Az ártatlanok és a tudatlanok számára úgy tűnhet, mintha egy tökéletes vihar közepén lennénk; a káosz, a zűrzavar, a balszerencse és a katasztrófa végtelen rémálma.

Először is, ott voltak az állítások egy állítólagos világjárványról, amelyről alkalmatlan matematikusok figyelmeztettek, hogy elpusztítja a világot és milliókat fog megölni. (Annak ellenére, hogy a brit kormány saját szakértői tanácsadói 2020 márciusában azt mondták, hogy a covid-19 nem halálosabb, mint a közönséges influenza.) Természetesen az influenza teljesen eltűnt - ezzel bizonyítva, hogy a covid nem volt több az átnevezett influenzánál.

Ezután az őrült globális felmelegedés-kultisták egyre ijesztőbb forgatókönyveket találtak ki, hogy arra ösztönözzenek minket, hogy hagyjuk abba a fosszilis tüzelőanyagok használatát. Mindenki, aki megnézte a bizonyítékokat, tudja, hogy a globális felmelegedés gyerekes áltudomány. Nincs globális felmelegedés. Ez egy trükk, hogy irányítsanak minket, hogy megijesszenek és elszegényítsenek. De a tudatlanok, naivak és ostobák számára mindez valóságosnak tűnik.

A politikusok és a televízió azt mondják, hogy háborúban állunk, bár nem tudjuk pontosan, hogyan és miért keveredtünk bele. Egyetlen politikus sem szólalt meg, amikor Oroszország legutóbb megszállta Ukrajnát. És a politikusok nem törődnek a nagyobb háborúkkal Jemenben és Szíriában.

A politikusok és az összeesküvők beletolták Oroszországot egy (számukra) kényelmes háborúba, és gyorsan szankciókat vezettek be, aminek következtében a világ nagy részén elfogy az üzemanyag és az élelmiszer, és amiben mindenki egyetért, hogy százmilliók fognak meghalni Afrikában és Ázsiában.

Százmilliók fognak éhen halni Biden, Johnson és társai intézkedéseinek közvetlen eredményeként.

Szekrényben kellene rekedni ahhoz, hogy ne tudnánk, hogy az üzemanyag- és élelmiszerárak magasabbak, mint valaha - és még magasabbak lesznek. Az élelmiszerárak a nyár végére további 15%-kal lesznek magasabbak. Karácsonyra pedig még magasabbak lesznek. Az olajárak tovább fognak emelkedni, mert az őrült szektások megakadályozták, hogy a vállalatok további olajkészleteket keressenek. A finomítói árak is szárnyalnak. Jövő télen a legtöbb idős embernek választania kell, hogy megfagy vagy éhen hal.

Ó, és az élelmiszert és az üzemanyagot egy bizonyos ponton biztosan adagolni fogják. De ezt már előre láttad, nem igaz?

 

 

Ahogy megjósoltam, a kamatlábak emelkednek, hogy megpróbáljanak felzárkózni az inflációhoz, amely szárnyal. A megtakarítók évente 10%-ot vagy még többet veszítenek az infláció miatt. Ha két évvel ezelőtt volt 1000 font megtakarításod a bankban, akkor az most körülbelül 750 fontot ér. Így teszi tönkre a megtakarításokat az infláció.

A lakástulajdonosok pedig a jelzálogköltségeiket látják majd megugrani. Ezrek veszítik el otthonukat. A magasabb kamatlábak miatt kisvállalkozások ezrei mennek majd tönkre. A munkanélküliség az egekbe szökik.

A háziorvosok háromnapos heteket dolgoznak, a kórházi szakorvosok pedig otthonról akarnak dolgozni. A betegeknek 8 órát kell várniuk a mentőre és 12 órát arra, hogy orvoshoz jussanak, ha végül kórházba kerülnek. Az NHS több időt és energiát fordít arra, hogy felébredjen, mint arra, hogy gondoskodjon a betegekről. Néhány háziorvosi rendelőben "asszisztenseket" alkalmaznak, hogy átvegyék a háziorvosok munkáját.

Vannak orvosok, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy 2020-ban és 2021-ben több ember halt meg, mint más években. Ha csak megnéznék a kormány saját számait, tudnák, hogy ez nem igaz.

Minden hazugság. És az orvosok, újságírók és ügyvédek védik a hazugságokat.

A háziorvosok már nem akarnak szemtől szemben találkozni a betegekkel, de boldogok voltak, hogy évi 100 000 fontot keresnek a covid-19 oltásokkal - szemtől szemben.

A gondozóházakban kevés a személyzet, mert az okosokat kirúgták, mert nem voltak hajlandók mérgező oltással mérgezni magukat. Ahogy a gondozóotthonok küzdenek, úgy zsúfolódnak túl a kórházak a gyengékkel és rászorulókkal. A várólisták pedig egyre hosszabbak.

Bolondnak kell lenni ahhoz, hogy ne lássuk az igazságot.

A vasúti szakszervezetek sztrájkolnak, és a légi dolgozók is sztrájkolhatnak. A külföldi nyaralást tervező britek otthon maradhatnak, és bámulhatják a tengerparti égboltot átszelő chemtraileket. Az összeesküvők már régen eldöntötték, hogy rohadt nyárunk lesz. (Ennyit a sokat ígért globális felmelegedésről.)

És még mindig vannak emberek, akik azt hiszik, hogy ez csak balszerencse?

 

 

Más munkavállalók milliói, akiket a baloldali "új világrend" őrültjei buzdítanak, sztrájkokat követelnek, mintha a sztrájk jobbá tenné a dolgokat. A tanárok, ápolók, orvosok és más, túlságosan védett állami alkalmazottak sztrájkkal fenyegetőznek. A sztrájkolók pontosan azt teszik, amit a gonosz összeesküvők akarnak tőlük. Ők segítenek minket a Nagy Újraindításba, és akcióik tömegesen növelni fogják a halálos áldozatok számát a következő néhány hónapban. Az összeesküvők örömmel dörzsölik majd a kezüket, amikor a sztrájkok elkezdődnek.

A sztrájkok még nagyobb üzemanyag- és élelmiszerhiányt fognak okozni. Az árak egyre csak emelkedni fognak.

A sztrájkolók feltehetően védelmet akarnak az összeesküvők által szándékosan létrehozott infláció ellen. De mindenki más - különösen a gyengék, a szegények, a gyengék és az idősek - kárára akarnak védelmet kapni.

És vannak emberek, akik szerint mindez csak a szerencsétlenség tökéletes vihara.

A recesszió, amelyre hónapokkal ezelőtt figyelmeztettem, most feltartóztathatatlanul halad egy mély, sötét pénzügyi depresszió felé. Félreértés ne essék: ez még évekig így lesz. Az egész szándékos.

Skóciában az SNP olyan törvényjavaslatot terjeszt elő, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy megváltoztassák a törvényes nemüket, egyszerűen azzal, hogy azt mondják, hogy meg akarják változtatni a törvényes nemüket. A férfiak bejuthatnak majd a női mosdókba, menedékházakba és sportversenyekre, és ezt a női csoportok semmiféle fújkálása nem fogja megakadályozni. A skótok még az "eunuch"-ot is elismert nemként kezelik, és milliárdokat fognak költeni arra, hogy az eunuchoknak rengeteg "nemi megerősítő orvosi ellátást" nyújtsanak. Úgy tűnik, az SNP-ben senki sem vette észre, hogy az igazán szar egészségügyi ellátásnak köszönhetően Skóciában a legalacsonyabb a várható élettartam a nyugati világban, és úgy tűnik, szoros versenyben van Wales-szel, hogy az első nyugati ország legyen, amely jobban hasonlít Kínára, mint Kína.

A Bank of England felelős a nemzet pénzügyi egészségéért, de mint mindenhol a központi bankok, azt mondja, hogy nem érti, mi történik, és tehetetlen, hogy bármit is tegyen. A masszívan túlfizetett bohócok a kezüket tördelik, számolgatják a pénzüket és nézik a teniszt. Tényleg? Hogy lehet, hogy én pontosan megjósoltam, mi történik, de a túlfizetett bankárok azt állítják, hogy nem láttak semmit?

Az autósokat megbírságolják, ha nem hagynak legalább két méternyi helyet a kerékpárosok mellett - még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a legtöbb országúton nincs elég hely, és így az egész forgalomnak a bénázó kerékpárosok mögött kell kúsznia. Még több káosz. Több sofőr veszíti el a jogosítványát.

Egyetlen értelmes, tájékozott vagy intelligens ember sem gondolhatja, hogy a covid-19 oltás releváns, hasznos, biztonságos, hatékony, szükséges vagy erkölcsileg indokolt, de az USA-ban az FDA engedélyt adott az őrült orvosoknak, hogy már hat hónapos csecsemőknek is beadhassák a covid-19 oltást. Hat hónapos csecsemőknek fognak beadni egy halálos és kísérleti gyilkos oltást, amely már most is számtalan halálesetért és sérülésért felelős gyermekek és felnőttek körében. Azok az orvosok, akik elég ostobák voltak ahhoz, hogy beadják a veszélyes oltást, bejelentették, hogy értetlenül állnak a fiatalok és egészséges felnőttek körében bekövetkezett hirtelen halálesetek száma előtt! Hogy lehet, hogy bárki, akinek van működő agyszövete, nem veszi észre, hogy az oltások ölnek meg embereket?

Eközben a Pfizer tesztelési programjának eredményeit darabokban hozzák nyilvánosságra - mintha egy televíziós tehetségkutató verseny eredményei lennének. Minden egyes közzététel újabb ijesztő információkat hoz, amelyeket a mainstream média továbbra is figyelmen kívül hagy, mert kényelmetlenek.

 

 

Azt mondják, hogy a covid-19 visszatér. Ősszel újabb oltások lesznek - annak ellenére, hogy tudjuk, hogy az oltások nem akadályozzák meg, hogy elkapjuk a kovidot, és nem akadályozzák meg, hogy ha elkapjuk, akkor is terjesszük.

A tudósok egy új vakcinán dolgoznak, amely a levegőben fog terjedni, mint az influenzavírus - így mindenki be lesz oltva minden ellen - akár tetszik neki, akár nem.

A veszélyes PCR-tesztet még mindig használják a kórházakban és a repülőtereken olyan emberek, akik úgy tesznek, mintha azt hinnék, hogy jelent valamit. Egy érme feldobása a levegőbe hasznosabb eredményt adna. Milliók - köztük rendőrök és kórházi dolgozók - viselnek rutinszerűen maszkokat, amelyek tönkreteszik az egészségüket, és amelyek végül meg fogják őket ölni.

A mainstream média mindenről és bármiről hazudik, mert manapság az újságírókat azért fizetik, hogy hazudjanak az összeesküvők védelmében.

A BBC (amely a The Guardianhoz hasonlóan pénzügyi megállapodást kötött a Bill és Melinda Gates-szervezettel) elhallgatja az igazságot (bárkit, aki megkérdőjelezi az oltásokat, automatikusan kitiltanak minden műsorukból), és úgy tűnik, hogy újságíróit inkább lobbizásra és kampányolásra képzik ki, mint a hírek közlésére. Véleményem szerint a BBC jelenleg a világ legelőítéletesebb és legpártatlanabb szervezete. És elvárják, hogy a hiszékeny közönség tagjai fizessenek nekik éves licencdíjat!

Az Egyesült Királyságban a kormányzati kiadások magasabbak, mint valaha is voltak. A köztisztviselőként fizetett emberek száma 2016 óta negyedével nőtt. Több ezren kapnak bónuszokat annak ellenére, hogy valójában évek óta nem végeztek semmilyen munkát, mert megengedték nekik, hogy csak üljenek otthon. Nagy-Britannia gyorsan tönkremegy.

Ez Nagy-Britannia 2022 nyarán.

Aki azt hiszi, hogy ami történik, az véletlen, annak elment az esze.

Minden, ami történik, előre meg volt jósolva. Minden, ami történik, a terv szerint történik. Az összeesküvők felgyorsították az életet, hogy a világ polgárait állandóan feszültségben tartsák, és kétségbeesetten várják a megkönnyebbülést.

Ez a Nagy Újraindítás kezdete. Így néz ki az "új normális".

Copyright Vernon Coleman 2022. június