétett, de a honlapjáról már eltávolított véleménycikk az éhezést "a jólét alapjaként" és a világgazdaság megerősítésének eszközeként hirdeti.

Pillanatkép az ENSZ-ből

Az éhínséget a kétkezi munka kizsákmányolásához kell fenntartani, állítja George Kent, a Hawaii Egyetem politológia tanszékének professzora. aki az ENSZ 2021 novemberében kiadott dokumentum szerzője.

"Néha úgy beszélünk az éhezésről a világban, mintha az egy olyan csapás lenne, amelyet mindannyian szeretnénk megszüntetni, a pestishez vagy az AIDS-hez hasonlónak tekintve. Ez a naiv szemlélet azonban megakadályozza, hogy megragadjuk, mi okozza és tartja fenn az éhezést. Az éhezés sok ember számára nagy pozitív értéket képvisel" - jegyzi meg Kent. "Valójában alapvető fontosságú a világgazdaság működéséhez. Az éhező emberek a legtermékenyebbek, különösen ott, ahol szükség van a kétkezi munkára".

Az "éhség fenyegetése" nélkül alapvető, alacsony fizetésű munkahelyek üresednének meg, munkaerőhiány alakulna ki, és a világgazdaság megszűnne létezni - folytatja Kent.

 

 

Élelmiszerárak és piaci spekuláció: A globális éhségjátékok visszatérése

"Mi a fejlett országokban néha látunk szegény embereket az út szélén olyan táblákat tartani, amelyeken az áll: "Dolgozom az ételért". Valójában a legtöbb ember dolgozik az élelemért. Elsősorban azért dolgoznak olyan keményen, mert az embereknek a túléléshez szükségük van az élelmiszerre, hogy vagy saját maguknak termelnek élelmiszert a létminimum szintjén, vagy pedig pénzért cserébe eladják szolgáltatásaikat másoknak. Vajon hányan adnánk el a szolgáltatásainkat, ha nem fenyegetne minket az éhség?

"Ami még fontosabb, hányan adnánk el a szolgáltatásainkat ilyen olcsón, ha nem fenyegetne az éhezés veszélye? Amikor olcsón eladjuk magunkat, másokat gazdagítunk, azokat, akiké a gyárak, a gépek és a földek, és végső soron az embereké, akik nekik dolgoznak. Azok számára, akik az olcsó munkaerő elérhetőségétől függenek, az éhség a gazdagság alapja."

Az ENSZ szerint azok a feltételezések, amelyek a szegénységet és az alacsony fizetésű munkahelyeket az éhezésnek tulajdonítják, "képtelenségek", mert a tápláléktól megfosztott emberek erősebb ösztönzést kapnak a munkára.

 

 

"Ki hozott volna létre hatalmas bioüzemanyag-előállító üzemeket Brazíliában, ha nem tudná, hogy ott több ezer éhes ember van, akik eléggé elszántak ahhoz, hogy elvállalják az általuk kínált borzalmas munkahelyeket?". állítja Kent. "Ki épített volna bármilyen gyárat, ha nem tudta volna, hogy sok ember állna rendelkezésre, hogy elvállalja a munkát alacsony bérezés mellett?

"Az éhezéssel kapcsolatos szakirodalom nagy része arról szól, hogy fontos biztosítani, hogy az emberek jól tápláltak legyenek, hogy így produktívabbak lehessenek. Ez badarság. Senki sem dolgozik keményebben, mint az éhes emberek. Igen, a jól táplált emberek nagyobb kapacitással rendelkeznek a produktív fizikai tevékenységre, de a jól táplált emberek sokkal kevésbé hajlandóak ezt a munkát végezni."

Az "éhség rabszolgái" "vagyontárgyak" a "magas szinten lévő emberek számára" - vonja le a következtetést Kent:

A Free the Slaves nevű civil szervezet a rabszolgák fogalmát úgy határozza meg, hogy a rabszolgák olyan emberek, akiknek nem engedik meg, hogy elsétáljanak a munkahelyükről. Becslései szerint a világon mintegy 27 millió rabszolga él, beleértve azokat is, akiket szó szerint munkaszobákba zárnak és rabszolgamunkásként tartanak fogva Dél-Ázsiában. Nem tartoznak azonban ide azok az emberek, akiket az éhség rabszolgáinak nevezhetnénk, vagyis azok, akik szabadon elmehetnek a munkahelyükről, de nincs jobb helyük. Lehet, hogy a legtöbb dolgozó ember az éhség rabszolgája?

A társadalmi ranglétra magas fokán állók számára az éhezés globális megszüntetése katasztrófa lenne. Ha nem lenne éhezés a világon, ki szántaná fel a földeket? Ki aratná le a zöldségeket? Ki dolgozna a feldolgozóüzemekben? Ki tisztítaná a vécéinket? Nekünk kellene megtermelni az élelmiszert és kitakarítani a vécét. Nem csoda, hogy a felső tízezer emberei nem sietnek megoldani az éhezés problémáját. Sokunk számára az éhezés nem probléma, hanem előny.

Az évtizedekig tartó óp-edet szerdán órák alatt eltávolították az ENSZ honlapjáról, amely vírusként terjedt.

Az ENSZ Krónikája ezt követően közleményt adott ki, amelyben azt állította, hogy a cikk "szatíra".

A Rockefeller Alapítvány által közzétett 2020-as jelentés, amely az élelmiszerrendszer átalakítására irányuló globalista tervet vázolja fel, hétfőn kezdett el keringeni az interneten.

A Rockefeller Alapítvány dokumentumának címe: "Reset The Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System" című dokumentum szerint az amerikai élelmiszerrendszert meg kell ragadni és át kell alakítani a "társadalmi igazságosság" és a "környezetvédelem" előmozdítása érdekében.

 

 

A jelentés "számos változtatást sürget a politikákban, gyakorlatokban és normákban" az amerikai élelmiszerellátás átalakítása érdekében, beleértve az adatgyűjtést és az online felügyeletet az emberek táplálkozási szokásainak nyomon követésére.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-ensz-letorolte-ezt-a-a-vilag-ehezesenek-elonyeit-hirdeto-cikket-a-honlapjarol-miutan-virusszeruen-elterjedt