A békeaktivisták száma egyre nő, ahogy egyre több információ szivárog ki arról, hogy mi folyik itt.

Az amerikaiak célja a rendszerváltás Moszkvában, Oroszország kisebb egységekre való feldarabolása, Oroszország erőforrásai feletti ellenőrzés megszerzése a vállalatok által.

Putyin 2007-ben a müncheni konferencián arra kérte a nyugati vezetőket, hogy ne tolják tovább a NATO-t Oroszország felé.

Ők figyelmen kívül hagyták őt.

Az emberek panaszkodnak, amikor Putyin megmozdult, hogy megállítsa az oroszok mészárlását Ukrajnán belül. Mégis mi mást tehetett volna?

 

 

Az Egyesült Államok és a NATO lenyomta Oroszország torkán a civilek lemészárlását.

Ukrajna aláírta a minszki megállapodásokat, de soha nem tartotta be azokat.

Ha Putyin nem szabadította volna fel a Donbászt, mielőtt március 8-án (a NATO által kiadott laptopokban található) 50 000 katonával és halálosztagokkal végrehajtott ukrán invázióra került volna sor.

A Krímet is megtámadták volna.

Az ukrán hadsereg is lövöldözött Oroszországba, mielőtt ez a felszabadítás megtörtént volna.

A NATO akarta ezt a háborút. Öngyilkosok?

Az USA megpróbálja belerángatni Kínát, gazdasági szankciókkal fenyegetőzik, és akár háborúval is fenyegetik Kínát a Dél-kínai-tengeren.

 

 

Armageddon lesz, ha ez megtörténik. Mégis sok ország nem alkalmaz szankciókat Oroszországgal szemben, nemhogy Kínával szemben. A világon többen vannak oroszbarátok, mint oroszellenesek. A világgazdaságnak csak 30%-a áll a nyugati kormányok és a NATO mellett.

Csak Európát és az USA-t mosják át az agyukat annyira, hogy háborút akarnak. Az USA-ban az emberek 65%-a még mindig ellenzi a háborút.

A NATO agressziója megállás nélkül tart.

Jugoszlávia 1999-től kezdve.

Az USA-nak 33 billió dollár adóssága van.

A petrodollárnak vége, Szaúd-Arábia megállapodott Kínával a jüan elfogadásáról.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/amerikaiak-agymosasa-ez-nuklearis-haboru-lesz