EZ A TISZTELGÉS KÍNOS LEHET! SOKAN MÉG MINDIG ÉLETBEN VANNAK!!!!

"A Sötét Úr, Peter Mandelson, balra, amellett, hogy nyíltan meleg, az Egyesült Királyság egyik legmagasabb beavatottja. Őt a hebdomádiás mágikus rendszerben képezték ki, ugyanazt a rendszert, amelyet az Alfa páholy és a Kilenc Szögek Rendje is használ. A nemzetközi üzleti élet szereplőivel és a Bilderberg-csoporttal való szoros kapcsolata nagy, sőt felbecsülhetetlen hasznára vált a baloldali útnak.

"Jól átgondolt és kiforrott hagyományokat követve, az ő álma egy börtönrácsos globális közösség. Imádja az irányítást. És "Mandy", ahogy azok ismerik, akik a legjobban ismerik, éles és veszélyes, mint egy tűhegy.
"Mandelson az, aki segített abban, hogy az európaiak az európai bankok jobbágyai legyenek. Európa most egy neo-feudalista struktúrához tér vissza, ahol a bankárok a rabszolgasorban élő polgárok főurai. Nagy-Britannia, Amerika és a világ többi része ugyanerre az útra fog lépni. A kleptokrata politikusok csupán vazallusok."

Bennfentes, Aloysius Fozdyke 2004-ben felfedte a világ sátáni irányítását.

 

 

Aloysius Fozdyke
(henrymakow.com)

Sátán az egyetlen Isten, aki törődik! Mindig is azt akarta, ami a legjobb az emberiségnek, de ennek ellenére azt adja a birkáknak, amit valójában akarnak. A Sátán soha nem követelt imádatot - még a kétezer éve halott, zsidó, homoszexuális fattyútól sem! A Sátán tanulmányozást, alkalmazást, de legfőképpen - Cselekvést követel!

Tudjátok, mi következik. Már mondtam nektek korábban. És mivel senki nem tett semmit, ezért logikus, hogy az jön, amit ti akartok. A gazdaság, az fontosabb, mint a politika. Amerikában az élelmiszerhiány olyan lesz, amilyet még soha nem láttunk.

Mit gondolsz, hogyan alakulnak a nyugdíjalapok, ha figyelembe vesszük a zárlatok gazdasági pusztítását? Ha a kamatlábak emelkednek, milyen következményekkel járhat az inflációra fenntartott gazdaságokra nézve? Ugyanaz mindenhol, ahol ez számít.

A rákos megbetegedések aránya - különösen azoknál, akiknek már volt rákjuk - emelkedni fog. A rákos megbetegedések aránya már most is emelkedik, de ez még csak a kezdet. A szájkosarak biztosítják a vér magas szén-dioxid szintjét, amelyre a rákos sejteknek szükségük van az alkohol és így a többszörös alkohol előállításához. Kisgyerekek, akiket arra kényszerítenek, hogy a saját testük hulladékát lélegezzék be. Ez nagyszerű! Úgyis csak olyanok lettek volna, mint a szüleik.

Nem lesz hatékony felkelés, és semmi és senki nem állíthat meg minket.

Megfizettetek a brutális bűnözésért, a felesleges szenvedésért, a számtalan elnyomásért és az elszabaduló halálért, úgyhogy adjatok magatoknak hitelt. Az oltottak a két lábon járó halottak. Pihenjetek nyugodtan, ahogy én is, abban a tudatban, hogy még több jön.

Az NWO kínai, tehát hacsak nem vagytok kínaiak, ti és a tiétek kimaradtatok ebből. Ugye tudjátok, hogy a kínaiak nem módosító rna vakcinákat használnak, hanem a régimódi fehérje alapúakat?

 

 

AZ ÉN MESTEREIM

Tudom, hogy a munkám a halálom után is folytatódni fog, de mielőtt elmegyek, hogy a Sátánnal, az Ő világában és az Ő menyasszonyával, Baphomet-tel járjak; ezek az egyének többet érdemelnek, mint amit én adhatok nekik.

Az első és legfontosabb, az én Tanítóm és Mágusom, a néhai és odaadó Petor Narsagonan, akit sok néven ismertek. Körülbelül negyven évvel ezelőtt a Fülöp-szigeteken szerezte meg Mátyás levelét. Ekkor kezdett nyilvánosságra kerülni a Kilenc Szögek Rendje.

Jevgenyij Mastemer: Luciferiánus, mágus, bankár és késői rendszerember par excellence. Sokféle néven ismert, látszólag mindenben benne volt a keze. A történelem egyik nagy ismeretlen, nemzetközi embere. Elbűvölően urbánus, stílusosan kifinomult, magasan képzett, és Petorhoz hasonlóan nyakkendőt/aszkót visel. Mélységesen hiányzik.

Dr. Stephen Thomas Ward (balra): Élő Isten és mestermágus. Soha senki nem fogja megtudni a teljes igazságot, de az eljövendő Kínai Birodalom sokat köszönhet neki. Befolyásolta a sátáni Alfa páholyt. Petor és én folytattuk a munkáját, amely mostanra érik be - (sok más mellett) John Winston Howard, 33. fokozatú és a néhai Barry S. J. O'Keefe AM, QC-vel; mélyen katolikus, de bárkit és bármit kihasználunk. (Lásd: Stephen Ward KGB-ügynök volt.)

Peter James Carrol: Mestermágus és fizikus.

Michael Aquino alezredes: A pszichológiai hadviselés képviselője és ékesszóló, nappali mágus; H.S. Levey tanítványa.

Matthew Lawrence: A közelmúltbeli akadályok ellenére munkája folytatódik.

 

Ausztrália, Új-Zéland és Kanada monarchistái republikánus társaikkal, az UGLE szabadkőművességgel, valamint az ausztrál Visszatérő Szolgálatok Ligájával együtt. Soha nem fogják megtudni, és ez így is van jól.

 

 

 

 

H.W. és G.T. Armstrongnak, hogy megmutatták az utat és a Hillsong Egyháznak.

Baron Charlie Falconer of Thoroton. Ő mutatta meg nekünk, hogyan bizonyítsuk be, hogy az Ausztráliára, Új-Zélandra és Kanadára vonatkozó alkirályi kinevezési okmányokat Jack William Straw hamisította, és mi átadtuk az információit a kínai kormánynak.

 

KÖVETKEZTETÉS

Mint már említettem, egy hatalmas gazdasági összeomlás nagyon-nagyon közel van. Ezután egy teokratikus, rétegzett, feudális világ következik, amelyet a technológia brutálisan kikényszerít. A Szentségtörés Usherje köztünk jár, és a Vindex közeledik. Régóta ajánlom az ezüstöt, mivel az ezüst a Sátán fémje.

Végezetül szeretném megköszönni nektek, az engedelmes mocskoknak, hogy helyesen cselekedtek.

Ne feledjétek, "az Úr az én pásztorom...", és mint minden jó pásztor, végül a vágóhídra vezet benneteket - mert a pásztorok ezt teszik.

A ti istenségeitek alszanak, míg a mieink megnyilvánulnak, és még mindig nem látjátok. A Sátán szeret titeket! És mi is szeretjük.

A.J.F.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/satanista-bennfentes-leleplezi-hoseit