2022. június 7., kedd

Oroszország készenlétbe helyezi a nukleáris erőket

RAF vészhelyzet: Hatalmas füstfelhő ereszkedik le az M4-es úton, miután „robbanás” történt Welford bázis közelében

Hatalmas tűz az M4-es autópályán Boxford közelében

Az autósok robbanásokat és sűrű füstöt láttak a Boxford melletti helyszínről.

Az egyik Twitter-felhasználó, Charlotte Ward arra gyanakodott, hogy a tűz a RAF Welfordnál lévő lőszerraktárban tombol.

Egy nappal ezelőtt - RAF vészhelyzet: Hatalmas füstfelhő ereszkedik az M4-es útra a Welford bázis közelében történt "robbanás" után (msn.com).

A BBC-nél nem találok róla említést, ami furcsa.

Tudósítottak róla? Nem látom, hogy tudósítottak volna róla.

Az a gondolat, hogy tűzijátékot tároltak a közelben, nem állja meg a helyét!

Ez az USA második legnagyobb fegyverraktára Európában SHAFE - és a legnagyobb Nagy-Britanniában.

Ez tényleg nagyon gyanús.

https://tapnewswire.com/2022/04/britain-is-mad-we-have-nothing-to-stop-russian-missiles-yet-we-are-leading-the-world-against-putin/

A videó világossá teszi, hogy Nagy-Britannia nem tudta megállítani a régimódi rakétákat, nem is beszélve Oroszország újabb hiperszonikus fajtáiról, mint a Kalibr. egy Kalibr-t használtak a Welford Depot kiiktatására? Ha igen, nem kellene valakinek megmondani Nagy-Britanniának, hogy ismét háborúban áll. Az ukrajnai beavatkozás ára: Oroszország csak tegnap küldött hivatalos levelet az Egyesült Államoknak, amelyben "kiszámíthatatlan következményekre" figyelmeztetett, ha Amerika és Nagy-Britannia továbbra is részt vesz az ukrajnai válságban, majd a brit védelmi miniszterhelyettes elismerte, hogy az SAS Kijevben kiképzi az ukránokat a páncéltörő rakéták kilövésére, mintha azt mondaná: "csak így tovább, Putyin úr!

Az USA válasza az Ukrajnának nyújtott katonai segítségről az volt, hogy "bűnös, mint a vád".Putyin sok figyelmeztetést adott. Itt van tehát egy kis cselekvés. Lehet, hogy a nyugat-ukrajnai hatalmas bunkerbe csapódott bunkerhez hasonlóan a Welford-bunkert is egy hiperszonikus rakéta hatolta át, amely 7 Mach sebességgel halad, így a rakétát csak a becsapódás után lehet hallani.Wikipedia - Welford jelenleg a 420. lőszeres század parancsnoksága alatt áll, és az 501. harci támogató század parancsnoksága alá tartozik, amelynek központja a RAF Alconburyben van, és amely támogatást nyújt a földrajzilag elkülönített egységek (GSU) számára az Egyesült Királyságban. [16]https://tapnewswire.com/2022/03/first-hypersonic-weapon-in-history-deployed-near-polish-border-to-knock-out-huge-underground-weapon-storage-facility/Fireworks RAF Welford közelében felrobbant egy raktáregység, füstfelhőket küldve az M4-es út fölé - Mirror Online

A tűzoltókat a Newbury-i RAF Welford melletti Westbrook területére hívták szombaton egy incidenshez, amelyet szerintük tűzijáték okozhatott...

ByTelegraph Reporters17 április 2022 - 2:30am

A tűz helyszíne a RAF Welford közelében Newburyben

Az M4-es autópályát mindkét irányban lezárták szombaton, miközben a tűzoltók küzdöttek egy épületben keletkezett tűzzel, amelyről úgy vélték, hogy tűzijáték okozta.

A mentőszolgálatokat a Newbury-i RAF Welford melletti Westbrook területére hívták egy incidenshez, amelyet szerintük pirotechnikai eszközök okozhattak.

Robbanásokat hallottak a járókelők, akik filmre vették, amint hatalmas füstfelhők emelkednek a helyszín fölé.

Szombat estig nem jelentettek sérülteket.

Az autópályát körülbelül 17.30-kor nyitották meg újra.

A Királyi Berkshire-i Tűzoltóság és Mentőszolgálat közölte: "Április 16-án, szombaton 13.41-kor bejelentést kaptunk arról, hogy tűz ütött ki egy ipari épületben Westbrookban, Newburyben.

"Jelenleg két Royal Berkshire-i Tűzoltó és Mentőszolgálat (RBFRS) csapata Newbury-ből, egy csapat Theale-ből és két tisztet küldtek a helyszínre, valamint a Dorset és Wiltshire-i Tűzoltó és Mentőszolgálat csapatai.

"A tűzoltók egy olyan tüzet találtak, amelyben valószínűleg pirotechnikai eszközök és tűzijátékok voltak. Kordonok vannak érvényben, de az embereket arra kérik, hogy maradjanak távol a területről, amíg a katasztrófavédelmi szolgálatok foglalkoznak ezzel a tűzzel"."

Tűz zárja le az M4-es utat: (telegraph.co.uk)

Az M4-es autópályán landoló törmelék - két mérföldre a tűztől. Micsoda tűzijáték!!!

A videóban egy Boxfordban megkérdezett nő azt mondta, hogy úgy döntött, hogy elhúzódik a fekete füstfelhő miatt, ami felé tart. Boxford az M4-estől délre, talán 3 mérföldre a robbanástól. Ezen a címen biztosan nincs ipari egység, és ha lenne is, akkor is engedélyeznék a tűzijátékot. Ez egy MOD fedősztori a bázison történt robbanáshoz, véleményem szerint egy orosz Mach 7-es Khinsal rakéta a legvalószínűbb ok, amely képes áthatolni bármelyik bunkeren.

TAP - A történethez vezető összes linket elvágták. A történetet kitörlik az emlékezetből, ami egy újabb jele annak, hogy ez egy orosz katonai akció. A videó már nincs ott. Újratöltés....Oroszország ultimátumot intézett az USA-hoz és az Egyesült Királysághoz egy nappal a welfordi csapás előtt, figyelmeztetve "nem szándékolt következményekre", ha Nagy-Britannia asszisztál az ukrajnai háborúkhoz. Mind az USA, mind az Egyesült Királyság kinyilvánította szándékát, hogy továbbra is asszisztál az ukrajnai háborúhoz. Az amerikai válaszról a Washington Post tudósított.

(35) Az M4 Newbury melletti szakaszát lezárták, miután tűz ütött ki egy ipari egységben, amely pirotechnikai pirotechnikai és - YouTube (már törölték)

Jelentések Ukrajnából

Díjnyertes külföldi tudósítóink az ukrajnai frontvonalról hoznak beszámolókat - e-mailben

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/oroszorszag-keszenletbe-helyezi-a-nuklearis-eroket

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése