A kormány és az üzleti élet egy 2,2 millió mellékhatással járó veszélyes génterápiát tesz a foglalkoztatás, az oktatás, az utazás, valamint számos kórházba és közterületre való belépés feltételévé.

Makow Comment- Az első lépés az, hogy ne nevezzük őket többé "vakcinának". Nem előzik meg és nem gyógyítják az influenzát. (Az ivermektin ezt teszi.)
Van egy baljós rejtett napirend, amely magában foglalhatja az elnéptelenedést, a transzhumanizmust, a társadalmi ellenőrzést, a beültetett digitális azonosítókat és operációs rendszereket.

A VigiAccess (vigiaccess.org) az Egészségügyi Világszervezet adatbázisa a világszerte bejelentett gyógyszer-mellékhatásokról.

A "covid-19 vakcina" kereséssel a reakciók különböző kategóriáinak listáját kapjuk, amelyek mindegyike tovább bontva a mellékhatások specifikusabb típusaira.

Bár a mellékhatások valódi száma valószínűleg sokkal magasabb, mivel sok orvos beszél arról, hogy a mellékhatásokról szóló jelentéseket elutasítják, a hivatalosan rögzített mellékhatások mennyisége és sokfélesége több mint elég ahhoz, hogy kétszer is meggondolja a vakcina-előírások betartását.

A mellékhatások listájának néhány kiemelkedő pontja:

-952 822 jelentés idegrendszeri rendellenességekről, például remegésről, görcsrohamokról, érzéskiesésről, Bell-bénulásról és agyi érrendszeri "balesetekről".
-119 464 jelentés érrendszeri rendellenességekről, beleértve a magas vérnyomást, hipotenziót, trombózist (a hírhedt vérrögöket) és keringési összeomlást.
-108 468 jelentés szívbetegségekről, mint például szívdobogás, tachycardia, myocarditis, pericarditis, szívmegállás és szívelégtelenség.
-647 069 jelentés mozgásszervi és kötőszöveti rendellenességekről, amelyek közé tartoznak az izomgörcsök, csökkent mozgásképesség és gerincfájdalom.
-303 701 bőr- és bőr alatti szöveti rendellenességekről szóló jelentés, beleértve kiütéseket, viszketést, túlzott izzadást, hideg verejtékezést, hólyagokat és hajhullást.
-85 797 jelentés a reproduktív rendszer rendellenességeiről, amelyek többnyire menstruációs problémákhoz kapcsolódnak, de tartalmaznak merevedési zavarokat, valamint eddig 92 esetben meddőséget is.
-104.221 pszichiátriai rendellenességről szóló jelentés, beleértve a zavarodott állapotokat, hallucinációkat, delíriumot, pszichotikus zavarokat és öngyilkossági gondolatokat.
-30 921 jelentés immunrendszeri rendellenességekről, mint például anafilaxiás sokk, allergiás reakciók és túlérzékenység.
-73 537 jelentés fül és labirintus rendellenességekről, beleértve a szédülést, fülzúgást, fülfájást és süketséget.
-Az "Általános rendellenességek és a beadás helyének körülményei" alatt mélyen eltemetve 11 536 haláleset.

Annak ellenére, hogy a vakcinákat terhes nőknek ajánlják, néhány ezer jelentés szól spontán vetélésekről, valamint magzati halálesetekről, halvaszületésekről és koraszülöttek haláláról. Ezek az incidensek valószínűleg súlyosan aluljelentett esetek, mivel több tucat terhes nő posztolt a közösségi médiában arról, hogy beoltatta magát, hogy nem sokkal később bejelentse, hogy elvetélt.

Összesen több mint 2,2 millió mellékhatást jelentettek a VigiAccessnek. 69%-uk nő, 30%-uk férfi, ami azzal magyarázható, hogy a nők nagyobb valószínűséggel fordulnak orvoshoz, ha rosszul érzik magukat, vagy talán vannak még ismeretlen okok, amelyek miatt a nőknél nagyobb a mellékhatások kockázata.

Emellett a mellékhatások 39%-a 18-44 éveseknél fordult elő, annak ellenére, hogy ebben a korcsoportban nagyon alacsony a kockázata a súlyos megbetegedésnek vagy magának a kovidóvírus okozta halálozásnak. Nehéz lenne azt az érvet felhozni, hogy a védőoltás előnyei meghaladják a kockázatokat ebben a korcsoportban.

Több olyan családtagom is van, akiknek a munkahelye veszélyben van az oltási kötelezettség miatt.

Választaniuk kell a munkanélküliség - munkanélküli segély nélkül - vagy egy olyan vakcina alkalmazása között, amely bizonyítottan nem biztonságos, és nem is tölti be a covid-19 megelőzésének tervezett célját.

Ez az orvosi orosz rulett játéka. Persze, a legtöbb embernek nincsenek súlyos reakciói, de vannak olyan történetek, mint a denveri rendőr, aki nem tud járni, miután megkapta a kötelező oltást (Denver Police Officer Can't Walk After Getting COVID-19 Vaccine), vagy a két gyermek édesanyja, aki vérrögökben halt meg (Mother of 2 dies in blood clots after getting COVID-19 vaccine).

Ezek az emberek és mások kénytelenek voltak választani a munkanélküliség és az oltás között, és ez nem volt jó üzlet.
Az elmúlt hetekben számos jelentés érkezett arról is, hogy egyetemi sportolók hirtelen haltak meg. (Az Ottawai Egyetem focistája a hétvégi meccs után halt meg)

Észak-Amerika legtöbb egyeteme és főiskolája kötelezővé tette a vakcinázást a diákok és a személyzet számára, mégsem vizsgálják hivatalosan az összefüggést a vakcina és ezek a rejtélyes halálesetek között. Mióta normális, hogy 18-25 éves emberek ismeretlen okokból halnak meg?

Összefoglalva, a kötelező és kényszerített oltások nemcsak potenciális egészségügyi kockázatot jelentenek, hanem az állampolgári jogok durva megsértését is. Ha megengedjük a kormányoknak és a munkáltatóknak, hogy orvosi eljárásokat kényszerítsenek ránk, akkor további visszaéléseknek nyitunk ajtót.

Mivel a mainstream média és a politikusok a népességnövekedéssel kapcsolatos félelemkeltéssel foglalkoznak, amely állítólag hatással lesz az éghajlatváltozásra, a következő mandátumok könnyen kiterjedhetnek az abortuszra, a sterilizációra vagy az eutanáziára is. Ezeknek a drákói rendeleteknek a folyamatos betartása nem fog visszavezetni minket a normális kerékvágásba. Éppen ellenkezőleg, ez csak normalizálni fogja a tekintélyelvűséget.

Volt-e valaha nagyobb veszély az emberiségre, mint a Covid vakcina?
A Deagel.com, egy mély állami agytröszt előrejelzése szerint az USA lakossága 2025-re csökken.
6,43 milliárd beadott oltás

(Reddit kommentekből) "Igen, ez az összes oltás kis százaléka, de a Covid esetek hány százalékát nem jelentik be? A vakcinák nemkívánatos eseményeinek hány százaléka marad bejelentetlen? A hosszú távú mellékhatások teljesen ismeretlen valószínűsége. Azt is figyelembe kell venni, hogy a legtöbb vakcinával kapcsolatos szövődményt nem jelentik, és hogy ezekbe a számokba beleszámíthatnak vagy nem, ha a szövődményeik az oltás beadását követő 14 napon belül jelentkeztek."

Első megjegyzés MS -től

Olyan egyszerű volt; csak nevezzük ezt a kísérleti, nem tesztelt globalista mRNS-készítményt "vakcinának", és a tömegek megnyugodtak, sőt, elkapkodták, hogy védelmet kapjanak egy 99,8%-os gyógyulási arányú influenza ellen, amely után az ember védett a természetes antitestekkel, amelyek jobbak, mint a vakcinák. Ez nem vakcina. Éppúgy nem, mint ahogy a disznó sem sas.

Gondolom, egy macskaszaros szendvicset is el lehetne adni, ha vonzó nevet adnának neki.

A világ egyetlen országában sem tapasztaltak a normálisnál több halálesetet. A "világjárvány" soha nem ütötte meg a tűt, még akkor sem, ha a halálesetek száma masszívan fel volt fújva, ezért nem is világjárvány. A "covid" állítólagos halálos áldozatainak száma kétségtelenül csak árnyéka annak, amit állítanak. Ez legfeljebb egy felső normális influenzaszezon volt. Talán 100.000-en haltak meg, 95%-uk a várható élettartamukon túl. Az influenza- és tüdőgyulladásos szezon olyan, mint az iskolai gondnok, aki éjjel jön be és söpri fel a padlót. Minden évben, mint egy óramű, az influenza 30.000-250.000 embert öl meg az USA-ban. 1969-ben volt a hongkongi influenza éve, amely 200 000 emberrel végzett. Mégis alig hallottunk róla. Woodstock zenei fesztivált tartottak, és minden olyan nagyszabású rendezvényt, amit csak meg lehet nevezni. Mindössze 3 évvel ezelőtt egy rossz influenzaszezon az USA-ban 150 000 halálesetet okozott. Senki sem szólt egy szót sem. Még csak hírértéke sem volt... amíg az influenzát át nem nevezték "covid 19"-re.

Az elmúlt évben, aki a nyugati zio médiára hagyatkozott, hogy tájékoztassa magát, azt elárulták. Az emberek az első naptól kezdve figyelmen kívül hagyták a rengeteg bizonyítékot az alternatív médiában, amelyek sok vörös zászlót emeltek fel ezzel az átveréssel kapcsolatban; híreket és adatokat, amelyeket a mi Zio médiánk vallásos módon cenzúrázott. Az ellenállás ezzel az átveréssel szemben nemzetközi volt, több tucat illusztris orvosi szakember (köztük Nobel-díjasok!) kongatta meg a vészharangot. Sok embert kényszerítettem napi hírekkel és jelentésekkel, egy éven keresztül, mégis megkapták a Jab-ot. Ez elszomorító.

A Jab-osok inkább a CNN-t nézték, vagy a barátokra és a családtagokra hallgattak, akik semmit sem tudtak, és csak azt ismételgették, amit az MSM az agyukba fecskendezett. Úgy sodródtak ebbe a csapdába, mint egy hungarocell pohár a Niagara-vízesés felé, figyelmen kívül hagyva az összes figyelmeztetést az előttük álló veszélyre.

Mint a vágóhídra terelt birkák.

De soha nem fogom azt mondani, hogy "Én megmondtam!"

 

CR

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-who-sajat-adatbazisa-2-2-millio-mellekhatas-11-536-halaleset