Az egészségügyi tisztviselők és politikusok folyamatosan azt mondták nekünk, hogy a COVID vakcinák biztonságosak, és a nemkívánatos események vagy ritkák, vagy nem kapcsolódnak a vakcinákhoz. Most már tudjuk, hogy ez nem igaz, és ezt a Pfizer saját adatai is bizonyítják.

Lenyűgöző 9 oldalnyi mellékhatás található ebből a vakcinából, amelyek közül sok egybeesik a közzétett VAERS (vakcina mellékhatások jelentési rendszere) adatbázisával.

Ezek a megállapítások egybeesnek azokkal a károkkal is, amelyeket egy korábbi , tavaly októberben megjelent cikkünkben felsoroltunk. Ahogy már akkor írtuk, ezek az oltások NEM biztonságosak, és a nemkívánatos események NEM ritkák. Ezek a dokumentumok bizonyítják. Ezek az eredmények azt is megmagyarázzák, hogy miért emelkedtek meredeken (40%-kal) az életbiztosítók halálos áldozataira vonatkozó adatok az új kísérleti gyógyászati ​​kezelések bevezetése óta, miközben a temetkezési irodák is jóval magasabb halálozási arányt regisztráltak. Azt is megmagyarázhatják, miért hal meg olyan sok fiatal és egészséges sportoló hirtelen.

Dr. Office In Virginia

 

A tanulmányban több mint 1200 halálesetet jelentettek, 43 000 mellékhatást egy három hónapos időszak alatt! A 70-es években a sertésinfluenza elleni oltásnak kevesebb mint 100 halálos áldozata volt, és hirtelen abbahagyták. Itt több mint 1200 halálos áldozatot tartunk számon azokról az emberekről, akik ténylegesen megkapták ezt a vakcinát.

A VAERS szerint ez év (2022) februárjában több mint 1,1 millió nemkívánatos reakció fordult elő az összes COVID-oltásból, és több mint 24 000 haláleset volt tulajdonítható ezeknek az oltásoknak. Ezek a számok csak az USA-ra vonatkoznak! A VAERS európai megfelelője, az EudraVigilance több mint 34 000 halálos áldozatot és több mint 3 millió sérülést regisztrált tavaly decemberben (2021). Mindezt egy olyan vírusért, amelynek teljes gyógyulási aránya a legtöbb ember számára 99% feletti!

Kapcsolódó: Volt Blackrock Exec. Leleplezi a COVID-csalást! Interjú kötelező!!

Civil News Network cikke részletesen ismerteti a tanulmányt.

Bitchuter, Tim Truth készített egy videót, amelyben csaknem egy órába telik elolvasni a Pfizer tanulmányában felsorolt ​​nemkívánatos eseményeket.

 

 

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/bomba-jelentes-pfizer-oltastanulmany-hatalmas-listaja-az-erdekes-mellekhatasokrol