Mivel az Egy Világkormány "vakcina" átverése lényegében kifutott, a kétértékű DEATHVAX™ beadás jelenleg 1,5% körül van, a technokommunista szociopaták rájöttek, hogy a legjobb módja eugenikai programjuk folytatására, a lopakodás.

Lépjen be a genetikailag módosított szúnyog, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy még hatékonyabban tudja genetikailag módosítani az embereket; nevezetesen:

Egy genetikailag módosított szúnyogokkal teli doboz sikeresen beoltott egy embert malária ellen a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) által finanszírozott kísérletben.

Gates bűntársa, Dr. Mengele 2.0, azaz Dr. Fauci történetesen minden szempontból az NIH-t irányítja, amely "véletlenül" illegálisan finanszírozta a COVID-19 funkciógyarapodási (GoF) kutatást a wuhani virológiai intézetben.

A The Counter Signal szerint:

A vizsgálat során körülbelül 200 éhes szúnyog csípte meg egy emberi alany karját. Az emberi résztvevők a karjukat közvetlenül egy kis, vérszívókkal teli doboz fölé helyezték.

Pontosan mennyire elvetemültek ezek a NIH, BigPharma, WHO, WEF, ENSZ lefizetett tudósok?

"Úgy használjuk a szúnyogokat, mintha 1000 kis repülő fecskendőt használnánk" - mondta Dr. Sean Murphy kutató az NPR tudósítása szerint.

 

 

Mi történik, ha több kvadrillió kis repülő fecskendőt vetnek be?

És mi a helyzet a hétköznapi halál-kultistával, akinek tökéletesen megfelel ez az egész disztópikus poszthumanizmus?

Carolina Reid egyike volt a vizsgálat huszonhat résztvevőjének.

"Az egész alkarom feldagadt és hólyagosodott. A családom nevetett, és azt kérdezték, hogy "miért teszed ki magad ennek?""."

Reid annyira élvezte az élményt, hogy azt mondja, annyi oltási kísérletben akar részt venni, amennyit csak tud. A kutatásért minden résztvevő 4100 dollárt kapott ösztönzésként.

Ez Winston Churchill híres viccére emlékeztet:

  • Churchill: "Hölgyem, lefeküdne velem ötmillió fontért?"
  • Társalkodónő: "Te jó ég, Churchill úr... Nos, azt hiszem... a feltételeket természetesen meg kellene beszélnünk...".
  • Churchill: Churchill: "Lefeküdne velem öt fontért?"
  • Társalkodónő: "Mr. Churchill, miféle nőnek tart engem?!"
  • Churchill: "Hölgyem, ezt már megállapítottuk. Most az árról alkudozunk."

Cseréljük ki a társasági hölgyet szegény, programozott emberi kísérleti alannyal, dobjunk neki némi adóból lopott pénzt, amit egy központi bank varázsolt elő a semmiből, és voilá: a tökéletes emberi kísérleti patkány.

 

 

A mellékhatások olyanok voltak, amilyenekre az ember számíthatott, miután több száz szúnyog megcsípte, semmi több.

Nem, persze, hogy nem. Ez csak egy újabb "bízz a tudományban", "biztonságos és hatékony" dolog, amit már annyira megszoktunk.

Dr. Kirsten Lyke szerint a kutatás "teljesen megváltoztatja a játékot".

Lyke vezette a Pfizer COVID-19 vakcinájának 1. fázisú vizsgálatát, és társ-vizsgálatvezetője volt a Moderna és a Novavax COVID vakcináinak.

Vezető kutató több a bioterrorista Lyke részt vesz a csalárd DEATHVAX ™ kísérletek minden bizonnyal egy újabb "véletlen" kétségtelenül. Az, hogy szorosan együttműködött Fauci-val és bűnbandájával, szintén egy újabb "véletlen" lehet. Az pedig, hogy nagylelkű Bill & Melinda Gates Alapítványi "támogatások" kedvezményezettje, minden bizonnyal egy újabb furcsa "véletlen".

A kutatók szerint a genetikailag módosított szúnyogokat nem fogják széles körben felhasználni emberek millióinak beoltására. Állításuk szerint azért használták a szúnyogokat fecskendők helyett, hogy költséget takarítsanak meg.

 

 

Lefordítva: A szúnyogok a szúnyogok elleni védekezéshez használták a szúnyogokat: Gates kutatói azt tervezik, hogy genetikailag módosított szúnyogokat engednek szabadon a bolygó beoltására, ahogy Billy Boy már évek óta szúnyogokat enged szabadon Floridában és számos más államban; sőt, jó esély van arra, hogy ezek az úgynevezett "repülő fecskendők" már most is ott zümmögnek a vadonban.

"Ő és kollégái azért választották ezt az utat, mert költséges és időigényes egy olyan parazita készítményt kifejleszteni, amelyet tűvel lehet beadni" - írja az NPR.

A legártalmasabb paraziták éppen ezek a kutatók, a BigPharma, a különböző Rockefeller és Gates "nonprofit" alapítványok, kormányok és technokrata szervezetek, mint a WHO, a WEF, az ENSZ, a CFR, a BIS, az IMF stb.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/horror-show-genetikailag-modositott-szunyogokkal-embereket-oltanak-be