Egy állampolgári beadványt követően egy lisszaboni bíróság kénytelen volt hitelesített COVID-19 halálozási adatokat szolgáltatni - számol be az AndreDias.net.

Az ítélet szerint a 2020 januárja és 2021 áprilisa közötti időszak igazolt COVID-19 haláleseteinek száma mindössze 152, nem pedig mintegy 17 000, ahogyan azt a kormányminisztériumok állítják.

A "többiek" mind különböző okok miatt haltak meg, bár a PCR-tesztjük pozitív volt.

"Példátlan méretű csalásban élünk" - írta Dias.

"Az adatok a Sistema de Informação dos Certificados de Óbito (Halotti bizonyítványok információs rendszere - SICO) adataiból származnak, amely az egyetlen ilyen rendszer Portugáliában. Az "igazságügyi minisztérium felügyelete alatt" kiállított 152 halotti bizonyítványra való hivatkozás hamis, mivel minden halotti bizonyítványt az igazságügyi minisztérium égisze alatt állítanak ki, mivel ez az egyetlen intézmény, amely kiadja azokat.

"Egy népszerű keresetre válaszul bírósági végzésre volt szükség ahhoz, hogy a minisztérium válaszoljon, kétségbeesetten nem a csalás feljelentésére.

"Mindazok, akik felelősek az "ügyek" és "halálesetek" adatainak kezeléséért, ezek után csak akkor állhatnak bíróság elé a bűncselekményért, ha még van egy kis méltósága a jogállamnak" - folytatta.

"Ha ezek a számok más országok esetében is hasonló nagyságrendűek, és nincs okunk az ellenkezőjét feltételezni, akkor a járvány soha nem látott mértékű csalás, és itt hatalmas méretű emberiség elleni bűncselekményeket követtek el"."

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-lisszaboni-birosag-szerint-152-en-haltak-meg-covid-ban-nem-pedig-17-000-en