Ezzel babrálni őrültség. És az egyetlen maszk, amit viselnünk kellene, különösen a gyerekeknek, az a karnevál vagy a Halloween!

Marc Girardot

A maszk-narratíva számos földrajzi területen újra szárnyra kapott. Tekintettel arra, hogy mennyire összehangoltan jelenik meg a médiában, nem kell "összeesküvés-elméletesnek" lenni ahhoz, hogy belássuk, hogy ezt egy sötét erő szervezi és időzíti, amely vagy a közegészségügyi hatóságokat befolyásolja, vagy a közegészségügyi vezetésen belül, esetleg a kettő kombinációja.

Politikai okokból? Ez egy kollektív disztópia? Korrupció? Nem igazán számít ... ez egy sötét erő, amely nem hoz pozitívumot a világunkba. Teljes lelkünkkel küzdenünk kell ellene, mivel végső soron hasztalan rombolja közösségünk szövetét és - ami még fontosabb - gyermekeink - mentális és fizikai - egészségét és fejlődését.

Ami még mindig elképeszt, hogy egy népesség továbbra is ténylegesen elhiszi a maszkos narratívát.
Meg lehet érteni, hogy az emberek bíznak az orvosaikban a vakcinák által kiváltott immunitással szemben a természetes immunitással szemben (A természetes immunitás sokkal jobb!). Az immunitás összetett téma, nem könnyen hozzáférhető, és elterjedt, de láthatatlan. De teljesen érthetetlen, hogy az emberek továbbra is elhiszik, hogy a maszkok működnek, nevezetesen egyszerűen csak úgy:

a maszkok nem állították meg a világjárványt a világjárvány során egyetlen pillanatban sem.
tapasztalják a be- és kiáramlást, és teljesen tisztában vannak azzal, hogy a vírus be- és kijöhet az oldalakon is
a lakosság túlnyomó többségének, akik egyáltalán nincsenek veszélyben, a kellemetlenségek óriási terhet jelentenek a társadalomnak, és különösen a gyermekeknek.
Minden jel arra utal, hogy a maszkok hatástalanok, és hogy esetleg egészségtelenek: fejfájás, kiütések... és folyamatos fertőzések.

Az önfenntartás ösztönei és reflexei - amelyekkel valaha rendelkeztünk - egyre inkább elenyésznek... valószínűleg a technológia, minden bizonnyal a rábeszélés és a rémhírterjesztés miatt. Az önfenntartás, a megfigyelési érzék, a valóság megtapasztalása... mind azt mondják, hogy a maszkok teljesen haszontalanok az általános populációban, és valószínűleg veszélyesek. De sokan nem veszik észre. Ami még rosszabb, hogy egyesek vallásosak lettek a maszkok iránt, és szektaszerűen odáig mennek, hogy megváltoztatják a közösségi médiaképüket!? ... Sokan a maszkokat az önérvényesítés, az erények jelzésére használják; ennek semmi köze az életmentéshez.

Itt van a bibi... már most is hatékony szűrőrendszert viselünk, és már évmilliók óta.
Ha megfigyeljük a természet vad sokszínűségét, a természetnek és genetikai bioszoftverének évmilliók óta minden eszköz a rendelkezésére áll, hogy természetes maszkot biztosítson számunkra: a pillangószárnyaktól az agyban lévő endothelium szűréséig, a halak kopoltyújától a szűrő táplálkozókig, a természet bővelkedik példákban, hogy képes a dolgok szűrésére, beleértve a legkisebb anyagokat is.

Szűrő tápvonal

Miért ne lennénk tehát mi is megajándékozva szűrővel (itt "maszk" olvasható), hogy megvédjük magunkat a baktériumoktól és vírusoktól? ... Nos, valószínűleg már így is van.

Nagyon valószínű, hogy több százmillió évvel ezelőtt elindult egy párhuzamos univerzum, amelyben az emlősök egy alternatív változata alakult ki egy biológiai maszkkal - őszintén szólva idegenszerű - lehet, hogy a Fémműves pillangószárnyakban kialakult nanopórusok formájában, vagy más megközelítésben.

Ezzel párhuzamosan, vagy valamivel később, egy másik légszűrős változat is kialakult, amely nem viselt maszkot, hanem úgy fejlődött, hogy orrlyukakkal, orrszőrzettel, örvényt létrehozó topográfiával, mandulákkal és nyálkával rendelkezett, hogy a rávetülő fertőző anyagok nagy részét felfogja és feldolgozza.

A természet és az idő sok kombinációt, ha nem is az összes lehetséges permutációt kipróbálta, esetleg egy természetes maszkot is a mai légáramlás-szűrésen felül... Ezt hívják Evolúciónak. Az Evolúció pedig nem más, mint egy hatalmas randomizált, kontrollált kísérlet (RCT), amelyet egy olyan valósággal teszteltek, amelyet nem lehet becsapni.

Találd ki, melyik szűrési változat nyert? ... Jól tippeltél! A mi verziónk nyert. A mi nyílt áramlású, szabad keringésű légzőrendszerünk optimalizált az életünkre. Más szóval ...

... már van egy légszűrő rendszerünk, amely megakadályozza, hogy a vírusok kárt tegyenek bennünk, és ez kapta a legjobb RCT pontszámot: Túlélés több millió éven át.
Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy a SARS-COV2 halálozási aránya olyan alacsony - 0,1% alatt van. Ha a levegő bevitele drasztikusan csökkenti a belélegzett dózisokat, egyértelműen jobb lesz az eredmény.

Mint minden rendszer, akár élő, akár nem élő, a légúti szűrésünk nem minden területen 100%-os hatékonyságú, de a túléléshez optimalizált. Tehát, bármilyen változtatás rajta elméletileg elkerülhetetlenül azt jelenti, hogy a módosítás kevésbé megbízhatóvá és kevésbé biztonságossá teszi a rendszert ...

Ahhoz, hogy a légzőrendszerünk 100%-os hatékonyságú legyen, valószínűleg valamit veszítenünk kellene - például meg kellene halnunk, mert nem kapunk elég levegőt ahhoz, hogy lehagyjuk azt a szablyatigrist - vagy annyi energiát kellene fogyasztanunk, hogy nem tudunk normálisan élni ... ami pontosan az történik, ha maszkot viselünk:

A látásod romlik, és eleshetsz, vagy nem veszel észre egy teherautót, ami az utadba jön az utcán.
nem látod az arckifejezéseket, ami óriási különbséget jelent egymás megértésében és a gyerekeink fejlődésében (lásd a videót).

 

nem tudsz elszaladni: "a maszk megpróbál megfojtani téged"
túl sok CO2-t lélegzel be
baktériumok fertőzik meg a bőrét ...
Nem lehet normálisan élni egész nap maszkkal a fejeden!

Egy maszkot hozzáadni a több millió éves evolúcióhoz, hogy megállítsunk egy vírust, intellektuális eretnekség.

A valóság az, hogy nem akarod tökéletessé tenni a szűrőrendszeredet. Mint sok más területen, a "legjobb a jó ellensége". A vírusok nem fejlődtek annyit, hogy légzőrendszerünk teljes újratervezésére lenne szükség ... éppen ellenkezőleg.

Ez a 100%-os higiéniai vízió a legjobb védekezőképességünk ellen játszik, nevezetesen az immunrendszer ellen, amelynek rendszeresen mintavételre és tesztelésre van szüksége a környezetből, mivel így tartható fenn a nyálkahártya immunitás egy világjárvány során.

Tehát, aki sikeresen elkerüli a fertőző betegségeket, az valójában lábon lövi magát, mivel ezek a beavatkozások becsapják az immunrendszert, hogy azt higgye, a járványnak vége ...
Valószínűleg ez megmagyarázza, hogy miért sikerül az embereknek 3-4 alkalommal egymás után Covidot kapniuk!!!

Az egészségügyi téveszme, amelyen jelenleg keresztülmegyünk, rendkívül veszélyes, mivel "dezinformálja" az immunrendszerünket. A gyermekek elzárása, az otthoni munka, az idősek elkülönítése az idősek otthonában ... mindezek a beavatkozások azzal az árral járnak, hogy potenciálisan csökkentik az immunitást. Az immunrendszer "láthatatlan keze" könnyen eltűnhet, vagy kiszámíthatatlanul viselkedhet - ez még feltérképezetlen terület -, mivel megváltoztatjuk annak a játéknak a szabályait, amelyre tervezték. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy egy hadseregnek soha nem szabadna kiképzést tartania, és nem kellene tudnia, hogy ki az ellenséges hadsereg és hogyan működik ... a háború bekövetkeztének napján egy ilyen hadsereg használhatatlan lenne, legalábbis egy kis időre.

Valószínűleg ez az, amit kollektíven látunk. A védőoltások, maszkok és egyéb társadalmi távolságtartás megbolondítja az immunrendszerünket. Átverjük a legjobb eszközünket a túlélés szempontjából egy fertőző betegséggel szemben. Nem okos dolog!

Az örvény megtörése

Ahogy már egy korábbi cikkemben említettem, a Dyson porszívók is örvényeket használnak, ami egyenlő a légáramlás nem csökkenésével, nagy energiafogyasztással, öntisztítással ... tehát nincsenek zacskók. A pro-maszkok úgy vélik, hogy a "Dyson porszívójuk" (értsd: természetes légzőszervi szűrőink) jobban fog működni egy másik szűrővel (értsd: maszk) a szívókefe hegyénél. Elég biztos, hogy az örvény nem fog többé működni, és az oszcilláló csúcsok nem fognak oszcillálni, ahogyan szükséges, és nem fogják ugyanolyan hatékonysággal összegyűjteni a port. Ugyanez a helyzet a légzőszervi szűrőinkkel: mivel a vírusfürtöket a maszk felbontja, a vírusok individualizálódnak, a kisebb tömeg és az alacsonyabb örvénylégsebesség kisebb valószínűséget jelent a nyálkahártya falára való feljutásra és nagyobb esélyt a tüdőbe kerülésre.

A maszk hívőknek el kellene kezdeniük maszkot tenniük a Dyson porszívójukra, hogy lássák, még mindig annyi port gyűjt-e!
A nyálkahártyán alapuló légszűrő rendszerünk kéz a kézben működik az immunrendszerünkkel. Ha elé teszünk egy szűrőt - alias maszkot - az nem csak hatástalanná, de véleményem szerint veszélyesebbé is teszi azt. Mint minden optimalizált rendszer, légúti szűrőrendszerünk is kompromisszumok kombinációja. Nem lehet 100%-ban hatékony, de minimalizálja a vírus- és baktériumveszélyt, miközben energiatakarékos, biztonságos és felhasználóbarát. Bárki, akinek van tapasztalata az optimalizált összetett rendszerekkel kapcsolatban, tudja, hogy a legkisebb növekmény is gyakran sokkal rosszabbá teszi a helyzetet, és mivel ez az egészséggel kapcsolatos, ez veszélyes lehet. Például:

  • a vírusok kilökődésének megállítása és az újbóli behurcolásuk kockázata nagy önfertőzési kockázatot hordoz magában.

  • a baktériumok befogása a párás és meleg csapdában olyan, mintha egy Petri-csészében lélegeznénk, ezért a nyálka tele van immunsejtekkel, hogy minél előbb elpusztítsák őket.

  • a felső légutakba jutó levegő sebességének lelassítása természetesen csökkenti a centrifugális erőket, amelyek a vírusokat oldalra nyomják, ami végső soron azt jelenti, hogy a vírusok és baktériumok nagyobb koncentrációban kerülnek a tüdőbe (Achilles-sarkunk).

  • a látás akadályozása több szempontból is nagyon veszélyes lehet.

még az orr által kilökött levegő lefelé irányuló áramlásának megváltoztatása is aeroszolizálhatja a kilökött hosszabb vírusokat ... ahelyett, hogy lefelé, a légbeömlőnyílás alá nyomná őket.


Őszintén szólva, az egyetlen alkalom, amikor egy maszk potenciálisan hasznos lehet, az az, amikor valóban beteg vagy, nem maradhatsz otthon valamiért, és nem akarod magas inokulával megfertőzni a körülötted lévő embereket. Ez az a japán modell, amelyet sokan félreértelmeznek. Nem garantálhatod, hogy nem fertőzöl meg másokat, ha betegen mész dolgozni, de a kárt a lehető legnagyobb mértékben korlátozod. De őszintén szólva, ha valaki beteg (definíció szerint tünetekkel), akkor otthon marad. Más szóval, nincs szükség maszkra.

A tökéletesen fertőtlenített világ nem az a világ, amelyre immunrendszerünket és légzőrendszerünket tervezték.

Kollektívan fel kell hagynunk azzal, hogy úgy viselkedünk, mintha a középkorban lennénk, és el kell kezdenünk integrálni az evolúcióról és a modern tudományról szerzett ismereteinket, hogy a lehető legjobban megvédjük magunkat, az időseket és gyermekeinket. Ez nagymértékben azt jelenti, hogy bíznunk kell azokban a csodálatos műalkotásokban, amelyeket az anyatermészet adott nekünk születésünkkor: A legjobb levegőszűrő rendszer, amely lehetővé teszi számunkra, hogy szabadon és biztonságban éljünk, kombinálva egy csodálatos immunrendszerrel, amely megvéd minket, ha jól vigyázunk a testünkre... Amikor ezek az eszközök cserbenhagynak minket, akkor kell támogatnunk őket, nem pedig összetörnünk... Például a levegő párásításával télen, hogy a fertőző részecskéket maximálisan felfogja a nyálka, amely hajlamos kiszáradni, D-vitamin adásával, amikor az emberek kimerültek... Az irracionális intézkedések meghozatala az ijedtség és a média által indokolatlanul keltett szorongás enyhítésére mindig ront a helyzeten, a szervezetünk védekezőképességének támogatása a közegészségügy egyik hasznos módja kellene, hogy legyen.

Összefoglalva, már van egy kategóriájában legjobb maszkunk, ha még egyet teszünk rá, az csak haszontalanná, fájdalmassá és esetleg veszélyessé teszi azt.
Itt hagyom Önöknek egy képet Steve Kirsch barátomról néhány hónappal ezelőtt, amikor mindenféle maszkokat tesztelt velünk, és nagyon jót nevettünk. Itt az ideje, hogy visszatérjünk a nevetéshez és az élet élvezetéhez: ezt nem teheted meg maszkkal a fejeden!

A maszkot soha többé nem szabadna kötelezővé tenni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-termeszet-biztositotta-a-tokeletes-legszuro-rendszert-es-az-arcmaszk-hatastalanna-teszik-azt