2021. december 3., péntek

A 42.000 résztvevő körében fellépő mellékhatást megvizsgáljuk, leesik az állunk! - Dr. Reiner Füllmich - 2021.12.03

 

Egy US-Amerikai bíróság döntése értelmében, ami egy az információ-szabadságról szóló törvény kapcsán született. Ennek kapcsán nyertek betekintést a comirtnaty (Pfizer) vakcina adataiba, amik eredetileg 55 évre kerültek volna titkosításra! Az bíróság elrendelte, hogy az FDAki kell adja, amelyekre alapozza ezen Pfizer injekció vészhelyzeti engedélyezését! És itt is ez kell érvényben legyen! Hiszen itt is csak egy ideiglenes engedélyezésünk van és természetesen tudni akarjuk, hogy ez milyen adatokon alapszik. Az FDA ( Amerikai Élelmiszer- és

Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal) tehát követelte, hogy tárják ezt fel! Ezért elrendelték, hogy mostantól havonta ötszáz dokumentumot kell nyilvánosságra hozzanak! Most kijöttek az elsők! És ti már nyilván ismeritek, de a nézők még talán nem! És ott azt mondják az elsőkre,hogy az, hogy e termék miként nem került le a polcról az egy rejtély! És most csak a tanulmányról beszélünk, aminek még nincs is vége! 42.000 embert foglat magában a tanulmány! 1.227 halálos áldozat csak februárig! Februárig! Ha az oltások által kiváltott 42.000 résztvevőkörében fellépő mellékhatást megvizsgáljuk, leesik az állunk! Ami még szörnyűbb! A feljegyezett mellékhatásokból 1:37 arányban halálos kimenetelű! 1:37 arányban halálos! Ez őrületes!

Ezek információk, amikre szükségünk van! És ezek információk, amikre az EU-képviselőknek szükségük van! Akkor eljött az idejük! Mindannyiuknak! Egyikük sem fogja megúszni ezt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése