Bill Gates-t, Soros Györgyöt és a Rockefeller-család több tagját felelősnek tartották a kínai vírus megjelenéséért és terjedéséért, amely kisvállalkozások tízezreit ölte meg és örökre megváltoztatta a világot a legrosszabbra.

A perui bíróság a koronavírus-járvány létrehozásának felelősségével vádolta a csoportot .

A Chicha és a Pisco Bűnügyi Fellebbviteli Kamara határozatában kijelentette, hogy a járvány egy olyan "bűnöző elit találmánya volt a világ minden táján", amelyet többek között olyan milliárdosok alkotnak, mint Soros, Gates és Rockefeller.

Így a bíróság a késedelmet azzal indokolta, hogy a vádlott fellebbezéséről határozatot hozott, aki a megelőző őrizet eltörlését kérte és akinek engedélyét a pandémia miatt elhalasztották.

Tito Gallegos, Luis Legia és Tony Changarei bírák számára a járvány „kiszámíthatatlan volt”; az állítólagos alkotók kivételével mindenki számára, „akik részt vettek benne és továbbra is külön titokban kezelik a környezetükben.

„Semmiféle világkormány, magánszemély vagy jogi személy, sem a vádlottak védelme nem állíthatja, hogy ennek a járványnak az„ előrelátás ”a minősége, kivéve az új világrend megalkotóit, mint Bill Gates, Soros, Rockefeller stb. ” írják le a bírák az LP Law portálon közzétett állásfoglalásban.

A bírák minden kétséget kizáróan kijelentették, hogy a koronavírust „a világot uraló bűnöző elit hozta létre”.

A dokumentum különösen a pénzügyi befektetőt, George Sorost, a Microsoft társalapítóját, Bill Gates-t és a Rockefeller milliárdosok családját idézi, akiket azzal vádol, hogy a vírust "kezelik" és "tovább irányítják" az "új világrendbe".