Úgy vélem, hogy a kovászos ? szúrás 20 ponttal csökkentette az átlagos IQ-t.

Tegnap láttam egy fotót egy lányról, aki egy táblát vitt, amin ez állt: "Kövesd a tudományt".

Sajnos, és meglehetősen komikus módon, maszkot viselt.

Mint a királyi család, amelynek mottója: "Mindenki hagyja abba a repülést, kivéve minket", a lány nyilvánvalóan nem hitt abban, hogy azt kell gyakorolni, amit prédikál.

Bármerre nézünk, mindenütt annak a jelei mutatkoznak, hogy a világ népességének egy igen jelentős része elvesztette agysejtjeinek nagy részét, és olyan ostobává vált, mint Nagy-Britannia legújabb komikus kettősének, Trussnak és Kwartengnek (a "bizonytalanság és a káosz a specialitás, a gyerekzsúrok féláron").

A fiatalok nagy része azt állítja, hogy azért bizonytalan, mert nem érti, mi folyik itt. Rettegnek a covidtól, a hosszú covidtól és valószínűleg a rövid covidtól is. Imádják az applikációikat és a hitelkártyáikat, és utálják a készpénzt.

Az a bajuk, hogy túlságosan ostobák ahhoz, hogy megértsék, mi történik, hogy felismerjék, hogy semmi sem történik véletlenül, és hogy a Nagy Újraindítás küszöbén állunk.

 

 

Úgy vélem, hogy a covid szúrások legalább 20 ponttal csökkentették a szúrtak átlagos IQ-ját.

2021 decemberének közepén (ez nagyjából egy évvel ezelőtt volt) készítettem néhány videót, amelyben arra figyelmeztettem, hogy azok a hiszékeny bolondok, akik beleegyeztek abba, hogy beadassák nekik a covid-19 oltást (egy oltást, amelyre nincs szükségük, amely nem fogja megakadályozni, hogy covidot kapjanak, és amely megölheti őket, vagy életük végéig rokkanttá teheti őket), az oltás közvetlen következményeként súlyos agykárosodást szenvedhetnek, és elveszíthetik minden eszüket.

Ez a félelem valós volt.

Végül is már 2020-ban megállapították, hogy sok mindent nem tudtak a covid-19 oltásról. Az Egyesült Királyságban a Gyógyszer- és Egészségügyi Termék Szabályozó Hatóság buzgóságát, hogy engedélyezzen egy olyan terméket, amelyről úgy tűnt, hogy nem áll rendelkezésre elegendő információ, soha nem magyarázták meg megfelelően, bár, mint elsőként felfedtem, az MHRA hatalmas összeget kapott a Bill és Melinda Gates Alapítványtól - amely pénzügyi kapcsolatban áll az oltások gyártóival, például a Pfizerrel.

Mindenesetre, ami az agyra gyakorolt hatást illeti, a nagy kérdés az volt, hogy a lipid nanorészecskék képesek-e átvinni az mRNS befecskendezést a vér-agy gáton.

A vér-agy gát egy sejtekből álló félig áteresztő gát, amely megakadályozza, hogy a vérben lévő egyes anyagok átjussanak a központi idegrendszert körülvevő védőfolyadékba.

 

 

Létfontosságú tudni, hogy ez megtörténik-e, mert ha igen, akkor minden esély megvan arra, hogy mi történhet az agyban.

És végül is folyékony nanorészecskéket már használnak más gyógyszerek vér-agy gáton keresztüli szállítására.

Ha az LNP-k beviszik az mRNS-botot az agyba, akkor a neuronokat, az agysejteket a szervezet immunrendszere idegen anyagként jelölheti meg. És ahogy egyre több emlékeztető oltást adnak be, a probléma egyre súlyosabb lesz.

Az aggodalom az, hogy az agysejteket a citotoxikus T-sejtek célba vehetik és elpusztíthatják.

Sajnos az mRNS-t szinte minden emberi szövetben megtalálták. Megtalálták a szívben, a tüdőben, a májban és a herékben. Egy japán tanulmány pedig kimutatta, hogy a vakcina valóban az agyba kerül.

Szintén aggasztó, hogy a kutatók tanulmányokat kértek az oltások és az akut CNS demyelinizáció közötti esetleges összefüggés vizsgálatára.

Mennyi időbe telik, amíg az agykárosodást megfelelően azonosítani lehet?.

Fogalmam sincs.

És senki másnak sincs.

Egy új gyógyszerrel végzett normális kísérlet során az orvosok minden lehetséges problémát megvizsgálnának és ellenőriznének, mielőtt a gyógyszert széles körű használatra bocsátanák. Ezért tart általában 15 évig is, amíg egy gyógyszert tesztelnek, mielőtt a nyilvánosság elé tárják.

De a covid-19 oltást számtalan millió embernek adták be anélkül, hogy bárkinek is halvány fogalma lett volna arról, hogy mi fog történni.

Ha Önt beoltották, az első biztosnak látszik, hogy az mRNS vakcina bejut az agyába.

 

 

A második bizonyosság az, hogy minél több covid oltást kap, annál veszélyesebb lesz ez.

Hogy hány agysejtje fog elpusztulni, azt csak az idő fogja megmondani. A gyerekek pedig természetesen veszélyeztetettebbek lesznek, mert ők amúgy is veszélyeztetettebbek, és mert valószínűleg tovább élnek.

Egyes szakértők, tanácsadók és szabályozók azt fogják mondani, hogy a kockázatok csekélyek. De honnan tudhatják ezt? És mi az, ami kicsi? Azt mondták nekünk, hogy a véralvadási problémák kicsik.

Véleményem szerint egy ilyen oltás beadása egyenértékű azzal, mintha bevennénk egy nagy adag LSD-t, és várnánk, hogy mi történik. És remélni, hogy nem úgy végzed, mint Peter Green.

És ne feledje, a covid-19 oltás nem akadályozza meg, hogy megfertőződjön a covid-19-vel, és nem akadályozza meg, hogy továbbadja azt. A hivatalos irányelvek szerint a covid-19-et akkor is megkaphatod vagy terjesztheted, ha már három oltást kaptál.

Azok, akik hagyták magukat beoltani ezzel a mérgező szeméttel, most talán egy kicsit nyugtalanok lehetnek.

Ha van még elég működő agyszövetük ahhoz, hogy ezt elolvassák.

Addig is emlékezzenek a jelmondatunkra: ne bízzanak a kormányban, kerüljék a tömegmédiát és harcoljanak a hazugságok ellen.

Copyright Vernon Coleman október 2022.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/ketsegtelen-hogy-az-emberek-egyre-hulyebbek