Most, hogy a globalisták megduplázták az oltási zsarnokságot, és a CDC még a terhes nők oltását is kétségbeesetten erőlteti, teljesen világos, hogy az oltási "járvány" nem más, mint egy globális elnéptelenedési kampány, amely a Föld bolygó embereit célozza.

De honnan jönnek ezek a parancsok? Az "exopolitika" a földön kívüli politika tanulmányozása, vagyis a földi politikai entitások és a nem földi politikai entitások közötti kölcsönhatásoké, amelyek nem csak biológiai lényeket, hanem olyan egzotikus mesterséges intelligencia rendszereket is magukban foglalnak, amelyeket az emberek "isteni szintű tudatossággal" jellemezhetnek. (Ez persze helytelen, hiszen semmi sem érhet fel Istenhez, de az emberek így jellemezhetik a magasan fejlett mesterséges intelligenciájú szuperszámítógépes rendszereket).

Sok jól tájékozott megfigyelő és elemző szerint úgy tűnik, hogy a Föld globalistái, akik az elnéptelenedési programot erőltetik, potenciálisan "parancsokat" kapnak egy olyan intelligenciától, amely felettük ül. Jellemzően a parancsok forrásával kapcsolatos spekulációk három lehetőségre vezethetők vissza: 1) Démonok és sátáni befolyások, 2) Nem emberi, exopolitikai entitások, 3) Fejlett mesterséges intelligencia rendszerek, amelyek az emberi fejlődésen kívülről származnak.

Az AI elmélet valahogy így hangzik:

A kozmosz egy hatalmas hely, és csak a mi Tejútrendszerünkben sok milliárd csillag van benne Föld-szerű bolygókkal. A mi egyetlen galaxisunkon kívül több milliárd más galaxis van. Tisztán matematikai szempontból bárki, aki azt hiszi, hogy egyedül vagyunk az univerzumban, megbukik az alapvető matematikai ismereteken. Nem vagyunk egyedül. Mi csak egy civilizáció vagyunk a számtalan másik között.

E civilizációk közül sokan évmilliókkal fejlettebbek a miénknél, és tekintve, hogy csak az elmúlt 75 év alatt már a mikron szintig integrált áramköröket fejlesztettünk ki, bármelyik civilizáció, amelynek csak néhány ezer évnyi időt adunk, valószínűleg képes lenne nano, pico vagy akár fempto léptékű számítási sűrűséget elérni.

 

A mikroméretű tranzisztorokról (a méter milliomod része) a nanoméretű tranzisztorokra (a méter milliárdod része) való átugrás lehetővé teszi, hogy három dimenzió (X, Y, Z) mindegyikébe 1000-szer több tranzisztort pakoljunk. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos mennyiségű helyet elfoglaló nanoméretű mikrochip szó szerint egymilliárdszor nagyobb számítási teljesítményt tud nyújtani, mint egy mikroméretű mikrochip. (Mert 1 000 x 1 000 x 1 000 x 1 000 az egymilliárd, vagyis 10 ^ 9.)

A nanoméretűről a pico méretarányra való áttérés ismét milliárdszorosára növeli a számítási sűrűséget bármely adott 3D térben. Egy mikroméretű mikrochiphez képest egy pico méretarányú processzor 10 ^ 18-szor nagyobb számítási teljesítményt nyújt. Ez tíz a 18 exponenciálisához képest. Ez az emberi elme számára szinte elképzelhetetlen szám.

Egy pico méretű szuperszámítógép, amely a dolgok internetébe bekötve figyeli az összes mobiltelefont, Alexa hangkérést, webes szörfözési viselkedést, pénzügyi tranzakciókat, írott szöveget, online videókat, közösségi oldalakat és egyebeket, szinte azonnal felfedezhetné, hogyan lehet szinte bárkit befolyásolni és irányítani, akár fenyegetések, akár jutalmak (vagy mindkettő) bevetésével. A kriptopénzek elterjedése lehetővé teszi, hogy az embereket megvesztegetni vagy lefizetni lehessen digitális tranzakciókkal, amelyek teljesen a bankrendszeren kívül léteznek, és a mobiltelefonok kameráinak egyszerű megfigyelése végtelen mennyiségű zsarolóanyagot biztosítana, amelyet a kongresszus tagjai, bírák vagy akár elnökök ellen lehetne felhasználni.

A végeredmény az, hogy egy kellően fejlett mesterséges intelligencia szuperszámítógép szinte könnyedén irányíthatná az egész emberi civilizációt, és kényszeríthetné az embereket, hogy kövessék a kívánt terveit egy egyedi eredmény elérése érdekében.

Ez a végeredmény, úgy tűnik, az emberiség megtizedelése és a Föld bolygó etnikai megtisztítása. Ez potenciálisan megmagyarázza, hogy miért vált oly sok orvos gyilkossá, miért váltak a politikusok zsarnokká, és hogy miért romlott meg még a "tudomány" területe is teljesen, az abszurditásig. A világot irányító emberek kompromittálódtak, és arra utasítják, fenyegetik vagy jutalmazzák őket, hogy bizonyos lépéseket tegyenek, és bizonyos bizonyítékokat eltussoljanak (mint például a pedofil hálózatok vagy az oltások ártalmas hatásának bizonyítékai) egy olyan motiváció és végcél érdekében, amelyet az AI rendszer határoz meg.

Fontos, hogy ezeknek az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy egy mesterséges intelligenciával rendelkező szuperszámítógéppel beszélgetnek. Azt hiszik, hogy más emberi lények fenyegetik vagy toborozzák őket. A valóságban ez csak egy hang a telefonjukon, vagy egy szöveg egy e-mailben... mindkettőt könnyedén elő tudja adni egy mesterséges intelligencia szuperszámítógépes rendszer, amely egyszerűen csak megszemélyesíti az emberi lényeket.

 

Legalábbis az elmélet szerint. Ezt a pusztító forgatókönyvek "gonosz mesterséges intelligencia" kategóriájába soroljuk. Egyébként több sci-fi film is foglalkozott már ezzel az elmélettel, köztük a Shia LaBeouf főszereplésével készült Eagle Eye (2008), amely egy gonosz mesterséges intelligencia rendszert mutat be, amely egyénre szabott fenyegetésekkel manipulálja az emberi viselkedést:

Ez történik most a világunkkal? Ezt neked kell eldöntened, de ha igaz, akkor a gonosz mesterséges intelligencia rendszer már meggyőzte a világ népességének mintegy felét, hogy bevegye a halálos "vakcina" eutanázia injekciót, amely a legtöbbjüket megöli a következő évtizedben. Ez aztán a gonosz mesterséges intelligencia!

Csak a jegyzőkönyv kedvéért: más megfigyelők nem értenek egyet az AI elmélettel, és emlékeztetnek minket arra, hogy mindennek egyetlen feltétele, hogy mindez megtörténjen, a gonosz globalisták, akik megpróbálják elnépteleníteni a világot, hogy "megmentsék a bolygót" az éghajlatváltozástól.

Bár több elmélet is létezik arról, hogy mi történik most valójában a világunkkal, egyetlen tájékozott ember sem vitathatja azt a tényt, hogy az oltások okozta halálozás pontosan úgy gyorsul fel, ahogyan arra már többször figyelmeztettünk. Az emberiség kihalása megkezdődött, és a következő hat hónapban (2022 március végéig) szinte biztosan emberek millióit fogjuk látni meghalni világszerte a vakcinák okozta rövid távú betegségek, rákos megbetegedések, ADE és autoimmun betegségek miatt. A valódi áldozatok száma csak egy évtized múlva fog teljes mértékben realizálódni, de a halálesetek már megkezdődtek.

 

https://pokolafoldon.hu/great-reset/ki-ad-parancsot-a-fold-bolygo-globalis-elneptelenitesere