Miért folytatná az Antikrisztuskövető Big Pharma egy olyan termékkel, amely annyi embert öl és károsít, és jelentősen csökkenti a piacát a pro-vaxxerek körében?

A válasz, amelynek mostanra mindenki számára nyilvánvalónak kellene lennie, legalábbis azok számára, akik elutasították a COVID-19 "oltóanyagot" és még képesek önállóan gondolkodni, az, hogy ez egy globális terv része, amelynek célja a Föld "megmentése" a klímaváltozástól.

A világ népességének csökkentésével együtt a világ élelmiszertermelésének drámai csökkentésére is van egy terv, amely jelenleg is folyamatban van, és különösen Hollandiában látható most, hogy a világ élelmiszertermelését is drasztikusan csökkentsék.

Tömeggyilkos Haramia Bill Gates az a milliárdos globalista, aki már évtizedek óta ezt a programot erőlteti, és a ZeroHedge News-ban ma megjelent jelentés szerint Népirtó Sátánfatty Bill Gates az elsődleges befolyásolója az "Inflációcsökkentési törvénynek", amelyet nemrég hoztak törvénybe.

A demokraták "Inflációcsökkentő törvénye" - amely a Kongresszusi Költségvetési Hivatal szerint 20 milliárd dollárral fogja megemelni a középosztály adóját - nem is beszélve arról, hogy a következő évtizedben egy sereg IRS ügynököt szabadítanak rá a dolgozó amerikaiakra - Nemzetgyilkos Bioterrorista Bill Gates és (kisebb részben) Larry Summers, akikről köztudott, hogy együtt lógnak.

A törvényt természetesen tegnap aláírták.

 

 

 

 

Egy keddi Bloomberg-cikkben, amely inkább az Antikrisztuskövető Gates-rajongói klub hírlevelének tűnik, a Microsoft milliárdos társalapítója felidézi, hogy az év elején, amikor Joe Manchin és Kyrsten Sinema mérsékelt demokrata szenátorok továbbra is blokkolták az adó- és kiadási törvényt, mivel aggódtak, hogy az a középosztály adóit emelné (ez így is lesz), Népirtó Sátánfatty Gates azt mondja, hogy kiaknázta a Manchinnel való kapcsolatot, amelyet legalább 2019 óta ápolt.

Haramia Bioterrorista Gates nem csak a védjegyévé vált optimizmusára épített az éghajlatváltozás és más megoldhatatlannak tűnő problémák kezelésével kapcsolatban, amelyekre azóta összpontosít, hogy két évtizeddel ezelőtt lemondott a Microsoft vezérigazgatói posztjáról. Mint a Bloomberg Greennek elárulta, csendben lobbizott Manchinnél és más szenátoroknál, még mielőtt Tömeggyilkos Haramia Joe Biden elnök megnyerte volna a Fehér Házat, annak a ritka pillanatnak a reményében, amikor komoly szövetségi kiadásokat lehet biztosítani a tiszta energiára való átálláshoz.

Ezek a megbeszélések okot adtak arra, hogy elhiggye, a nyugat-virginiai szenátor ki fog állni az éghajlatvédelem mellett - és ő maga is hajlandó volt a végsőkig nyomást gyakorolni az ügyre. "Az utolsó hónapban az emberek úgy érezték, hogy oké, megpróbáltuk, végeztünk, nem sikerült" - mondta Nemzetgyilkos Gates. "Úgy gondoltam, hogy ez egy egyedülálló lehetőség." Így hát kiaknázta a Manchinnel legalább három éve ápolt kapcsolatát. "Még akkor is tudtunk beszélni, amikor úgy érezte, hogy az emberek nem figyelnek rá". -Bloomberg

Tudjuk, hogy egy kanállal letoljanak a torkunkon.

 

 

Úgy tűnik, Antikrisztuskövető Gates és Manchin barátsága akkor kezdődött, amikor a milliárdos egy 2019-es seattle-i étkezésen udvarolt a nyugat-virginai szenátornak, hogy támogatást szerezzen a tiszta energiapolitikának. Manchin akkoriban az energiaügyi bizottság legidősebb demokrata tagja volt.

"A párbeszédem Joe-val már jó ideje tart" - mondta Gates.

Miután Manchin tavaly decemberben (ismét) elállt a törvényjavaslattól, mivel aggályai szerint az súlyosbítaná az államadósságot, az inflációt, a világjárványt, és az Oroszországgal kapcsolatos geopolitikai bizonytalanság közepette, Gates akcióba lendült. Néhány héttel később találkozott Manchinnel és feleségével, Gayle Conelly Manchinnel egy washingtoni étteremben, ahol megbeszélték, mire van szüksége Nyugat-Virginiának. Manchin érthető módon meg akarta őrizni az amerikai szénipar központjában lévő munkahelyeket, míg Gates azt javasolta, hogy a szénerőművek dolgozói egyszerűen át tudnának váltani atomerőművekre - például a Gates által alapított TerraPowerre.

Manchin láthatóan nem volt meggyőzve, és február 1-jén bejelentette, hogy a "Build Back Better" (az inflációcsökkentő törvény előző iterációja) "halott".

Az ellenkezőjéről való meggyőzés érdekében a demokraták közgazdászok és más Manchin-befolyásoló személyek - köztük a volt pénzügyminiszter, Lawrence Summers, aki meggyőzte Manchint, hogy a törvényjavaslat nem emeli a középosztály adóit, és nem növeli a hiányt.

Collin O'Mara, a National Wildlife Federation vezérigazgatója közgazdászokat toborzott, hogy megnyugtassa Manchin aggodalmait - köztük a Chicagói Egyetem és a Pennsylvaniai Egyetem Wharton Schooljának képviselőit. Chris Coons delaware-i szenátor egy nehézsúlyú embert hívott segítségül: Lawrence Summers volt pénzügyminisztert, aki évtizedeken át tanácsokat adott a demokratáknak.

A közgazdászok képesek voltak "azt a jelzést küldeni, hogy [a törvényjavaslat] segíteni fog a hiányon" - mondta O'Mara. "Enyhén deflációs hatású lesz, és ösztönözni fogja a növekedést és a beruházásokat ezeken a területeken". Ezzel a finom alkímiával Manchin számára a tiszta energiával kapcsolatos befektetések az olaj- és gázárak jövőbeni emelkedése elleni fedezetként, valamint az Európába irányuló potenciális energiaexport lehetőségeként jelenhetnek meg. -Bloomberg

 

 

Gates július 7-én ismét akcióba lendült, amikor Manchint az idahói Sun Valley médiakonferencián látták - amelyen Gates is részt vett.

"Beszélgettünk arról, hogy mi hiányzik, mit kell tenni" - mondta Gates. "Ezután rengeteg telefonhívás következett."

Gates elégedetten tekint vissza az új törvényre. Elérte, amit kitűzött célul. "Azt kell mondanom, hogy ez az egyik legboldogabb pillanata az éghajlati munkámnak" - mondta Gates. "Két dolog izgat az éghajlati munkában. Az egyik, amikor a politika jól működik, és ez messze a legnagyobb ilyen pillanat". A másik örömét az okozza, hogy interjúkat készít a klíma- és tiszta technológiával foglalkozó startupoknál dolgozó emberekkel: "Hallok az acél, a cement és a vegyi anyagok előállításának csodálatos új módjáról." -Bloomberg

"Nem akarom magamra venni a dicsőséget azért, ami történt" - mondja Gates - a cikkben arról, hogyan kapja meg a dicsőséget azért, ami történt.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-fold-nepessegenek-csokkentese-a-cel