Ha még nem jöttél volna rá, az igazi járvány sosem valami levegőben terjedő vírus volt.

Mindig is az úgynevezett "vakcinák" voltak, amelyek tartalma most hetente több százezer ember halálát okozza a legfrissebb kormányzati adatok szerint.

A "teljesen beoltottak" sétáló halottak, akik magukkal cipelik a tüskés fehérjékkel és más halálos méreganyagokkal fertőzött, sérült immunrendszerüket, amely elárasztja az egészségügyi rendszereket beteg és haldokló betegekkel.

Erről persze nem hallani a "hírekben", mert ez egy sokkal másabb történetet mond, mint amit a hatalom terjeszt, amely azt akarja elhitetni velünk, hogy az oltások "életeket mentenek". Az igazság az, hogy az oltások a szemünk láttára népesítik el tömegesen a világot.

Angliában például a mentők napi hívásainak száma már olyan magas, hogy az ottani rendszer nehezen tud minden esethez elsősegélynyújtót küldeni. A kórházak is egyre inkább túlterheltek a poszt-jab betegségekben szenvedő betegekkel, így kevés, vagy egyáltalán nem marad kórházi ágy más számára.

 

 

CDC: A szívizomgyulladás kockázata 133-szor nagyobb a teljesen beoltottak körében

A Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) egy információszabadság-kérés szerint megerősítette, hogy a szívvel kapcsolatos sürgősségi esetek száma 2021-ben megduplázódott 2020-hoz és az azt megelőző évekhez képest. Az eddigi 2022-es évben a szám még mindig parabolikusan emelkedik, ahogy az oltások hosszú távú hatása lecseng.

A legfrissebb adattáblázatokból - a GlobalResearch.ca oldalon megtekintheti őket - tudjuk, hogy a mentőhívások száma hónapról hónapra tovább nő, és a vége nem látszik.

Sok ilyen hívás fiatalabb emberekhez szól, csak hogy tisztázzuk, és nem csak idősekhez. Az egyébként makkegészséges fiatalok mostanra legyengültek, és sérült szívvel küzdenek, ami sok esetben szívrohamot vagy agyvérzést eredményez.

A halálesetek száma is az egekbe szökik, mivel az injekciós tüskés fehérjék felhalmozódnak az emberek testében, és vérrögöket képeznek, amelyek sok esetben végül halálhoz vezetnek.

Ne feledjük, hogy amikor a kórházak először leálltak a "vírus" miatt, valójában szabadságra mentek. Soha nem volt igazán jelentős mértékű betegségkitörés, egészen addig, amíg a Warp Speed hadművelet be nem indult, és el nem szabadította a poklot a világra.

Most, hála a felvételeknek, emberek százmilliói sétáló egészségügyi időzített bombák, amelyek látszólag véletlenszerűen robbannak fel. Az egészségügyi rendszerek pedig képtelenek mindegyikkel megbirkózni.

 

 

Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) már jó ideje tud az injekciók szívkárosító hatásairól. Még januárban tett közzé egy tanulmányt, amely rávilágított arra a tényre, hogy azoknál, akiket a Fauci-féle influenza elleni injekcióval oltanak be, 133-szor nagyobb valószínűséggel alakul ki szívizomgyulladás, mint a nem oltottaknál.

"Ez azt jelenti, hogy a Covid-oltás sokkoló 13 200%-kal növeli a szívizomgyulladás elszenvedésének kockázatát" - jelentette a Global Research.

"Végül a szívizomgyulladás legyengíti a szívet, így a szervezet többi része nem kap elég vért. Ezután vérrögök képződhetnek a szívben, ami stroke-hoz vagy szívrohamhoz vezethet. Az állapot egyéb szövődményei közé tartozik a hirtelen szívhalál is."

"A szívizomgyulladásnak nincs enyhe változata, rendkívül súlyos, mivel a szívizom képtelen regenerálódni. Ezért, ha a károsodás egyszer bekövetkezett, az órát nem lehet visszaforgatni".

Az Egyesült Királyságban a Nemzeti Statisztikai Hivatal (ONS) szerint a Warp Speed hadművelet korában a halálozási többlet az egekbe szökött, különösen a részben vagy teljesen injekciót kapók körében. Az oltatlanoknál eközben nem mutatkoznak ilyen hatások.

A cikk forrásai a következők:

GlobalResearch.ca

NaturalNews.com

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/oltoanyag-holokauszt-heti-tobb-szazezer-teljesen-beoltott-ember-hal-meg-a-hivatalos-kormanyzati-jelentesek-szerint