Egy szakadék fölötti kötélen egyensúlyozunk álmélkodva.

A harmadik világháború kanóca már meggyulladt.

Oroszország annektálta Ukrajna oroszbarát részeit.

Ukrajna visszavette a részeket.

Ukrajna gyakorlatilag megszállta Oroszországot.

Oroszország ígéretet tett arra, hogy minden rendelkezésére álló eszközt, beleértve a nukleáris fegyvereket is, bevet a haza védelmére.

A Nyugat továbbra is figyelmen kívül hagyja Oroszország figyelmeztetéseit, ami csak egy dolgot jelenthet. A kabalista bankárok világháborút akarnak.

(Fent Elon Musk rámutat, hogy Ukrajna Oroszország által annektált része oroszbarát)

 

 

Oroszország "közvetlen katonai összecsapásra" figyelmezteti az USA-t, ha további fegyvereket küldenek Ukrajnába.

Oroszország szerint az Egyesült Államok azon döntése, hogy több fegyvert szállít Ukrajnának, "közvetlen fenyegetést" jelent Moszkva érdekeire, és növeli az Oroszország és a Nyugat közötti közvetlen katonai összecsapás kockázatát.

"Az Egyesült Államok és szövetségesei katonai termékek szállítása nemcsak elhúzódó vérontással és újabb áldozatokkal jár, hanem növeli az Oroszország és a nyugati országok közötti közvetlen katonai összecsapás veszélyét is" - jelentette ki szerdán Anatolij Antonov, Oroszország amerikai nagykövete a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=259502

Tömeggyilkos Népirtó Biden tudni fogja, mikor kell abbahagyni?

A Nyugat úgy döntött, hogy Oroszország nagyon korlátozott ukrajnai hadműveletét - a SMO-t (Special Militarily Operation) - ugorja meg, hogy megbélyegezze:

"Ukrajna lerohanása", ami nem volt az (mint ahogy a szíriai orosz támogatás sem jelentett lerohanást).

 

 

Ugyanis a szíriai prototípusához hasonlóan az SMO-t is úgy tervezték, hogy az orosz katonai támogatásnak az a minimális formája legyen, amely előidézheti és katalizálhatja a tárgyalásos rendezést a Minszk II. mentén.

Az SMO tökéletes illeszkedése Oroszország szíriai "lábnyomához" világossá teszi, hogy célja egy politikai rendezés előidézése volt, ami márciusban Isztambulban majdnem meg is történt - amíg Nagy-Britannia és az USA el nem vetette.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-harmadik-vilaghaboru-elkezdodott