A Pentagon 25 országban, köztük Ukrajnában is működtetett biofegyver-laborokat... mégsem volt globális felháborodás az USA ellen az emberiség elleni bűntettek finanszírozása miatt.

Az Egyesült Államok hadserege az ENSZ-egyezmény közvetlen megsértésével szokásává tette, hogy halálos vírusokat, baktériumokat és toxinokat állítson elő a világ minden táján található biofegyver-laboratóriumokban. És kiderült, hogy ezek közül néhány Ukrajnában található.

A Pentagon állítólag mintegy 25 különböző országban, köztük Ukrajnában is ellenőrzi a biofegyver-laboratóriumokat. A többi Grúziában (az ország), Irakban, Jordániában, Afganisztánban, Pakisztánban, Azerbajdzsánban, Laoszban, Thaiföldön, Vietnamban, Kambodzsában, Malajziában, a Fülöp-szigeteken, Kenyában, Ugandában, Tanzániában, Kamerunban, Szenegálban, Guineában, Sierra Leonéban, Libériában, Dél-Afrikában és Elefántcsontparton található.

Mindezek az amerikai biolaboratóriumok a Védelmi Fenyegetéscsökkentő Ügynökség (DTRA) által működtetett 2,1 milliárd dolláros katonai programnak köszönhetően léteznek. A program neve Cooperative Biological Engagement Program (CBEP).

A volt szovjet tagköztársaságban, Ukrajnában a Pentagon a Védelmi Minisztérium (DoD) Fenyegetéscsökkentő Ügynökségén (DTRA) keresztül 11 megdöbbentő biolaboratóriumot finanszíroz. A nevével ellentétben a DTRA nem csökkenti a fenyegetéseket, hanem újabbakat hoz létre az új biolaboratóriumok finanszírozásával.

"Ukrajna nem ellenőrzi a saját területén lévő katonai biolaboratóriumokat" - írja az Exploring Real History blog.

"Az amerikai védelmi minisztérium és az ukrán egészségügyi minisztérium közötti 2005-ös megállapodás szerint az ukrán kormánynak tilos nyilvánosságra hozni az amerikai programra vonatkozó érzékeny információkat, és Ukrajna köteles átadni az amerikai védelmi minisztériumnak (DoD) a biológiai kutatásra szánt veszélyes kórokozókat."

A megállapodás részeként a Pentagon hozzáférést kapott bizonyos, Ukrajna birtokában lévő államtitkokhoz is.

 

 

Az ukrajnai Tudományos és Technológiai Központ több százmilliót költött tömegpusztító fegyverek létrehozására

Az Egyesült Államok Kanadával, Svédországgal és Ukrajnával partnerségben létrehozta a tömegpusztító fegyverek kifejlesztésének protokollját az ukrajnai Tudományos és Technológiai Központ (STCU) nevű helyen.

Az STCU egy elsősorban az amerikai kormány által finanszírozott nemzetközi szervezet, amely diplomáciai státuszt kapott. Hivatalosan olyan tudósok projektjeit támogatja, akik korábban részt vettek a Szovjetunió biológiai fegyverprogramjában.

Az elmúlt két évtizedben az STCU több mint 285 millió dollárral támogatott mintegy 1850 olyan tudós projektjét, akik korábban részt vettek tömegpusztító fegyverek létrehozásában.

Egy másik, a Pentagon által ellenőrzött és működtetett laboratóriumban, az ukrajnai Harkivban mintegy 20 ukrán katona halt meg, miután influenzaszerű vírusfegyverrel érintkeztek, míg további 200-an kórházba kerültek.

Az eset 2016 januárjában történt, és az ukrán kormány egyáltalán nem számolt be a halott katonákról. Alig két hónappal később újabb 364 ember halt meg Ukrajna-szerte az A sertésinfluenzában, más néven H1N1-ben, ugyanabban a törzsben, amelyről mindannyiunknak azt mondták, hogy 2009-ben globális járványt okozott.

Egy DPR nevű hírszerző csoport jelentette, hogy az amerikai tulajdonban lévő harkivi biolabor az a hely, ahonnan a halálos vírus kiszivárgott, ami azt jelenti, hogy a Pentagon közvetlenül felelős érte.

Egy másik esetben Délkelet-Ukrajnában egy rendkívül gyanús hepatitis A fertőzés terjedt gyorsan. Kiderült, hogy a Pentagon több biolaborja is azon a területen található.

A 2018 januárjában kitört hepatitis A járvány következtében 37 embert kellett kórházba szállítani. A helyi rendőrség ezt követően nyomozást indított "emberi immunhiány vírus és más gyógyíthatatlan betegségekkel való fertőzés" miatt.

Ugyanebben a városban körülbelül egy évvel később 100 ember rejtélyes módon kolerával fertőződött meg. Mind a kolera-, mind a hepatitis A járványt a szennyezett ivóvízre fogták, de a bizonyítékok arra utalnak, hogy a valódi ok a Pentagonban futó biolaborok voltak az egész területen.

 

 

Az amerikai pénz folyamatosan áramlik más országokba, például Ukrajnába, ahol biolaborokban tömegpusztító fegyvereket gyártanak.

Ez csak két eset a sok közül, amelyek az évek során Ukrajna-szerte előfordultak, és gyakorlatilag mindegyik a Pentagon által működtetett biolaboratóriumokkal hozható összefüggésbe.

E járványok közül néhány Moszkvába is átterjedt, beleértve egy 2014-es esetet, amely a kolera egy új, Vibrio cholera nevű, rendkívül virulens törzsét érintette, amely genetikailag hasonló az Ukrajnából jelentett törzshöz.

Egy 2014-es genetikai vizsgálat az Orosz Kutató Anti-Plaque Intézetben megerősítette, hogy az Oroszországban pusztítást okozó koleratörzs lényegében megegyezik azzal, amely rejtélyes módon a szomszédos Ukrajnában jelent meg.

"A Déli Kutatóintézetnek, az ukrajnai biolaboratóriumokban dolgozó egyik amerikai vállalkozónak vannak projektjei a kolerával, valamint az influenzával és a zikával kapcsolatban - ezek mind katonai jelentőségű kórokozók a Pentagon számára" - írja tovább a Valós Történelem Felfedezése.

2008 és 2012 között a Black & Veatch Special Project Corp. 198,7 millió dollár értékű DTRA-szerződést kapott számos biolaboratórium építésére és üzemeltetésére Ukrajnában, valamint Németországban, Azerbajdzsánban, Kamerunban, Thaiföldön, Etiópiában, Vietnamban és Örményországban.

Egy másik grúziai és ukrajnai program keretében 18,4 millió dollárnyi szövetségi pénzt utaltak át a Metabiota nevű amerikai vállalatnak. A Metabiota korábban már kapott szerződést a DTRA számára a nyugat-afrikai Ebola-válság előtt és alatt. Emellett 3,1 millió dolláros támogatást kapott a Sierra Leonéban végzett munkájára.

"A Southern Research Institute 2008 óta a DTRA ukrajnai programjának egyik fő alvállalkozója" - olvasható a jelentésekben.

"A vállalat korábban a Pentagon fővállalkozója volt az amerikai biológiai fegyverek program keretében is a bio-hatóanyagok kutatására és fejlesztésére, 1951 és 1962 között 16 szerződéssel".

Ez csak egy kis ízelítő a Pentagon globális csápjaiból, amelyek az ukrán-orosz helyzetről sokkal más történetet mesélnek, mint amit a vállalatok által ellenőrzött média, a NATO és a katonai-ipari komplexum áll a baljós globális biofegyver-program mögött.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-pentagon-25-orszagban-koztuk-ukrajnaban-is-mukodtetett-biofegyver-laborokat