A hamis rendeletek megszűntek, de az emberiség elleni háború még messze nem ért véget.

Az emberiség elleni háború mértékét a többség még nem ismerte fel; valójában hányan ébredtek még fel igazán arra a tényre, hogy valójában háború dúl ellenük? Lehet, hogy érzik, de vajon tudják-e, hogy ez történik?

A módszer feltárása elkerülhetetlenül világossá fogja tenni ezt százmilliók számára. A kártyavár össze fog omlani saját hazugságainak és aljas bűnösségének súlya alatt.

De akkor mi lesz?

A nemzeti kormányok összeomlása egy világkormány felajánlását fogja jelenteni a megmaradtak számára, amelyet elfogadnak majd? Vagy, ahogy én valószínűbbnek érzem, lesznek más decentralizált, helyi csoportok, akik egyéni szuverenitásukba lépnek, és kikerülnek a csalárd "jogi" rendszer bűnös joghatósága alól, amelyet évtizedek óta használnak rabszolgasorba taszításukra? Lehet, hogy lesznek mások is, de jelenleg az Universal Community Trust a legjobb példa arra, hogy a rabszolgasorba taszítás sátáni állami vállalati rendszerétől eltávolodjunk.

Az ördög legjobb trükkje az volt, hogy meggyőzött minket arról, hogy nem létezik.

A gonoszság hatalmas, és a pusztítás, amit a grafén-oxidnak a naiv és tudatlan emberek ereibe történő befecskendezése okoz, olyan mértékű, hogy nehéz belegondolni. Ennek ellenére figyelembe kell venni.

Az ellenséggel együttműködők.

Az ellenség, vagyis a Rothschildok által támogatott Nagy Gyógyszergyár-Corporate-Sátánista Állam szőnyegbombázta a lakosságot egy befecskendezett halálos méreggel, és amint azt a bábjaik, azaz a bűnöző brit kormány "visszalépése" a védőoltási kötelezettségekkel és az olyan hamis szektás gyakorlatok bevezetésével, mint a maszkviselés és a mérgekkel való kézmosás, bizonyítja, most visszavonulást kezdeményezett.

Bármilyen visszavonási parancs a parlamenti bohózat irányítóitól származik, nem magától a juntától. Eközben sokan továbbra is együttműködnek elnyomóikkal.

Miközben ezt írom, mindenütt szektakövető kollaboránsokat látok; a legnevetségesebb az a férfi, aki az út túloldalán lakik, és reggel 8 órakor egy arcoskodó, szintén szájkosárral ellátott mostohafiával hagyja el a házát. Az ilyeneknek, mint ő, nem lehet reményük, de egy egészséges kisfiúnak maszkot erőltetni magától értetődően káros minden szempontból.

Valóban, ennek a háborúnak az egyik igazán borzalmas aspektusa az, hogy egy háborúban a nőket és a gyerekeket szokás megvédeni a dühöngő ellenségeskedéstől, NEM felajánlani őket tűszúrás áldozatnak: a brit gyerekek akár 52-szer nagyobb eséllyel halnak meg egy rögtönzött lövés után.

 

Néhány órával azután, hogy tanúja voltam az együttműködés e szánalmas megnyilvánulásának, egy "Response Security" fickó álrendőrségi öltözékben megjelenik a küszöbömön, hogy "támogasson" egy pár maszkos szekta-követőt, akik egy furgonban egy jib-jab-ot kínálnak. Nyilvánvalóan az utca minden házának ajtaján kopogtattak. Természetesen udvariasan közöltem velük, hogy nem érdekel a dolog, és azonnal távoztak. Ahogy láttam, nem volt érdeklődés a népirtó ajánlat iránt.

Egyesek ezt annak bizonyítékaként vehetik, hogy a zsarnokság súlyosbodik, és az emberek továbbra is gyáva és megvertek. Én azonban nem így látom: az arcátlanul támogató idióta, aki egy fiatal fiúra tesz egyet, egyike azoknak az elesetteknek, akik nem képesek, vagy valószínűleg nem is akarják megalapozni még a kezdetleges megértését sem annak, hogy miről szólt az elmúlt 23 hónap. A hozzá hasonló milliók elvesznek a hamis narratíva ketrecében, és mint ilyen, ő soha nem tartozott volna azok közé, akikkel vállvetve állunk a háború frontvonalában. Akárcsak az a nő, aki diót és aszalt gyümölcsöt szolgált fel nekem a piaci bódéjából, miközben egy gyermek halászhálóját használta a tranzakció lebonyolításához.

Továbbá az, hogy álarcos csirkefogók kiküldése, hogy kopogtassanak az emberek ajtaján, és felajánlják nekik a rögtönzést, ebben a szakaszban egy masszívan hiábavaló cselekedet, amely aláhúzza a kétségbeesés szintjét, amelyet az a folyamatos és növekvő elutasítás idézett elő, hogy bármilyen bűnügyi diktátumnak eleget tegyenek.

Nagy vonalakban ez a háborúnak az a pontja, amikor az emberek példátlan szintű pszichológiai kényszerítéssel történő kezdeti bombázása és az azt kísérő, pontosan megtervezett, kísérleti, mesterséges intelligenciát előidéző biofegyveres dzsibbantás befejeződött, és az (ellenség) visszavonult. Ennek a legélesebben ezeken a szigeteken lehetünk tanúi, ahol a sátáni irányítók bűnöző bábja, Boris Johnson és alárendeltjei teljes mértékben kudarcot vallottak az összeomló narratíva ellenőrzésében.

A bábjáték

A Johnsonra nehezedő nyomásról nagyrészt a Partygate elbeszélés formájában számolnak be, amelyben a kabinet párttagjai tovább buliztak, ellentétben a hamis irányelvekkel, ahogyan azokat bemutatták és végrehajtották a lakosságon. A legfontosabb pont az volt, hogy nyilvánvalóan nem voltak kitéve annak a félelempornónak, amelyet a kommunista Susan Michie és a SAGE néven ismert, szadista elmebajnokok sajnálatos csoportja parancsára pumpáltak ki. Más szóval, tudták, hogy az egész egy lószar.

Mindez azonban cirkuszi showműsor ahhoz képest, ami valójában a háttérben készülődik.

 

Hogy pontosabbak legyünk a bűnügyi kormányzat és annak lakájai elhallgatott fenyegetésével kapcsolatban, itt van egy frissített jelentés a Midazolam-gyilkosságok PCP-ről, ahogyan azt a 2021-es téli napfordulón egy maginstratégiai bíróságon benyújtották:

Amikor a Peoples Union of Britain [PUB] 2021. december 21-én letette a Midazolam Murders ügyében a papírokat, tudtuk, hogy az érintett Magisztrátusi Bíróság tartományi elhelyezkedése ellenére, azon az alapon, hogy országszerte több helyszínen elkövetett gyilkosságot állítunk, a PCP-t elkerülhetetlenül visszaküldik a Westminsteri Bíróság bírájának, amely az ilyen PCP-k kezeléséért felelős.

Tekintettel arra, hogy a Westminsterben működő helyettes főbíró milyen igazságtalanságot követett el velünk szemben a Hancock, Whitty, Vallance és Ferguson ellen a COVID számtalan csalása miatt benyújtott korábbi vádakkal kapcsolatban, magától értetődik, hogy egyszerűen nem vagyunk hajlandóak hagyni, hogy ez ismét megtörténjen, és továbbra is fokozottan éberek leszünk, hogy az ügyet ne szabotálhassák az ellenfeleink nevében eljáró meghatalmazottak.

Mindazonáltal egyidejűleg bátorítóan hat ránk a Westminster Magistrates egyik jogi osztályától kapott hír, amely arról tájékoztatott, hogy végre kijelöltek egy bírót a sürgős kérelmeink elbírálására, ugyanakkor némileg megdöbbentő, hogy ő is jelezte, hogy március első hetéig nem fog eljutni az elbírálásig. Bernicius

Az is tény, hogy Mark Sextonnal, a PUB-bal és a fővárosi rendőrséggel folyamatban van egy bűnügyi nyomozás:

a People's Union of Britain [PUB] ezentúl együttműködik a fékezhetetlen volt rendőrőrmesterrel, Mark Sextonnal, aki Philip Hyland, a PJH law és Dr. Sam White ügyvéddel, Lois Bayliss ügyvéddel (Broad Yorkshire Law) együtt segített Philip Hylandnek, a PJH law-nak és Dr. Sam White-nak abban, hogy közhivatali visszaélés és súlyos gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával büntetőfeljelentést tegyenek [különböző vádlottak ellen] a londoni Metropolitan Police-nál 20/12/21-én.

Mindent megteszünk továbbá, amit csak tudunk, hogy segítsük a Mark, Hannah Rose, Philip Hyland, Lois Baylis és Dr. Sam White által benyújtott másik büntetőjogi panasz olajozását, ezúttal a Nemzetközi Büntetőbírósághoz [ICC], azzal érvelve, hogy az Egyesült Királyság kormánya és mások különböző emberiesség elleni bűncselekményeket követnek el.

Markot is felkérték, hogy működjön együtt azzal a nemzetközi munkacsoporttal, amellyel a PUB már dolgozik, azzal a kifejezett céllal, hogy az ilyen bűncselekmények elkövetőit politikai, társadalmi vagy pénzügyi státuszuktól függetlenül bíróság elé állítsák." Forrás:

 

Következtetés

Ne legyenek illúzióink: a kártyavár egésze ott áll, hogy megdőljön - már évek óta inog.

A kiemelkedő tény, amely végre megdönti az állam és a vállalatok népirtási kísérletét, a következő:

Minél magasabb az "oltási" arány, annál magasabb a túlhalálozási arány.

Ahogy egyre több és több ember szerez tudomást olyan családtagokról, barátokról, kollégákról és munkatársakról, akiknek az életét megrontotta a rögtönzés, el fogjuk érni azt a pontot, amikor az emberek bizalma a fehér köpenyes bérgyilkosok, az ál-állam és mindenféle "hatóság" iránt teljesen összeomlik.

A stratégiai visszavonulások valószínűleg a PCP és a Met Police nyomozására adott válaszként indultak, mint bármi más.

A szórakoztatóművész analógiája, aki pörgeti a tányérokat a rudakon, hogy aztán elérje azt a pontot, amikor már nem tudja fenntartani a lendületet, és az egész látványosság a színpadra omlik, itt is helytálló:

PÖRGETI A HAZUGSÁGOKAT, DE MEDDIG BÍRJA MÉG?

A rögtönzött lövések első sortüze már lezajlott. Milliókat csonkítottak meg, sebesítettek meg vagy öltek meg. Néhány áldozat még egy-két évig nem fog meghalni. A kár hatalmas lesz, és erre fel kell készülnünk.

A közhatalomba vetett bizalom összeomlása elkerülhetetlenül tömeges elszakadáshoz fog vezetni, mivel milliók döntenek úgy, hogy elhagyják a zsarnoki birodalom haldokló joghatóságát, és belépnek egy olyanba, amely a szabadság iránti vágyuknak megfelel.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/megallt-a-tuszurasos-villamhaboru-de-a-vilaghaboru-tovabb-folytatodik