A Wuhan koronavírus (Covid-19) "vakcinák" kapcsán jelentett milliónyi egészségügyi hatásnak van egy közös vonása: a tüskés fehérjék által kiváltott mikroszkopikus vérrögök.

Ma már ismert, hogy az oltások az egész testben károsítják az ereket. Valójában sokkal rosszabbak, mint maga a covid.

Bár még nem teljesen ismert, hogy ezek a spike fehérjék és a mikro vérrögök mit okoznak, az már világos, hogy csak ártanak.

"A legkisebb erekben kialakuló vérrögöket mikrovaszkuláris trombózisoknak nevezik, és csökkentik a véráramlást" - számolt be a LifeSiteNews. "A klinikai tünetek attól függnek, hogy mely szerveket érintik a legerősebben".

A mikrovérrögökkel az a probléma, hogy szabad szemmel, de még a normál vizsgálatokkal sem láthatóak. Pedig az általa okozott károk nagymértékűek.

A tüdőbe pumpálva például a tüskefehérje okozta mikrovérrögképződés tüdőembóliához vezethet. Ha az agyba jutnak, zavartság vagy agyvérzés következhet be.

 

 

"Ha a szívben megtapadnak, szívrohamot okozhatnak, vagy elősegíthetik a gyulladást - tette hozzá a LifeSiteNews. (Kapcsolódó cikkek: A tüskés fehérjekárosodás egyik lehetséges megoldása a brokkolicsíra).

"Ha megtapadnak a kisebb vérerekben, amelyek a kezek vagy a lábak oxigénellátását biztosítják, akkor ezek a végtagok elzsibbadhatnak, és esetleg amputációra lehet szükség. Más szervekben, például a májban vagy a vesékben kialakuló vérrögök azokban a szervekben okozhatnak leállást".

A Covid "vakcina" tüskés fehérjéket úgy tervezték, hogy elpusztítsák az emberi szervezetet

Mivel a tüskés fehérjék szinte bárhol megtapadhatnak a szervezetben, a keletkező károsodás számos formában jelentkezhet. Ez megmagyarázza, hogy a "teljesen beoltottaknál" miért alakulnak ki mindenféle egészségügyi problémák, amelyek közül néhány látszólag nem kapcsolódik egymáshoz.

Jelen írás időpontjáig több mint egymillió, a védőoltás okozta mellékhatásról szóló jelentést jelentettek a VAERS-nek (Vaccine Adverse Event Reporting System). Több százezer halálesetet is jelentettek.

Dr. Peter McCullough orvos szakértő többször is figyelmeztetett a mikrorögökre, de a hatalom figyelmen kívül hagyta őket. Már a járvány korai szakaszában kijelentette, hogy maga a tüskefehérje okozza a véralvadást és a vérrögképződést, bár kevesen hallgattak rá.

A tüskefehérje által kiváltott véralvadás egyedülálló abban a tekintetben, hogy a vörösvértestek és a vérlemezkék összetapadását okozza. Ez egy egészen másfajta véralvadás, mint amit az artériákban és vénákban lévő nagyobb vérrögök esetében várnánk.

Charles Hoffe kanadai orvos tavaly nyáron nyilvánosságra hozta azokat a bizonyítékokat, amelyek szerint több száz oltott betegének 62 százaléka magas értékeket mutatott a d-dimer tesztben, ami mikro vérrögök jelenlétére utal.

"A d-dimer teszt a vérben lévő lebomlott fibrin mennyiségét méri" - magyarázza a LifeSiteNews.

 

 

E megállapítás közzététele mellett Hoffe arra figyelmeztetett, hogy az mRNS (messenger RNS) injekciók, amelyek a szervezetet a saját tüskés fehérjék előállítására programozzák, "a legtöbb embert szívelégtelenség miatt megölik", akár azonnal, akár később, a későbbiekben.

Hoffe szerint a következő néhány évben majdnem mindenki, akit mRNS-tűvel szúrtak meg, szívelégtelenségben fog meghalni. Az idő fogja megmutatni, hogy az ő becslése beigazolódik-e.

Mindenki, aki a Pfizer-BioNTech vagy a Moderna mRNS-injekcióját kapta, előbb-utóbb, ha még nem történt meg, látni fogja, hogy a hajszálerei eltömődnek. Ez egy bizonyos ponton súlyos szív- és érrendszeri eseményt fog eredményezni, amely esetleg halálhoz vezethet.

"Egyszerűbben fogalmazva azt mondta, hogy az mRNS injekciókat úgy programozzák, hogy az ember testét egy tüskésfehérje-"gyárrá" változtatják, és idővel ezek a tömegesen előállított tüskésfehérjék progresszív véralvadást okoznak."

 

A cikk forrásai a következők:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com