2022. augusztus 17., szerda

Pataky Zoltán: Ne művelj, ne termelj, hallgass és tűnj el!

Hollandia,Írország, Kanada már elkezdte?

El! Vagyis ellehetetlenítették a termelőket.

A legnagyobb kísérleti helyszín ahol lejátsszák azok a bizonyos körök, a termelők kiiktatását, az Hollandia! Az utána említett másik két ország, Kanada, és Írország sincs jobb helyzetben! Azt pedig, hogy mi a cél, könnyen felfogható! Megszüntetni még a lehetőségét is annak, hogy az előbb említett országok önellátóak lehessenek!

De forduljunk el, az előbb említett országoktól, és nézzünk körül, itthon. Termelőink egyre rosszabb helyzetben vannak, baromfiállományuk ingatag lábakon áll, hisz állandóan valamilyen „influenza” meg hasonló mondva csinált, de inkább mesterséges kórokozók tizedelik állományainkat. Szárnyasaink, legyen az a baromfi, liba, kacsa állomány, nemcsak a tömeges tenyésztés miatt, hanem a politikai csetepaték miatt is életveszélybe kerültek! Nem képeznek kivételt, ezek a politikai abszurditások alól, a sertés és marha állományaink sem, hisz nem is oly régen, tömegesen irtották ki őket.

Mindenek tetejébe, az állandó áringadozások és piac politikai irányíttatások is hozzájárulnak, a hazai termelők, rohamos tönkretételéhez! Gondoljuk csak át. Hazánk fekvése, földjeik termékenysége, víz állományunk, alapjában nyújtanak nekünk, egészséges és mennyiségében is elegendő valós lehetőséget ahhoz, hogy termelőink ellássák az egész Nemzetet, enni-inni valóval! Csakhogy akkor megszűnne a multi cégek behozatala, ami persze nekik nem volna előnyös! A felhők megsemmisítésével, ránk szakadt egy hihetetlen szárazság, miközben, újra csak a politikusok, klíma katasztrófáról hazudoznak éjjel, nappal, már évek óta!

 

 

Ugorjunk vissza egy pillanatra a közelmúltba! Nem is olyan régen az EU minden megtett azért, hogy a világhíres akácméz termelésünket megakadályozza, sőt betiltsa. Ki akarták irtatni velünk az akácfákat! Maradjunk egy pillanatig az akácfáknál. Népünk nem véletlenül nevelte, és telepítette célzatosan, bizonyos területekre az akácfákat, amelyekről tudta, hogy kiválóan alkalmasak a laza, homokos talaj lekötésére.

Mondjuk így, van az akácfáknak egy nagyon jó, „mellékhatása” is. Az akácméz!

Ezt is „korlátozni” akarta az EU, vagyis törvényei által el akarta tőlünk venni, éppen úgy mint a Magyar pálinka valamint a méz termelését is! Itt lép színre az ami nap mint nap lejátszódik nálunk, is. A nagyvállalatok behozatala. Lehetőleg minél többet behozni, a minőség nem számít, arról pedig nem is beszélve, hogy a növényi és állati eredetű termékek ide-oda szállítása milyen növényi és állati betegségekkel és faj torzulásokkal jár!

A kommunista ízű, és az új, központosított Európa, Brüsszelből, politikusok és pártképviselők, minden szaktudás nélküli Nemzetellenes szakbarbárjai, mindent megtesznek azért, hogy Nemzeteket, tönkre tegyenek, és felszámolják azokat.

A cél a világ kormány, a nemzetek szétzúzása, vagyis az emberiség végleges rabszolga sorsba döntése.

De maradjunk meg kis Hazánk gondjainál. Mi is megy végbe akkor amikor tudjuk, hisz látható, és kézzel fogható, amikor a Magyar termelő nem tudja eladni azt amit megtermelt, nem tud tisztességes munkájából megélni? Nem bírja felvenni az árkonkurenciát kiváltó őrületes behozatallal szemben, így kénytelen az áremeléshez folyamodni! Ő, munka nélkül marad, mi meg zabálhatjuk a külföldről erőszakkal behordott silány, ne mondjak más jelzőt, „élelmiszert” miközben földjeink ürülnek, nem terem rajtuk lassan éppen semmi.

A nép pedig eheti a behozatali, bizonyítottan, mérgekkel teli, élelmiszereknek nevezett, hulladékot! Mi lesz velük, miből fognak megélni, miből fog az ország megélni? Tulajdonképpen a válasz az orrunk előtt van, láthatjuk, tapasztalhatjuk. Néhány kis termelő meg is kezdte áldásos tevékenységét, vagyis, cselekszenek. Sorra alakulnak meg a közös termelők, akik egymásért, egymásnak és a közösségért kezdték el a termelést! Elmondják, mutatják, elmagyarázzák,mit hogyan tegyünk, és meg is valósítják! Sorra jönnek az ország különböző tájékáról felhívások, bizonyítván, hogy lehetséges újra termelni a behozatali szemétnek nevezhető, a behozatali cégek által élelmiszernek nevezett import áru helyett, és nélkül!

 

 

Vissza kell térnünk a saját termékeink megteremtéséhez, saját ízeinkhez, és értékeinkhez! Jusson csak eszünkbe, hogy mennyit termeltünk még az átkosban! Annyit, hogy nemcsak a hazai igények lettek bőségesen kielégítve, hanem külföldre is szállítottunk bőven. Egyik nagy átvevőnk volt, annak idején a Szovjetunió, ahová, húsféléket, tej és tej termékeket, valamint különböző gyümölcs féléket is szállítottunk, méghozzá, kiváló minőségben. Anno, nyugatra is jutott, a nyugat nem dicsérte ugyan különösen, termékeinket, vagy csak ritkán, de örömmel fogadta el Hungáriából érkező Juliska termékeket, és egyéb finomságokat! Nekik emlékezetükben megmaradt a Juliska, a paprika, a kolbász meg az operett. Más, nem!

Ahelyett, hogy összefognánk, mit teszünk?

Tüntetünk, politikusokra mutogatunk, nem jogtalanul és nem ok nélkül, ahelyett, hogy összefognánk és kivennénk az Urak kezéből a kormány botot! Tény és való, hogy politikusok még sohasem termeltek az országnak semmit az ég világon amivel az ország népének éhségét olthatták volna! Jólétet nem teremtettek, mert a jólét csak munkából sarjadhat és sarjad, ha szak avatatlan politikusok bele nem szólnak abba amihez termelőinknek évszázados tapasztalatai már régen alapot adtak!

Vegyük el tőlük a termelést, a gyógyítást és a Nemzet nevelését, amelyhez nemcsak, hogy nem értenek, de nem is szándékoznak hozzá megértést, értelmet tanúsítani, tapasztalatuk meg, ismerjük fel, egy fikarcnyi sincs hozzá! A Haza védelmét és irányítását, bízzuk a haza szerető és a Hazához hűséges emberekre! Idegenek kezéből vegyünk ki mindent, és űzzük ki őket tisztelettel, de határozottan ebből a Hazából, amely a Magyarok Hazája! Még!

Ne feledjük el az egyházakat sem. Sem a hazai de az idegenek által hangoztatott és gyakorolt egyházakat sem, hisz amit hirdetnek annak semmi de semmi köze, a szeretethez, a megértéshez, az emberiességhez, a Jézusi hithez pedig kétszer nem! Ezáltal pedig a ránk jellemző egymásasisághoz sem, amitől egyébként, kirázza őket a hideg frász!

Ne panaszkodjunk, ne tüntessünk, hanem fogjuk össze, cselekedjünk! Őseink utat mutattak, megmutatták hogyan kell élni, megtanítottak bennünket mindenre ami az emberhez méltó életvitelhez kell! Mindebből pedig nem csak Európa, hanem az egész emberiség tanulhat!

Ébredj Nemzetem ha még élni, létezni, és virágozni akarsz, békében és erőben!


https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/ne-muvelj-ne-termelj-hallgass-es-tunj-el

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése