És a válasz erre a kérdésre nyilvánvaló. A csecsemők vulkánba dobása nem hoz pénzt a Pfizer számára.

Az FDA február 15-én dönt arról, hogy jóváhagyja-e a Pfizer COVID oltását hat hónapos és négyéves kor közötti gyermekek számára. A sajtó és a kormányszóvivők szerint ez egy GO.

Ez gyilkosság.

Az FDA jóváhagyó bizottságának tagjai több kategóriába sorolhatók: olyanok, akiket lefizettek; olyanok, akiket megfenyegettek; egyenesen náci bürokraták; olyanok, akiket megzsaroltak; és olyanok, akik csecsemőket akarnak gyilkolni.

Ezt nem lehet megkerülni. Tekintettel a COVID-ról alkotott általános nézetre, ezek az FDA/CDC emberek TUDJÁK, hogy a betegség kockázata a csecsemőkre nézve nem létezik, és a vakcina kockázatai teljesen pusztítóak.

-Már több mint egymillió oltás okozta sérülést jelentettek az USA szövetségi adatbázisába; és ez a szám hatalmas aluljelentést jelent.

Ennek ellenére az FDA döntéshozói készek azt mondani, hacsak nem lepleződik le, hogy mik is ők valójában: injekciózzátok be a csecsemőket; öljétek meg a csecsemőket.

Ha még mindig azt hiszed, hogy a kormányzati COVID-válasznak bármi köze volt a tudományhoz, a közegészségügyhöz vagy az emberi aggodalomhoz, ha még mindig mentegeted Fauci-t és a ragadozók és mániákusok egész gazember csapatát az FDA-nál és a CDC-nél, akkor egy automata robot vagy; csak nem tudsz róla.

Ezt hallgasd meg. CNBC: "A Pfizer decemberben módosította a klinikai vizsgálatot, hogy egy harmadik adagot is értékeljen, miután a két injekció nem váltott ki megfelelő immunválaszt a 2-4 éves gyermekeknél. A Pfizer és a BioNTech közölte, hogy a következő hónapokban benyújtják a harmadik dózis adatait az FDA-nak."

 

 

Értem. A vakcina nem működött 2 injekció után, de pár nap múlva úgyis engedélyezik, és a Pfizer pár hónap múlva közli velünk, hogy a harmadik injekció hogyan működött.

És ez a tudomány. Ez az a baromság, amiben a művelt osztály hisz. Ez az a baromság, amit a süketek, némák és vakok elhisznek.

És a TRUCKEREK a terroristák. Persze. A kormány igazságos és igazságos. Hát persze.

Azok az emberek, akik "félretájékoztatást terjesztenek a COVID-ról", terroristák. A kormány igaz és igazságos.

Szeretem a kormányt. Utáld a terroristákat.

Memo a szülőknek: ha már elég őrültek voltak ahhoz, hogy maguk is beadassák az oltásokat, készen állnak arra, hogy ártatlan csecsemőiket olyan orvosok és nővérek kezébe adják, akik megpörgetik a halál rulettkerekét és beadják a testükbe az injekciót? Ezt fogjátok tenni?

Ha igen, miért? Gondolod, hogy ez jó beszédtéma lesz, amikor összejössz a barátaiddal? Gondolod, hogy ez egy erős erényjelzés? Úgy gondolod, hogy ez bizonyítja, hogy hűséges alattvalója vagy a királynak?

Talán megjelenhetsz egy helyi iskolaszéki ülésen, a csecsemőddel a karodban; és nézheted a hosszú asztaluk mögött ülő, alacsony jövedelmű szélhámosok tésztás, morbid arcát, és mondhatod: "Nézd, most oltattam be a gyermekemet a vakcinával!". Ez csodálatos!" És ők helyeslően bólogatnak.

És valami szemétláda, aki városi közegészségügyi tisztviselőként kapja a fizetését, felszólal a gyűlésen. Lehet, hogy azt mondja, hogy az oltott babáknak maszkot kellene viselniük. Kérdezzék meg, és megtudják. Nézd meg a szemét. A sógora, aki ismeri a polgármestert, megmentette a sírásói karriertől.

 

 

Tudni akarom, mit gondol a pápa. Ő már kijelentette, hogy az oltás szedése szeretetteljes ajándék Istennek. Mi van a csecsemőkkel? A Popius Maximus Jesuiticus szerint az Úr azt akarja, hogy a csecsemőket beadassák? Szóljunk a pápának, hogy nyilatkozzon.

Vajon Mária a kunyhójában azt mondta volna a helyi orvosnak, hogy adjon injekciót a kis Jézusnak? Talán a férje, József, aki eddig a történet mellékszereplője volt, egy Glockkal hadonászott volna, és az ajtó felé intett volna a fűrészcsontúnak.

Ha már a fegyvereknél tartunk, szerintem négy vagy öt titkosszolgálati ügynöknek, elővett fegyverrel, be kellene vezetnie Jill nővért a Fehér Ház rezidenciájára, ahol őszintén és nyersen beszélni fog az öreg Joe-val - annyi időt töltve azzal, amennyit csak szükséges, hogy tájékoztassa arról, hogy az FDA mire kész, amíg meg nem érti.

Ezután az ügynökök Joe-t egy kamera elé kényszerítik - élőben a főbb csatornákon -, ahol egyértelműen ki fogja jelenteni, hogy mi az álláspontja a csecsemők beadásáról.

Ha támogatja a programot, akkor teljes felelősséget vállal a következményekért.

Végül is az FDA a végrehajtó hatalom egyik ügynöksége, amely az elnök alá tartozik.

A felelősséget ő viseli. Kemény televíziós reflektorfényben kell megállnia, ahol nem megengedett a sztepptánc.

 

 

Természetesen az utolsó szó az Önök szüleié lesz. Kivéve, ha az állam fegyverei önökre szegeződnek. Ha ez bekövetkezik, készek vagytok meghalni a gyermekeitekért harcolva?

Vagy feláldozzátok őket saját passzivitásotok és gyávaságotok oltárán?

Erősen javaslom, hogy most tegyétek világossá az álláspontotokat.

Nyilvánosan.

Ne hagyjatok kétséget.

Mielőtt túl késő lenne.

LÁZADÁSRA VAN SZÜKSÉGÜNK.

Felálltál? Vagy vigyorogsz és erényt hirdetsz térden állva?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-fda-keszen-all-arra-hogy-jovahagyja-a-csecsemoknek-szant-oltast-miert-nem-dobjak-a-csecsemoket-egy-sziklarol-egy-vulkanba