Amint arról nemrégiben beszámoltunk, a COVID-19 vakcinák nagyobb arányban okoznak vetélést, mint az abortusztabletták.

A COVID-oltást kapó terhes nők 82%-a vetélést szenved - többet, mint az abortusztabletták.
Igazán elképesztő látni, hogy milyen gonoszak és bűnözőkké váltak a kormány egészségügyi tisztviselői, mint például Rochelle Walensky, a CDC igazgatója, amikor a televízióban nyíltan hazudnak az amerikai népnek a gyilkos COVID vakcinák biztonságosságáról és hatékonyságáról. A gyógyszergyártók által finanszírozott vállalati média szintén bűnrészes a tömeggyilkosságban és a bűnös ártó szándékban.

Ez egy világméretű katasztrófa, amely a szemünk előtt bontakozik ki, mivel a munkaerőhiány már most is megbénítja a gazdaságunkat, mivel már eddig is sokan haltak meg és rokkantak meg az oltóanyagok miatt, és most látjuk, hogy kevés remény van arra, hogy a munkaerő egyhamar feltöltődjön, mivel a születési arányok gyorsan csökkennek, és a fiatal, szülőképes felnőttek meddővé válnak.

Valóban gonosz időket élünk!

Ha van valami kis vigasz mindebben, az az a tény, hogy azok az "oltásellenes" emberek, akiknek még ép az elméjük és a lelkük, mert nem hajoltak meg és nem hódoltak be ezeknek a gonosz démoni zsarnokoknak, azok lesznek azok, akik a jövőben még termékenyek lesznek és emberi életet fognak szaporítani.

A "legerősebbek túlélése" pro-darwinista mottója teljesen új értelmet nyer az elkövetkező években, ha Isten nem pusztítja el előbb teljesen a bolygót, és nem kezdi elölről a megígért messiási Új Világrenddel.

Covid vakcinák és meddőség

Miért zuhannak a születési arányok az Egyesült Királyságban, Németországban, Svédországban, Hollandiában, Svájcban és Tajvanon - kilenc hónappal a tömeges kovidózis elleni védőoltások után?

 

 

Németország

Németország  a születések számának 13%-os csökkenéséről számolt be  2022 januárja és márciusa között 2021 azonos időszakához képest.

Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyságban  a születések száma 7,7%-kal csökkent , 2022 januárja és februárja között 75 670 születéssel, szemben a 2021 azonos időszakában mért 82 042 születéssel.

 

 

Svájc

Svájcban a születések száma is zuhant a covid elleni védőoltások bevezetése óta.

Forrás: SWPRS

Tajvan

Tajvan  a születések számának 23,2%-os csökkenéséről számolt be  2022 májusában 2021 azonos hónapjához képest.

Igor Chudov, egy népszerű covid-hírlevél szerzője ezt írta : „Szigmában, a szórás mértékegységében kifejezve a születési ráta 23,24%-os csökkenése Tajvanon 26 szigmás esemény ! Ez „elképzelhetetlennek” mondható a véletlen véletlenek miatti bekövetkezésének valószínűsége szempontjából.

Svédország

Svédország – ahol nem  voltak bezárások és iskolabezárások – 6,6%-os visszaesésről számoltak be  , 2022 januárja és áprilisa között 35 454 születéssel, szemben a 2021 azonos időszakában mért 37 950 születéssel.

A születési ráta 6,9 százalékos csökkenése ugyanebben az időszakban 2019-2021 átlagához képest.

 

 

Hollandia

Hollandia 6,3%-os csökkenésről számolt be: 2022 januárja és áprilisa között 53 090 születés történt, szemben a 2021-es év azonos időszakában történt 56 671 születéssel.

Összefoglalva, a világ minden tájáról származó adatok azt mutatják, hogy 2022 januárja és 2022 áprilisa között jelentős havi csökkenés volt tapasztalható a születések számában a korábbi évekhez képest.

A biodisztribúciós vizsgálatok azt mutatják, hogy a Pfizer mRNS-vakcina lipid nanorészecskéi valóban a petefészkekbe és a herékbe kerülnek, és a későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy a covid-19 és a covid vakcinák csökkentik a spermiumok számát.

Továbbá, a CDC VAERS adatbázisában a covid vakcinákkal kapcsolatban jelentett termékenységi problémák aránya csillagászati.

Az mRNS vakcinák bevezetése előtt a VAERS 31 éves története során az összes vakcinára együttesen körülbelül 1500 termékenységi problémáról érkezett jelentés.

Csak a covid vakcinával kapcsolatos termékenységi problémákról 15 000 jelentés érkezett, ami a VAERS történetének összes termékenységi problémájának 95%-át teszi ki.

Az Egyesült Királyságban több mint 30 000 jelentés érkezett a covid vakcinázást követő menstruációs változásokról.

Miért zuhan a születési arányszám az Egyesült Királyságban, Németországban, Svédországban, Hollandiában, Svájcban és Tajvanon - kilenc hónappal a covid tömeges oltások megkezdése után?

A gyermekeknél statisztikailag nulla vagy közel nulla a kockázata annak, hogy kórházba kerülnek vagy meghalnak a covid-19 miatt.

A gyermekek tömeges oltását most azonnal le kell állítani.

A teljes cikket a Kanekoa hírlevelében olvashatja.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/vilagszerte-csokkent-a-szuletesi-arany-a-2021-es-tomeges-covid-19-oltas-utan