Hogyan játszódhat le ez az egész, ha nukleárisan fog menni?

Minden csak eszköz a cél eléréséhez.

A COVID-hisztériából a nukleáris félelembe való átmenet egyszerűen a következő lépés a kormány, az emberek, a kultúra és a gazdaság egységes globális struktúrába való konszolidálására irányuló menetrendben. A történelmi birodalmak, amelyek világuralomra törekedtek, mindig leigázták áldozataikat a hódító "életmód" alá. Ezt elsősorban katonai, nyers erővel tették, de ahogy most láthatjuk, ez egy sokkal módszeresebb, árnyaltabb stratégiává fejlődött. Ahelyett, hogy közvetlen halálos fenyegetésekkel nyomnák le az emberek torkán a kulturális változást, az egész arról szól, hogy meggyőzzék a tömegeket arról, hogy változásra van szükség. Ahogyan a COVID vakcinák az egyetlen válasz a globalisták által létrehozott problémára, úgy a válasz a nukleáris háborúra is készen áll a hátsó zsebükben.

Hogyan lehet 195 független országot egyetlen mechanikus struktúrába tömöríteni?

Biztonságot ígérnek a szabadság árán.

Ennek a stratégiának a hatékonyságát 9/11-én tesztelték, amikor létrehozták a nemzetközi terrorizmust. A mumus fenyegetésének évtizedeken át tartó elnyújtásával lassan csorbították a szabadságotokat. Az amerikai közvéleményt, amely többnyire nem tudott a jogai fogyatkozásáról, nem zavarta, mivel meg voltak győződve arról, hogy a legfőbb prioritásnak a konstruált terroristák kiirtásának kell lennie, bármilyen eszközzel. Mivel a globalisták látszólag sikeresen átmosták az amerikaiak agyát, a terrorfenyegetést Európába is eljuttatták. Amikor az Al-Kaida narratívája kifutott a végére, egy új konstruált mumus, az ISIS vette át a helyét.

 

 

A globalisták ezután a COVID-19-cel emelték a tétet. A mumus új jelmeze, de sokkal erősebb, és a hatósugara az egész bolygóra kiterjed. Senki sem volt biztonságban a COVID-tól. A világnak össze kellett fognia, hogy drákói intézkedéseket vezessen be a tömegek biztonsága érdekében. A szabadságjogokat és a szabadságjogokat egyik napról a másikra elvették, és amikor a COVID egyik törzse már a narratív végéhez közeledett, egy másik törzs lépett a helyébe. A globalisták már biztosak voltak abban, hogy képesek a nyilvánosság beleegyezésével elvenni a szabadságjogokat. Most azt akarták tudni, hogy rávehetnek-e arra, hogy egyenruhát viseljünk (maszkok), mérget vegyünk be (vakcinák), és kérdés nélkül tönkretegyük a gazdaságot. A válasz... abszolút.

Most egy hatalmas globális gazdasági összeomlás küszöbén állunk. A Fed abszurd mennyiségű hamis valutát nyomtat, a COVID-dal együtt, amely megakasztja a globális kereskedelmet, és az Oroszország elleni szankciókkal, amelyek az energia- és élelmiszerárakat az egekbe repítik, nagy mennyiségű szenvedést és éhínséget fogunk látni az egész világon.

Ez az a pont, ahol el kell kezdeni összekötni a pontokat és feltételezni a globalisták következő logikus lépését. A globalistáknak szükségük van egy "eseményre", amit a lakosság okolhat a szenvedésükért.

A közelgő "szörny a szekrényben" nem maga az atomháború. Hanem az országok kormányai, amelyek az egyéni szabadságjogok és szabadságjogok fontosságát hangsúlyozzák. A kormányaink bábjai, akiket megvesztegettek, hogy azt tegyék, amit mondanak nekik, a végén feláldozzák őket a nagyobb képért. Ez nem egyszerre fog megtörténni, de lesz egy eltolódás a globális hegemóniában, ami előre fogja mozdítani a tervet.

 

 

Ha valóban kitör a nukleáris háború, azt katalizátorként fogják felhasználni a különböző független kormányok hibáinak bemutatására. Emberek millióinak elpárolgásával és a gazdaságok tönkretételével erős érvük lesz a megmaradt lemmingek számára, akik még életben vannak, hogy meghallgassák a szónoklatukat. Nincs többé háború, gazdasági nehézségek, ellentétes politikai entitások, magántulajdon, stb. Mindenki egy bolygószintű kormányzat égisze alatt lesz. Mindenki biztonságban lesz. Nem lesz több konfliktus, mert nem lesznek többé független országok.

Ez nem feltétlenül azt fogja jelenteni, hogy a földrajzi határok és az egyedi kultúrák teljesen eltűnnek, hanem azt, hogy egy Kínához hasonló globális kommunista diktatúra fog megvalósulni. Társadalmi kreditpontok, egyetemes jövedelem és jogok, állandó megfigyelés a tartózkodási helyedről a "meta versen" belül és kívül. Ezek lassan a "normák" részévé válnak, ahogy a globalisták ellenőrzik és megfigyelik minden mozdulatodat és gondolatodat. Mindezt a globális biztonság nevében.

És ezt hogyan fogják csinálni?

Lehet, hogy már meg is történt.

Ez azzal kezdődik, hogy az USA globális hatalmát (amely feltehetően még mindig az egyéni szabadság és függetlenség filozófiáján alapul) fokozatosan felszámoljuk, és a kommunista Kína kaptármentalitásával helyettesítjük. Egy nukleáris apokalipszis (a lehetséges nagy visszaállítás) után újra kell majd építeni a világot, de nem az USA, hanem Kína kommunista diktatúrájának képében.

 

 

A nukleáris háborút és az éhínséget példaként fogják használni arra, hogy mi történik, ha a tömegek autonómiát kapnak a kormánytisztviselők megválasztásában (még ha nem is ez a helyzet). Túl sok "mozgó alkatrészt" és a kormányokon belüli bűnöző entitásokat fognak hibáztatni azért, hogy lehetővé tették az ebből következő katasztrófák bekövetkeztét. Mivel Kína a globális hegemónia élén áll, ez lesz a "működőképes", "biztonságos" társadalom példaképe. A nukleáris háború, a gazdasági katasztrófa és az éhínség miatt szenvedő országok elkezdik majd elfogadni a nagy visszaállítás filozófiáját. Éppen most láttuk ezt Ukrajnában, ahol mostanra bevezették az egyetemes jövedelmet, a szociális kreditpontokat, az oltási útleveleket és a digitális személyazonossági igazolványokat.

Tudom... ez lehet, hogy túlzás, és veszek itt némi szabadságot, de ez a lehetőségek között van, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Ha a "Nagy Újraindítás" végső célja az "Új Világrend" megvalósítása, akkor a nukleáris és gazdasági katasztrófák lesznek az okok, amiket a "Nagy Újraindítás" megvalósítására adnak.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/3-vilaghaboru-nagy-visszaallitas-uj-vilagrend