Az oltóanyagipar öngyilkosságot követ el.

A héten jelentették be, hogy a CDC 1,6 millió adagot rendelt a Bavarian Nordic himlő- és majomhimlő elleni vakcinából, amelyet 2022 második felében fognak beadni az embereknek, 56 000 adaggal kezdve azonnal, további 240 000 adaggal a következő hetekben, majd további 750 000 adaggal a nyár hátralévő részében, és további 500 000 adaggal ősszel.

Az elmúlt 18 hónapban történt mészárlás után, ahol 7 478 300 ember halt meg és 583 023 500 ember sérült meg a kísérleti COVID oltások miatt az USA-ban és Európában, ki az ördög dőlne be ismét a Big Pharma és a cimborált politikusaik hazugságainak, és jelentkezne ezekre az oltásokra?

Biztosan nem az oltásellenesek, és biztosan nem azok, akik elég ostobák voltak ahhoz, hogy megkapják a COVID-oltásokat, és megsérültek tőlük, majd ráébredtek arra, hogy hazudtak nekik, és ezért óriási károkat szenvedtek.

Nem, ezek az oltások nyilvánvalóan azokat célozzák meg, akik túlélték a COVID oltásokat, akik azt hitték, hogy az oltások valamilyen módon előnyökkel járnak számukra, mivel még élnek és lélegzenek, és akik bíznak az orvosi zsarnokokban, hogy meggyógyítják a hamis majomhimlőjárványtól való félelmüket, amely még el sem kezdődött.

A legtöbbjük valószínűleg valamilyen bőrfertőzéstől szenved, amely valószínűleg a COVID-oltás mellékhatásaként jött létre, például övsömör, és elhitetik velük, hogy a majomhimlő valamilyen rettegett új formája van, amely ellen újabb oltást kell beadni.

 

 

Ez vakcina marketing öngyilkosság, mivel megölik és megnyomorítják a vakcina szekta tagjait, és tönkreteszik a visszatérő üzletüket. Nyilvánvalóan a világ népességének csökkentése méltó cél a fejükben, olyannyira, hogy a vakcina üzleti modell jövőjét áldozzák fel azzal, hogy elpusztítják a jövőbeli vásárlóikat.

A majomhimlőjárvány kitörése közepette az amerikai hatóságok 1,6 millió adag Bavarian Nordic Jynneos vakcina felszabadítását tervezik.

Miközben a majomhimlőjárvány csendben egyre nagyobb teret nyer az Egyesült Államokban és máshol, az amerikai egészségügyi tisztviselők tervet dolgoznak ki a megállítására. Ennek egyik fő eleme a védőoltások.

Kedden a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) tisztviselői sajtójelentések szerint nyilvánosságra hozták azt a tervet, hogy az év végéig 1,6 millió adagot bocsátanak rendelkezésre a Bavarian Nordic Jynneos himlő- és majomhimlő elleni vakcinájából. Ebből 56 000 adagot azonnal elérhetővé tesznek a hatóságok a magas fertőzöttségű területeken.

Ezt a kiadást további 240 000 adag követi a következő hetekben, majd a nyár hátralévő részében további 750 000 adaggal - írja a USA Today. A tisztviselők azt tervezik, hogy ősszel további 500 000 adagot bocsátanak ki, így a teljes készlet körülbelül 1,6 millió adagra nő.

A dózisokat a vírusnak már ismert módon kitett vagy magas kockázatnak kitett embereknek szánják. A CDC tisztviselője, Jennifer McQuiston egy tájékoztatón azt mondta, hogy az intim vagy szexuális kapcsolat tűnik az "átvitel elsődleges mozgatórugójának" - idézi a USA Today.

 

 

A tisztviselők szerint az embereknek be kell oltatniuk magukat, ha szexuális partnerüknél diagnosztizálták a betegséget. A férfiakkal szexuális kapcsolatot folytató férfiaknak - és akiknek több partnerük volt a magas fertőzöttségű területeken - szintén kérniük kell a védőoltást, mondták a tisztviselők.

A Bavarian Nordic Jynneos vakcinájára több mint egy hónapja nagy a kereslet, mióta Európában és Észak-Amerikában elkezdtek felbukkanni a majomhimlős esetek. Az Egyesült Államokban a vakcina 2019-ben nyerte el az engedélyt a himlő és a majomhimlő megelőzésére a magas kockázatúnak minősített embereknél.

Az Egyesült Államokon kívül a Bavarian Nordic május közepén kötött vakcinarendelést egy meg nem nevezett európai országgal. Ezt a megrendelést követően a vállalat kétszer is megemelte 2022-es bevételi előrejelzését, miután további megrendelések érkeztek.

Szintén kedden a CDC tisztviselői közölték, hogy a majomhimlőjárvány kitörésére reagálva vészhelyzeti műveleti központot indítanak. A központban 300 ember fog dolgozni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/oltasparti-tomegek-akik-tuleltek-a-covid-injekciokat-a-majomhimlo-elleni-vakcinak-celpontjai-a-nepessegfogyasi-tervek-elorehaladtaval