"Kína a globalisták (a szupergazdag családok és csatlósaik) társadalmi modellje.

Kínát már a hetvenes években tesztpályaként kezelték.

Tetszik nekik az eredmény - egy szuper-passzív lakosság, amelyet arra neveltek, hogy önkényes, értelmetlen szabályokkal és korlátozott személyes autonómiával éljen.

A világjárvány kudarca, amely nem teremtett belépési pontot ehhez a Nagy Újraindításhoz, meggyőzte az elitet, hogy térjenek vissza a hidegháborús/atomháborús modellhez.

2021 nyarán megegyeztek abban, hogy egy háborús/hidegháborús programot folytatnak, felhasználva a meglévő előítéleteket és a NATO/Warszawi Paktum feszültségek hosszú történetét, hogy egy új belépési pontot hozzanak létre a Nagy Újraindításhoz, amelynek nagyobb esélye van a gyökeresedésre."

Makow megjegyzése – Megértem, hogyan váltottak át a COVID-ről a háborús forgatókönyvekre, de a szerző nem igazán magyarázza meg, hogy Oroszország gyűlölete miként készteti az embereket az Agenda 2030 elfogadására. Egy barátom elmagyarázta, hogy a háború okozta éhínségeket és elvándorlást fogják felhasználni arra, hogy éheztessenek minket, hogy behódoljunk.).

 

 

A Nordstream szabotázs a Nagy Újraindításról szól

Senki sem érti a teljes képet. Én sem, de íme, amit a fülek nyitva tartása és a fejem lehajtása révén kiszűrtem.

Biztonságos helyen dolgozom. Csak ennyit mondok. A következőket tudom.

Kína a globalisták (a szupergazdag családok és csatlósaik) társadalmi modellje.

Kínát már a hetvenes években is ők nevelték, mint kísérleti terepet. Tetszik nekik az eredmény - egy szuper-passzív lakosság, amelyet arra neveltek, hogy önkényes, értelmetlen szabályokkal és korlátozott személyes autonómiával éljen.

A 2000-es évek eleje óta az a kihívás, hogy hogyan lehet ezt a modellt átültetni a "szabad" világba, ahol az általuk mérgezőnek és szélsőségesnek nevezett individualizmusnak és a viszonylag nagyfokú személyes szabadságnak megvan a szilárd hagyománya.

Az első kísérlet a hamis világjárványon keresztül történt.

Egyébként mindenki, akinek van némi tisztánlátása, tudja, hogy ez egy kamu.

A világjárvány egy őrült terv volt, amelyet egy kis létszámú, de hangos és jó kapcsolatokkal rendelkező csoport kezdeményezett. Ők tényleg eléggé őrültek.

A kezdetektől fogva problémásnak bizonyult.

 

 

A sztori az lett volna, hogy ez a nem létező vírus Kínából származik, és a kínaiak a megszokott kíméletlenséggel és hatékonysággal kezelték a veszélyeket - de működött.

Ennek az volt a célja, hogy a nyugati médiában egy megrendezett vitát indítson el arról, hogy az emberi jogokat fel kell-e néha adni a kollektív jó érdekében.

Az eredmény előre el volt rendelve, hogy "igen" lesz, és ezt követően a kínai társadalmi kormányzás stílusát lassan bevezetik Nyugaton - "életek megmentése" stb. érdekében.

Ezzel egyidejűleg a világjárványt hibáztatják az élelmiszerhiányért és az emelkedő árakért, így bevezetik a fejadagokat.

Eredetileg úgy tervezték, hogy ezekkel a módszerekkel 2021 közepére jó úton haladunk a "semmit sem birtokolni és boldognak lenni" felé.

Az ügyesebb olvasók emlékeznek a nyugati médiában megjelent pletykákra, miszerint Kína sokkal jobban kezeli a világjárványt, mint a Nyugat, stb. stb.

Azonban az egyes nyugati országokban (főleg az USA-ban és az Egyesült Királyságban) a legmagasabb szinteken az átmenet jellegével és sebességével kapcsolatos komoly egyetértés hiánya, valamint a váratlan (a mogyorók által) világszerte tapasztalható alulról jövő ellenállás lassítani kezdte a dolgokat, és töredezetté tette a kezdeti elhatározást.

A világjárvány hamis természetéről túl sok információt terjesztettek a szervezetek elégedetlen tagjai, akiknek tudomásuk van róla, és akik nem állnak a Nagy Újraindítás mellé.

 

 

A lendület elveszett.

Az őrülteknek azt mondták, hogy menjenek haza és fogják be a szájukat, és a felsőbb vezetők (nem tudom, kik ők) újragondolást rendeltek el. Egy új tervet, hogy ugyanazt az eredményt érjék el - a Nyugat úgynevezett "kínaiasítását".

Ekkor állt össze a háborús forgatókönyv - 2021 tavaszán/nyarán. Részben tanúja voltam ennek a résznek.

Azzal érveltek, hogy az előző kísérlet egyik fő gyengesége az volt, hogy a globális vezetők közötti nyilvánvaló együttműködés szintje túlságosan nyilvánvaló közös ellenséget hagyott a tömegeknek - magukat a vezetőket. Az olyan emberek, mint Antikrisztuskövető Népirtó Trudeau és a Nemzetgyilkos Sátánfatty bestia kiakadtak. Nem tetszett.

A 2. kísérlethez a háborús forgatókönyvet részesítették előnyben, mivel az aktiválná az atavisztikus törzsi hűségösztönöket, és a régóta ápolt geopolitikai előítéletekre játszana rá.

(Szabadkőműves kézfogás Kissingerrel)

 

Ezt a moszkvai uralkodó klikknek (nem, nem Putyin, ő mostanában csak gumibélyegző) is felvetették, akik egyetértettek.

 

 

Feltételezem, hogy néhányan tisztában vannak azzal, hogy a hidegháborút pszichológiai kísérletként hozták létre a háború utáni közvetlen időszakban, és nagyon tanulságosnak és hasznosnak bizonyult a tömegek irányítására, a figyelem irányítására és a félelemkeltésre. A mesterséges szakadék mindkét oldalát természetesen gondosan kezelték, történeteket dolgoztak ki, válságokat generáltak, hogy maximális realizmust teremtsenek, és hosszú távú lojalitást, előítéletes gondolkodást és traumás reakciókat idézzenek elő, amelyek több generáción átívelőnek bizonyultak.

A hidegháborút mint tömegirányítási eszközt az 1980-as években felhagytak a hedonizmus/beépített-értelmetlenkedés kísérlet javára, amely nem volt különösebben sikeres a tömegpszichológia megteremtése szempontjából.

A világjárvány kudarca, amely nem teremtett belépési pontot a Nagy Újraindításhoz, meggyőzte az elitet, hogy térjen vissza a korábbi modellhez.

 

 

2021 nyarán megállapodtak abban, hogy egy háborús/hidegháborús programot folytatnak, felhasználva a meglévő előítéleteket és a NATO/WP feszültségek hosszú történetét, hogy a Nagy Újraindításnak egy új belépési pontot hozzanak létre, amely nagyobb eséllyel gyökeret ereszt.

A régóta fennálló és gondosan ápolt ukrajnai "gyújtópontot", annak beépített polarizációs és kollektív traumapotenciáljával (náci regálék képei) Szíriával szemben választották ki, mivel az erősebb potenciális hatást gyakorolhatott a nyugati közönségre (a fentiekben vázoltak szerint a művelet kezdeti célpontja).

Megállapodtak abban, hogy tudatalatti és tudatos asszociációkat keltenek a második világháborúval és a hidegháborúval kapcsolatban.

Természetesen ellentmondásos és érzelmileg rezonáló narratívákat használnának fel és gondosan elültetnének, hogy - az eredeti hidegháborús kísérlethez hasonlóan - egyik fél sem rendelkezzen egyértelmű erkölcsi fölénnyel, és ezért az egyének személyes előítéletei felhasználhatók legyenek az értékek és a lojalitás megítélésének "nehéz munkájához".

– Kérem, álljanak fel az igazi vezetők!

Ukrajnát áldozatként mutatták volna be, miközben az örökölt médián keresztül nyugtalanító képeket is terjesztettek volna a közepükben megőrzött neonácikról.

 

Oroszországot agresszorként mutatnák be, miközben saját áldozattá válásának történetét széles körben terjesztenék a saját médiáján és a "független" csatornákon keresztül.

Ez gazdag növekedési közeget biztosítana a polarizált viták számára.

Megállapodtak abban, hogy Oroszország "hadművelete" (a hadseregük saját okokból nem volt hajlandó háborúnak nevezni) korlátozott lesz, főként a különböző kelet-ukrajnai helyi milíciákra hárul, és a lehető legalacsonyabb szintű és jelképes marad.

Abban is megállapodtak, hogy kívánatos, hogy legalább 12 hónapig ne legyen egyértelmű állásfoglalás vagy eredmény, hogy legyen idő a többi szempontnak ezen új eszközökkel történő bevezetésére.

Egyetértettek abban, hogy a kovid kísérlet túl gyors volt. A második kísérletre időt kell szánni.

Az eszkalációtól és a nukleáris háborútól való félelmet közvetlenül a médiában, valamint a kiszivárgott információk és pletykák révén fogják terjeszteni.

A szabotázst és a szankciókat lassan vezetnék be, hogy energiahiányt, élelmiszerhiányt és áremelkedést idézzenek elő.

Ezzel elérkeztünk a jelenbe.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/b-terv-az-ukrajnai-haboru-uj-ut-a-nagy-visszaallitashoz