Sok sátánista nem érti a mérgező természetét.

A sátánizmus háború Isten, azaz az erkölcsi és természetes rend ellen. Negálja és felbomlasztja az Erkölcsi és természetes rendet. Foszlatja a társadalmi szövetet.

A sátánizmus nem vallás. A vallás Isten akaratának felismerése és engedelmeskedése. A sátánizmus egy anti-vallás. Életellenes. Istene a halál. Ez a halál és a pusztítás vallása.

(A progresszívek tudatos és akaratlan sátánisták)

Jelenések 12:9 "....az a vén kígyó, akit ördögnek és Sátánnak hívnak, aki az egész világot megtéveszti".

"Amikor bevezettük az állami szervezetbe a liberalizmus mérgét, annak egész politikai színezete megváltozott. Az államokat halálos betegség - vérmérgezés - ragadta el. Már csak a halálos agóniájuk végét kell megvárniuk." (Cion jegyzőkönyvei, 9.)

"Annak érdekében, hogy a dolgok valódi értelme ne csapjon le a gójokra a kellő idő előtt, azt a dolgozó osztályok szolgálatának állítólagos lelkes vágya mögé rejtjük...". (Cion jegyzőkönyvei, 6.)

 

Henry Makow PhD

1. "Progresszíveknek" nevezik magukat. A sátánisták mindent megfordítanak. Minden beteges és diszfunkcionális dolgok bajnokai. Ők valójában "regresszívek".

Erkölcsi igényességük ellenére a "haladás" számukra embertársaik lealacsonyítását és elpusztítását jelenti.

Isten a Tökéletesség mindenben. Ők mindent megfordítanak: A betegség az egészség, a csúnya a szép, a hamis az igaz, az igazságtalanság az igazságosság, a gyűlölet a szeretet, a nyomorúság a boldogság, és fordítva.

2. Az ember a lelkén keresztül kapcsolódik Istenhez. Vedd el Istent, és az ember úgy vergődik, mint egy hal a vízben.

Az űrt kitöltendő, bármit idealizál, mert az Isten-kapcsolata megszakadt. Vedd el Istent, és az ember hamis isteneket teremt - mondta Carl Jung.

Lásd a nők, a szex és a romantika; az irodalom és a művészet; a "nagy emberek", politikusok, hírességek stb. abszurd idealizálását.

Isten utáni éhsége miatt bármit eladhat neki pótlékként. Azt képzeli, hogy Istent kapja meg.

3. Isten programozott bennünket. Az igazi vallás egyszerűen a program követése. Isten maga a program.

A sátánisták megpróbálnak minket átprogramozni. (Például arra kényszerítenek minket, hogy elfelejtsük a heteroszexualitást.) Miért?

Pénz és hatalom, mint mindig. Egy százalék birtokolja a vagyon több mint 50%-át, és mindent akarnak. Gondoljátok, hogy az istenfélő emberek és kormányok ezt hagynák? Azt akarják, hogy nekik engedelmeskedjetek, nem pedig Istennek.

 

4. Bár agymosással megtagadták tőlünk Istent, valójában szerelmesek vagyunk Istenbe, a szabadságba és a boldogságba, amire a lelkünk vágyik.

Isten a valóság. Az egyetlen valóság.

A sátánizmus Istene a halál.

5. A Jó és a Gonosz közötti kozmikus küzdelem tanúi vagyunk, és sajnos azt kell mondanom, hogy a Gonosz van hatalmon és közel áll a győzelemhez. A sátánisták (szabadkőművesek) irányítják mind a "progresszív", mind a "konzervatív", "nacionalista" álláspontokat. Nincs olyan "nacionalista", aki ne lenne egyben cionista és a gazdagok védelmezője is.

6. A kabbalisták (sátánisták) azt hiszik, hogy az észlelés a valóság. Így ragadják magukhoz az irányítást az oktatás és a média felett. Természetesen tagadják az objektív valóság és az objektív igazság létezését (így a sajátjukat helyettesíthetik vele.)

Az objektív igazság tagadása Isten tagadása. Isten a valóság. A jó és a rossz közötti konfliktus metafizikai.


7. Az ember alvajáró módon halad a katasztrófa felé. A sátánisták előkészítik a terepet egy katasztrofális harmadik világháborúhoz, amelyben az USA és az Egyesült Királyság ( EU és Izrael?) a Szovjetunió, Kína és Irán ellen fog küzdeni. Erre a háborúra Trump újraválasztása után kerül sor. Ezáltal az amerikaiak bűnrészessé válnak saját pusztulásukban, hasonlóan a németekhez 1939-1945-ben.

Minden "amerikai" már most is támadás alatt áll. A terv már most is jól látható.

Természetesen szeretnék tévedni. Azonban mind Trump, mind Putyin kabbalisták, akik a háborút "forradalmi" dolognak tartják - az emberiség lealacsonyításának és leigázásának elsődleges eszközének.

 

8. Ami az embereket illeti, Isten a Tudatosság. Isten egy erkölcsi dimenzió, ahol az igazság, az igazságosság, a szépség és a szeretet magától értetődő, mint a fény és a sötétség.

Arra vagyunk programozva, hogy belépjünk a Fénybe. A sátánisták a Sötétségbe vezetnek minket. "Azért rontunk meg, hogy irányítsunk" - mondta Giuseppe Mazzini. A sátánizmus alacsony vagy semmilyen Tudatosság.

 

 

9. A sátánisták irányítják a világ központi bankkartelljét. A rövid szőrszálaknál fogva tartanak minket. Ők teremtik a "pénzünket" a semmiből. Az csak számjegyek a főkönyvükben, amelyeket bármikor törölhetnek. Ezt arra használják fel, hogy mindent irányítsanak, beleértve a gondolkodást, a kultúrát, a vallást és a gyermekeiteket is. A bankok aktívan támogatják a homoszexualitást és a fehér elmozdulást, mégis rájuk bízzuk a "pénzünket"?

A legalacsonyabb szinten avatnak be minket a kabbalizmusba. A sátáni szekták kihasználják és irányítják tagjaikat azáltal, hogy beteggé, romlottá és perverzzé teszik őket. Betegek, mint a nemi diszfória, szexuális promiszkuitás, pornográfia, pedofília, vérfertőzés, vakcinák, végtelen háború... Aláássák az élet legcsodálatosabb és leglényegesebb dolgát, a férfi és nő, valamint a szülők és gyermekek közötti szeretetet. A nukleáris család a társadalom vörös vérsejtje. Ezek az ördögök elhatározták, hogy megölik.

70 éves vagyok, és már csak egy-két évtizedet élek. De beleborzongok a gondolatba, hogy mi vár az emberiségre.

Itt az ideje felismerni szörnyű helyzetünket. Egy halálos rákbetegség fertőz meg minden társadalmi intézményt. Ezt fel kell ismerni és kezelni kell.

A nyugati civilizáció a sírba fog kerülni a mi gyarlóságunk és naivitásunk miatt?

Forrás: henrymakow.com

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-satanizmus-magyarazata