A Biden-féle szövetségi vállalkozói vakcinamegbízás e heti országos megsemmisítése Georgia szövetségi bíró, R. Stan Baker kezében azt eredményezte, hogy a gyáva megavállalatok földcsuszamlásszerű visszavonulást hajtottak végre az amerikai munkavállalókkal szembeni magabiztos zsarnokságuktól.

Biden illegális szerencsejátékát, az országos szövetségi vállalkozói vakcinamegbízást, a korábbi Medicare-megbízásához és az OSHA ha van 100 dolgozója - kötelező védőoltás-megbízásához hasonlóan már korán darabokra tépték a bíróságok.

Biden mandátumai mindig is zsarnoki hazárdjátékok voltak, annak beismerése, hogy tudták, hogy törvénytelen cselekedetekbe bocsátkoznak, de továbbra is a végrehajtó hatalom nem csekély fegyvereit fogják használni, hogy minél több kárt robbantsanak, amíg a bíróságok közbelépnek, és megállapítják a nyilvánvalót: "Ezt nem tehetik!".

A cinikusok - és én megértem őket - azt fogják mondani, hogy a bíróságok bármelyik módon dönthettek volna, úgyhogy ne izguljunk túlságosan.

Ez az elmúlt két év tanulsága: Semmi sincs alattunk, ha lenézünk. Eláll a lélegzetünk. Most már értjük, hogy civilizációnk egy homokhalomra épült, és bármelyik elszánt entitás alagutat áshat alattunk, miközben minket elvonja a figyelmünket az emberi szükségletek, vagyis a családunk ellátása és a véges életünk minél jobb élete.

Ezt a szörnyű valóságot nem lehet nem észrevenni.

 

Korábban az uralkodóinkat - a kutyafogótól az elnökig - rosszindulatúnak tekintettük, de többnyire csak távolról. Soha nem gondoltuk, hogy fokozatosan, de folyamatosan megszerzett vasököllel kinyújtják a kezüket, és kiszorítják az oxigént a tüdőnkből: "Szúrj vagy éhen halsz!"

A magyarok 1918 elején hasonlóképpen megdöbbentek azon, hogy kissé csendben élnek közöttük idegenek, akik éppen a legtermékenyebb pillanatban aktivizálják magukat, és szó szerint felforgatják alvó állapotukat, "mandátumokat" róva társadalmukra, amelyek között mozgó akasztófák - a kényszer-vakcina durva korábbi formája - is szerepeltek.

Ennek a gonosz kormányrendeletnek az örvendetes felbomlásával - Baker bíró ítéletén keresztül, amely szerint a vállalkozói mandátum törvénytelen - a megavállalatok is egytől egyig úgy látják, hogy a helyzetük a tarthatatlanná vált. A lehető leggyorsabban kiszállnak.

Mintegy 83 000 floridai egészségügyi dolgozót már nem fenyegeti az a veszély, hogy az amerikai kormány által támogatott terrorizmus az utcára teszi őket, amíg ezen a héten kötelességtudóan nem hajtották végre az állammal egy ágyban lévő "szabadpiaci" prostituáltak.

Amint arról a hős Alex Berenson csütörtökön beszámolt, az amerikai megavállalatok is hirtelen maguk alá néznek, és rájönnek, hogy egyedül vannak. Nincs több kormányzati fegyver, amely a tehetetlenekre irányul... legalábbis egyelőre.

 

A General Electric, a 3M, a Verizon és az Oracle az elmúlt egy-két napban fedezte magát, és kilopakodott az amerikai kormányzat ágyából: nincs többé oltás-követelmény! Az emberek nagy csoportjáról beszélünk, akiket már nem köt a tűzőrség testvérisége.

Egyelőre nyerésre állunk, és meg kell állnunk, hogy ezt megemésszük.

De ugyanakkor azt is meg kell néznünk, hogy mi rohadt el a civilizációnkban, ami lehetővé teszi, hogy egy ilyen erő felforgasson minket, hogy elszabadítsa ezt az egykor bársonykesztyűbe bújtatott vasöklöt. Az élet soha nem lesz ugyanolyan, ha tudjuk, mit tettek velünk ezek az emberek. Soha nem szabad megengedni, hogy elfelejtsék.

https://pokolafoldon.hu/blog/panik-az-amerikai-megavallalatok-sietnek-elhagyni-az-oltas-kotelezettseget