2022. október 5., szerda

Pataky Zoltán: A kisajátítás államosítása avagy az új korszak helytartói, és előfutárai

 

Ismét idézettel kezdem, és hálás vagyok a cikk írójának azért amit, és ahogyan írt!

Az írás 2022.október másodikán jelent meg a Szabad Magyar Teremtői Társadalom által megfogalmazva az oldalunkon:

„A jelenlegi népszámlálás nem anonim, hanem személyesített, kitér bizalmas, személyes adatokra. Ilyenekre mint pl. szokások, vagyoni helyzet, személyes mozgástér feltérképezése, lakhatással, fogyasztással kapcsolatos adatok. Ezek az információk különböző üzleti, politikai és egyéb célokra és visszaélésekre is alkalmasak lehetnek. Például marketing célok, fogyasztási szokások felmérése, profil alkotás, különböző hitel- és fedezeti konstrukciók megalkotása. Ezeken felül alapot adhatnak bűncselekmények elkövetésére, és koncepciós eljárások indítására.”

Az adatokat ingyen adják oda az EU-nak. Ismét csak egy központosított hatalomnak, mint a Kádári rendszer alatt, csak ezúttal egy sokkal rosszabb eszme, a rabszolgaság eszméje érdekében! Nagy újraindítás a jelszó, és kénytelenek vagyunk megállapítani, hogy kis hazánkban ugyanaz folyik mint például Németországban, vagy Kínában! Csak éppen más módszerekkel. A hatalom feltérképez mindent, mint azt a cikk írója az előbbi idézetben ki is fejtette. Országszerte mennek ki a levelek, címre, név nélkül, a népszámlálás ürügye alatt. Gondoljunk csak bele, jön egy levél amelyen ez áll:

A levél, címre megy. Utca, házszám, vagy lakótelep, utca, házszám, emelet, lakás. No, de nem olyan egyszerű mint amilyennek esetleg látszik. De először nézzük meg, hogy mit is jelent az, ami a borítékon van? Ennek a „népszámlálásnak” a felépítése, annak kivitelezése az újkori kínai kommunizmus, talán legrosszabb fajtája! Több annál, hisz a levél belsejében lévő szöveg önmagáért beszél. Idézet:

 

 

„ Tisztelt Hölgyem/Uram!

2018. évi CI. törvény alapján Magyarországon a 2022. október 1-én fennálló állapot alapulvételével a természetes személyekről és lakásokról nép- és lakásszámlálást tart a Központi Statisztikai Hivatal.”

Ez még csak az első mondat. Mit is mond ez nekünk? Azt, hogy számba vesznek személyeket lakásaikkal együtt! Népszámlálás? Egy fészkes fekete fenét az! De menjünk tovább:

„ A népszámlálás hazánk - (kisbetűvel!) - legnagyobb mindannyiunk életét érintő statisztikai adatgyűjtése. A népszámlálás során gyűjtött adatok alapvetően határozzák meg a jövőnket…..”

Ennél a mondatnál már el is érkeztünk az állam valós szándékához! Adatgyűjtés, de nem népszámlálás. Adatokat gyűjt be az államhatalom mindenkiről, és biztosan nem azért, hogy életünket könnyítse!

Majd folytatódik a mondat: „...megbízható alapot nyújtanak az országunkat a településeinket és a közvetlen lakókörnyezetünket érintő legfontosabb döntések előkészítéséhez.

 

 

Egyetlen mondatot még:

A népszámlálási törvény értelmében az adatszolgáltatás kötelező.

E két utolsó mondat elmondja annak aki figyelmesen olvassa, és értelmezni képes, hogy az állam mindent feltérképez magának, így jutva hozzá egy nem népszavazáson keresztül, jogtalanul adatokhoz, amelyeket bármikor, bármire fel fog használni ellenünk!

Van még aki kételkedik? Rendben, akkor nézzük csak meg a záró mondatokat, és azok jelentését!

„ A lakásról és a háztartásban élő valamennyi személyről kérdőívet kell kitölteni. A kérdéseket bármelyik nagykorú személy megválaszolhatja. Kérjük, hogy levelük tartalmáról tájékoztassa az Önnel egy háztartásban élőket. Töltse ki egyszerűen, az interneten a kérdőívet.”

Tisztázzunk valamit. Ez ami most végbemegy NEM NÉPSZÁMLÁLÁS! Végérvényesen, nem az. Népszámlálás? Például így, jön a biztos, jó napot, hányan vannak? Öten? Köszönöm, a viszontlátásra! Ennyi. Népszámlálás. Ehhez tartozhat még, maximum az, hogy férfi vagy nő, vagy gyermek, és nemzetiségi hova tartozás! Itt vége is! Mi köze a népszámlálásnak a lakás állapotához, állagához, a benne lakó, vagy lakók mozgási szokásaihoz, ahhoz, hogy betege-e valaki vagy nem, milyen vallású, és sorolhatnánk!

Minden adat amire az urak kíváncsiak, megtalálható az Egészségügyi TB nyilvántartó rendszerében, a Földhivatalban, a NAV, a szakképzési nyilvántartó rendszerében, egyszóval mindenütt! Akkor minek ez az egész cirkusz? Mert az. Aki nem tölti ki azt 200.000 (kettő százezer) Forint bírsággal fenyegetik, ugyanakkor nyereményt sorsolnak ki az állami szervek, azok között akik kitöltik ezt a népfelszámolási kérdőívet, éppen úgy, mint a választások alatt a krumplis zsákokkal, szavazatokra vadásztak, akkor az volt a nyeremény, a megvezetettek számára!

 

 

Eljutott hozzám a következő eset. Az illető férfi kibontotta a levelet és le akarta fotózni, valószínűleg azért, hogy elküldje valakinek, sejthető, hogy miért, mi célból.

Amint ráirányította a telefont a levélre, az azonnal reagált a QR kódra amely a levélen volt található, és jelezte, hogy, most a KSH weblapján van! Minden el lett előre készítve, mégpedig úgy, hogy kibúvót, vagyis a kérdőív megtagadására való kibúvót,ne lehessen találni. Közben ma, 2022.október 4-kén, éppen most, a késő délutáni órákban Strassbourgh-ban újra a Magyar jogállamiság van napirenden, újra azzal fenyegetőznek, hogy hatalmas pénzösszegeket akarnak tőlünk elvonni, megtagadni.

A Magyar nép, a mi létünk a kérdés, minden percben, és ilyen körülmények között szabadított ránk a FIDESZ-KDNP kormány az úgynevezett népszámlálást amelynek nyilvánvaló célja a mozgásszabadság korlátozása és a Magyar Nemzet felszámolása. Ez a nyilvántartás lehetővé teszi valamennyiünk, anyagi létének feltérképezését, mozgásának és tetteinek, egészségi állapotának nyilvántartását, sőt orvosi ellátásának megtagadása is benne van ebben a csomagban. Banki valamint vásárlási viselkedésének szokásai által felgyorsulhatnak a kilakoltatások, hisz lassan senki nem fogja tudni kifizetni a rezsi költségeket. Így bármikor zsarolhatóvá téve bárkit, bármikor!

Mibe kapaszkodhatnak az átlagemberek? Hitbe, vallásba, vagy netalán abba, hogy írjuk be a kérdőív, ikszeljük be a kérdőív megfelelő helyén, hogy szkíták vagyunk? Minek? Mit érhetünk el vele? Éppen semmit! Magyarok vagyunk, de elvettek tőlünk, kirúgtak alólunk inden biztos támpontot, a levegőben lógunk, ugyanakkor a politikusoknak van mibe kapaszkodni, mert biztosították maguknak! Nem tudják, hogy előbb-utóbb ők is sorra kerülnek? Mert a nem létező háttérhatalom nem ismer kegyelmet. Kihasználja őket,a saját népük ellen!

Akkor amikor minden hivatalos állami szerv,mint a KSH is ellenőriz bennünket, összejátszik ennek a nép felszámolási akciónak a kivitelezésében, akkor mondja meg már valaki, hogy nem erre figyelmeztetett bennünket Orbán amikor azt mondta, hogy „Védjétek meg házaitokat”!? De mit mond a KSH?

 

 

Itt az idézet a KSH oldaláról:

Vigyázunk adataira!

A KSH az egyik legnagyobb adatvagyonnal rendelkező hivatal hazánkban. A népszámlálási adatokat fokozottan védett környezetben kezeljük, az informatikai rendszert a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) jóváhagyásával alakítottuk ki. Az adatkezelést a hazai és a nemzetközi jogszabályok rendkívül szigorúan szabályozzák.

A népszámlálás során gyűjtött adatok kizárólag statisztikai célra használhatók fel. Az eredményeket csak összesített formában hozzuk nyilvánosságra, azokat semmilyen módon nem lehet összekötni a válaszadók személyével.

A kérdőívek lezárásakor az adatokat automatikusan titkosítjuk. A gyűjtött adatok közvetlenül a KSH zárt szervereire érkeznek, ahol külön tároljuk el a névadatokat, a lakcímadatokat, illetve a kérdőív többi adatát, és csak szigorú feltételek mellett, meghatározott ideig, kizárólag a népszámlálási adatok feldolgozása céljából történhet meg az összekapcsolásuk.

A KSH sem a népszámlálási kérdőíven felvett személyes adatokat, sem az adminisztratív adatforrásból származó, személyes adatnak minősülő információkat nem továbbíthatja harmadik fél részére. A KSH hatósági megkeresésre sem ad ki személyes adatot. Az adatokat kizárólag hivatalos statisztikai célból kezeli, nem használja fel konkrét személyre vonatkozó intézkedés vagy döntés alátámasztására.

Mindazok, akik interneten keresztül önállóan töltik ki a kérdőívet, nyereményjátékban vehetnek részt. Számukra azért szükséges a válaszadó elérhetőségi adatának (e-mail-cím vagy telefonszám) megadása, mert a nyerteseket csak az általuk megadott elérhetőségen tudjuk értesíteni.

A nyereményjátékhoz, illetve a minőségellenőrzéshez megadott elérhetőségi adatokat, valamint a kérdőíven megadott egyéb adatokat a KSH egymástól elkülönítve kezeli.

Tavaly volt az iskolákban egy felmérés amely alkalmával a következő kérdéseket tették fel a gyerekeknek (!!) : ti, szegények vagy inkább gazdagok vagytok,szerinted hány okos eszköz van a családban, hányszor mentek nyaralni, hol dolgozik anyukád,be van-e jelentve? Visszajött a Rákosi korszak? Igen! Ez pedig már maga a rettenet , kínai stílusban! Kikérdezték a gyerekeket, felhasználván őket mit a saját családjaikba beépített kémeket!Ezekre az adatokra az EU-nak volt szüksége (!), onnan jött az ukáz! Itthon az adatok „természetesen a KSH-hoz kerültek! Működik az új világkormány hálózata, annak a világkormánynak amely ma már nyilvánvaló, hogy létezik, amely nem összeesküvés elmélet! A mostani »népszámlás« beleillik abba a Great Reset tervbe, amelynek befejezési határideje 2030! Üdvözöl valamennyiünket a szép új világ, amelyben semmink sem lesz, de boldogok leszünk! (Klaus Schwab!)

Lassan lejár az ideje az ellenállás lehetőségének is, amennyiben továbbra is birkamód eltűrünk mindent amit velünk tesznek!

Pataky Zoltán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése