2021. október 28., csütörtök

Antikrisztuskövető Tömeggyilkos Orbán Viktor kormánya bevezeti a fasisztoid kényszeroltást Magyarországon

Magyarországon a Fidesz-KDNP bevezeti a kényszeroltást, döntött a kormány. Népirtó Gulyás Gergely szóvivő azt mondta, ha az Alkotmánybíróság megsemmisíti a jogszabályt, akkor módosítják az Alkotmányt.
Nemzetgyilkos Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő sajtótájékoztatóján kiderült:
Kötelező az oltás.
A munkaadó szabadon dönthet a kötelező oltásról. Ez az első és a második oltásra vonatozik.
Felmentést kérhetnek az oltás alól, akiknek orvosi igazolás áll rendelkezésükre, hogy nem kaphatnak.
Fizetés nélküli szabadságra lehet küldeni azokat, akik nem oltatják be magukat. Ha 1 évig nem veszik fel az oltást, akkor meg lehet szüntetni a munkaviszonyt – fogalmazott.
Az első oltást december 15-éig kell felvenni a munkavállalóknak, ahol ezt elrendelik.
Mindenki azt a típusú oltást veheti majd fel, amelyiket szeretné.
A rendelet hamarosan, napokon belül megjelenik.
Alkotmányellenes lehet a kötelező oltás?
Semmit nem tehetünk, mert a döntéseket tiszteletben kell tartani – mondta Gulyás arra a kérdésre, hogy mit tesznek akkor, ha az Alkotmánybíróság nem engedélyezi a kötelező oltást.
Később hozzátette, még egy elvi lehetőség van, ha az Alkotmánybíróság nem engedélyezné a kötelező oltást, ez pedig "az alkotmánymódosítás".
Oltóanyaggyár

Gulyás Gergely kérdésre válaszolva közölte, a cél az, hogy legyen magyar vakcina. A debreceni magyar oltóanyaggyár 2022 végére készen kell, hogy álljon. Ha nem tudunk magyar vakcinát gyártani még, akkor licensz alapján fogjuk ezt megtenni.
További intézkedések:
A közösségi közlekedési eszközökön a maszkviselés kötelező.
Az egészségügyi intézményekben látogatási tilalom jön, a szociális intézményekben erről a vezető dönthet.
Ez azt célozza, hogy növekedjen az átoltottság, mondta Gulyás. A magyar állam szintén munkáltató, ezért előírhatjuk az oltási kötelezettséget széles körben. Az önkormányzatoknál a polgármesterek dönthetnek a kötelező oltásról – fogalmazott.


MTI


Szerintem összben kell nézni a dolgokat. Nem csak azt kell nézni, hogy miből és hogyan volt kifeljesztve/gyártva a vakcina, hogy mit tartalmaz a vakcina, hogy milyen hatással van a vakcina, hanem azt is, hogy mivel társítják és mire használják ezeket a társításokat. Amikor elmegy valaki oltásra, akkor felveszik az adatait és beviszik a rendszerbe. Amikor benne van a rendszerben, akkor az felkerül az országos, európai és a WHO adatbázisába. Semmibe fogják venni a

GDPR-t (
Directive 95/46/EC). Ezeket a mesterséges inteligencia AI fogja kezelni. Az AI összeköt minden adatot, ami a hálózatba bekerül bárhonnan, legyen az oltásközpont, üzlet, bank, személynyilvántartás, utcai kamerák, bármi. Ebből a rendszerből csak úgy lehet menekülni, ha kimarad az ember ebből a társadalmi rendszerből. Most még papírról kell bescannelni a QR kódot, de idővel nem fognak oltásokkal bibelődni.Elküldik az embert a legközelebbi patikába, ahol egy bizonyos szériaszámú ragtapasz oltást meg kell vásároljon az ember és fel kell ragassza mondjuk a csuklójára vagy a homlokára. 24 óra múlva leveszi és a mobilja QR scannerével bescanneli a luciferaza lenyomatot ami a ragtapaszon van és máris engedélyezve az egyén az online tranzakciókra. A személyhez kötött QR kódba azt írnak bele amit csak akarnak. Lehet ott az a bizonyos név vagy nevének száma ( a héber vagy görög abc szerint)... Szóval el lehet gondolkodni, hogy merre tovább... (lelkiház)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése