Fülsiketítő dobpergés a háborúért: Tömeggyilkos Biden további amerikai csapatokat küld az ukrán határra, a 101. légierő bevetése, hat romboló a Földközi-tengerre, F-35-ös századok Nagy-Britanniába.

A NATO és a nyugati szövetség háborúja Oroszországgal már nem a "ha" kérdése, hanem a "mikor"? Lassú ütemben zajlik az Oroszországgal való forró háború előkészítése. A NATO és a nyugati szövetség indítéka a háborúra egyértelmű. A kérdés a "ha" helyett gyorsan áttevődik a "mikor"-ra.

Ebben a vázlatban a csapat- és katonai mozgásokról adunk tájékoztatást, majd elmagyarázzuk, hogy az Oroszországgal való háború miért válik önbeteljesítő jóslattá. Sok szempontból ez lesz a "klímaváltozás háborúja", alább látni fogjátok, hogy miért.

Először is, az USA csapatokat mozgat a 101. légideszant "sikoltozó sasok" csapataiból a NATO-szövetséges országokba Ukrajna nyugati határán. Ez a hadsereg 101. légideszant hadosztályának első bevetése a Kentucky állambeli Fort Campbellből Európába 80 év óta. Amint azt a bázis jelentése megjegyzi, "a 2. dandár harccsoport és a 101. légideszant hadosztály 101. parancsnoksági és parancsnoki zászlóaljának elemeit rendelték ki a küldetés végrehajtására". [forrás]

"Ellenőrizzük az orosz befolyást, és valószínűleg a következő 10-20 évben befolyásolni fogjuk az oroszok döntéshozatalát" - mondta Nemzetgyilkos John Lubas ezredes, a 101. légideszant hadosztály műveleti parancsnokhelyettese a bevetés előtti eligazításon. "Ezt a NATO-ban, az Európai Unióban és a Nyugaton lévő összes partnerünkkel együtt fogjuk végrehajtani, és ez egy hihetetlenül fontos küldetés".

Népirtó JP McGee vezérőrnagy, a 101. légideszant hadosztály és Fort Campbell parancsnoka elmondta, hogy a hadosztály már több hónapja fokozott készültségben van, és most ugyanolyan felkészült, mint a második világháború idején.

"Az 1944. június 6-i D-nap óta ez a hadosztály többször is válaszolt a nemzet hívására minden nagyobb konfliktusban" - mondta McGee. "A mai Screaming Eagles készen áll arra, hogy támogassa szövetségeseinket, hogy megőrizzék a hosszú távú stabilitást Európában, amelyért elődeink harcoltak és meghaltak." (link)

Másodszor, Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Joe Biden bejelentette, hogy az amerikai haditengerészet hat Arleigh Burke-osztályú rombolóját áthelyezik a Földközi-tengerre, hogy légvédelmi feladatokat lássanak el, és képesek legyenek cirkálórakétákat indítani jóval beljebb Oroszországba [forrás].

Mint Biden sajtótájékoztatóján megjegyezte, "itt Spanyolországban szövetségesünkkel együtt fogunk dolgozni azon, hogy a spanyolországi Rota haditengerészeti bázison állomásozó amerikai haditengerészeti rombolókat háromról - négyről - hatra - négyről - hat rombolóra növeljük".

 

 

Tömeggyilkos Sátánfatty Joe Biden szerint:

"Lengyelországban állandó főhadiszállást fogunk létrehozni az amerikai hadsereg ötödik hadtestének és - megerősítjük az USA-NATO interoperabilitásunkat az egész keleti szárnyon.

További rotációs dandárt fogunk fenntartani - ami 3000 vadászgépet és további 2000 fős személyi állományt jelent - harccsoportot itt Európában, romániai székhellyel. És növelni fogjuk a rotációs bevetéseinket a balti államokban. (link)

Nő az Oroszországgal való háború veszélye, ahogy az USA katonai felszerelést küld Ukrajnába

Harmadszor, Népirtó Joe Biden "két további F-35-ös századot küld az Egyesült Királyságba, és további légvédelmi és egyéb képességeket állomásoztat Németországban és Olaszországban". [forrás] Ez nem védekező magatartás. Ez az amerikai csapatok offenzív felvonultatása Ukrajna széles nyugati határán, és fejlett első csapásmérő elemek elhelyezése Oroszország közelében.

Ennek a nagy NATO-lábnyomú hadállásnak, amelyben az Egyesült Államok a domináns katonai erő, kevés köze van Ukrajnához és szinte semmi köze Tömeggyilkos Sátánfatty Volodimir Zelenszkij elnökhöz.

Amint azt a New York Times a múlt hétvégén megjegyezte [forrás], a CIA, a külügyminisztérium és a Pentagon különleges erői Kijevben tevékenykednek és szervezik a katonai konfliktust az orosz erőkkel szemben Kelet-Ukrajnában.

 

 

Az Oroszországgal való háború a "ha"-ból a "mikor"-ba lép át, és innen tudjuk, hogy ez szinte biztos.

A NATO és a nyugati szövetség, amely jelenleg az Oroszország elleni katonai felkészülésben vesz részt, pontosan ugyanaz a kormányok szövetsége, akik mindenáron a klímaváltozási napirendet hajszolják.

Tudom, hogy furcsán hangzik, de a Világgazdasági Fórum multinacionális vállalatai, amelyek befolyásolják és manipulálják a geopolitikai politikát, a hajtóereje ennek az Oroszország elleni szükséges háborúnak. Az éghajlat-változási politika szent gráljuk, és az éghajlatváltozással kapcsolatos napirend végrehajtásával járó hatalmas globális gazdasági hatalomváltás olyan következményekkel jár a geopolitikai világra nézve, hogy ilyen hatalmas lépésre van szükség.

Konkrétabban, már most tudjuk, hogy globális élelmiszerhiány fog bekövetkezni az új világrend energiapolitikájának eredményeként, amely a Build Back Better napirendet támasztja alá. Nem ismerjük az élelmiszerhiány mértékét; azt azonban tudjuk, hogy globálisan kevesebb, talán sokkal kevesebb élelmiszer áll majd rendelkezésre.

Azt is tudjuk, hogy a NATO-szövetségen belüli többségi hangok, köztük az Egyesült Államok, úgy döntöttek, hogy fontosabb az éghajlat-változási politika követése, mint az emberek élelmezése. [Afrika példa] Az Egyesült Királyság és Németország azt javasolta, hogy több élelmiszer előállításával próbálják elkerülni a további konfliktusokat [forrás]. Az USA és Kanada megakadályozta ezt a törekvést, mondván, hogy az új nyugati energiafejlesztés felé való elmozdulás fenntartása fontosabb.

Az új nyugati energiarendszer fejlesztésének fenntartása a gazdasági tevékenység előmozdítása érdekében sürgősebb és fontosabb, mint a globális éhínség fenyegető válsága. Ennek a valóságnak az elfogadása, a vázolt prioritások megértése a kulcsa annak megértéséhez, hogy a nyugati szövetségnek miért van szüksége az Oroszország elleni háborúra.

Ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni. Ha nem fogadjátok el a kollektív nyugat éghajlatváltozással kapcsolatos megrögzött elkötelezettségének mértékét, kiterjedését és súlyosságát, akkor váratlanul ér benneteket, és nem fogjátok megérteni, hogy mi jön.

A NATO és a nyugati kormányok, Népirtó Joe Biden politikája által vezetve, olaj- és gázszankciókat hoztak Oroszország ellen. Ezek az USA által vezetett orosz energetikai szankciók követik az Iránból és Venezuelából származó olaj és gáz ellen már bevezetett hasonló szankciókat.

Ezzel párhuzamosan a G7, a nyugati szövetség nem fogja megengedni Afrikának, hogy saját földgáz felhasználását fejlessze a terméshozam/termés növelését szolgáló műtrágya előállítására. [forrás] A G7-ek a műtrágyagyártáshoz szükséges energetikai cégek beruházásainak ellenőrzésével ellenőrzik az afrikai élelmiszertermelést. A G7-ek és a Nyugati Szövetség a bioüzemanyag kérdéséhez [forrás] hasonlóan ismét az éghajlatváltozással kapcsolatos energiapolitikát helyezi előtérbe az élelmiszertermeléssel szemben. Ami végső soron élelmiszerhiányt és éhínséget fog okozni.

Ezen az előrejelzési dinamikán belül azonban most a "NYUGAT"-nak van egy ideológiai problémája. Előbb vagy utóbb a kérdések tömeges érdeklődéssel fognak felszínre kerülni. Az emberek szerte a világon rá fognak jönni erre.

 

 

Az élelmiszer hiánya meg fogja változtatni a dolgokat.

Az emberek a világ minden részén végül dühösek lesznek, amint rájönnek, hogy az élelmiszerhiányt az okozza, hogy a Nyugati Kormány a klímaváltozást az emberek fölé helyezi.

A dolgok intenzívvé válnak. A dolgok csúnyák lesznek. A nyugati "vezetőknek" szükségük van egy bűnbakra, egy módra, hogy a világ haragját róluk elfordítsák... és valami másra irányítsák. Az előrehaladott narratív üzeneteik már felszínre kerültek a stratégiai kommunikációért felelős nemzetbiztonsági koordinátor, John Kirby szavaiban:

"Putyin elnök, nem viccelek, fegyverként használja az ételt. Nevezzük csak annak, ami: Fegyverként használja az élelmiszert. Lényeges blokádot vezetett be ott a Fekete-tengeren, hogy semmi se tudjon távozni a tengeren - és természetesen Ukrajna történelmileg így juttatta el a gabonát a piacokra". [forrás]

Nem véletlen, hogy Tömeggyilkos John Kirby a Pentagon szóvivőjéből az NSC stratégiai kommunikációjába került a Fehér Házba. Kirby korábbi Fehér Házba költözése ugyanúgy kapcsolódik ahhoz, ami most jön, mint a 101. légierő mai bevetése.

Vegyük észre, hogy a fenyegető élelmiszerhiányért Vlagyimir Putyin orosz elnököt hibáztatják. "Fegyverként használja az élelmiszert" - ismételgeti Kirby, ez egy jelentős és sokatmondó előzetes narratíva. Amit Nemzetgyilkos Kirby felvázol, az a nyugati kormány indoklása az Oroszország elleni közelgő háborúra.

A kollektív nyugati vezetők, a NATO beszédtémái által pozicionálva, úgy fogják igazolni az Oroszország elleni háborút, mint a globális élelmiszerválság súlyosbodásának megállításához szükséges harcot. Azt fogják állítani, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök az, aki megzavarta a világ energiatermelését.

A NATO és a nyugati szövetség azt fogja állítani, hogy Putyin az oka annak, hogy hiány van az élelmiszer-műtrágyából. A NATO azt fogja állítani, hogy Putyin ukrajnai háborúja a globális energia-, élelmiszer- és az azt követő gazdasági válság forrása. Ahogyan Putyint hibáztatják a magasabb energia- és benzinárakért, úgy fogják Putyint hibáztatni az emberek millióinak éhezéséért is.

Az Oroszország elleni háborút úgy fogják igazolni, hogy az a háború, amely megállítja Putyint a tömeges éhínség előidézésében. Ha nem látjátok, hogyan épül ez fel a fenti összes allink, idézet és forrás segítségével, akkor nem tudom ezt világosabban megfogalmazni.

A NATO és a nyugati szövetség háborúja Oroszországgal nem a "ha" kérdése, hanem a "mikor" kérdése.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/fulsiketito-dobperges-a-haboruert