2021. október 7., csütörtök

Beszéljünk Orbánék "járvány kezeléséről", hiszen magyarok tízezrei haltak meg emiatt...

 

Beszéljünk azért Orbánék "járvány kezeléséről" is, hiszen magyar állampolgárok tízezrei haltak meg emiatt...

A valóságban persze ez nem felelős járvány kezelés volt, hanem aljas, dilettáns és felelőtlen ámokfutás, illetve gusztustalan nyerészkedés.

A fideszes maffia ugyanis nem hazudtolta meg önmagát.... a járványt is arra használták fel, hogy undorító módon lopjanak és sikkasszanak el további magyar közpénzeket!

A klasszikus példa a gagyi, használhatatlan lélegeztető gépek esete, amelyeket esetenként akár 15-20-szoros feláron vették a fideszes "fürkészek", azaz inkább hitvány tolvajok.

A vásárlásokat részben külföldi adóparadicsomokban bejegyzett offshore cégeiken keresztül intézték, a csillagászati haszonból pedig újabb jachtokat, villákat és szállodákat vettek a fideszes hiénák.... azaz a halál vámszedői!

Eközben Magyarországon volt a legmagasabb a halandóság, még annak ellenére is, hogy Orbánék a valós adatokat letagadták, kozmetikázták.

Valójában úgy 70-80 ezer volt a járvány magyar áldozatainak a száma. A halottas házakban gúlákban álltak a koporsók, a krematóriumok napi 24 órában dolgoztak... (Egy ideig Hadházy Ákos volt az egyes számú közellenség, amikor kimondta ezt.)

Sokan nem is a COVID fertőzés miatt haltak meg, hanem azért, mert a magyar egészségügy összeomlott.

Sok idős beteget, több mint 38 ezer embert egész egyszerűen az utcára dobtak a magyar kórházakból Orbán és Kásler parancsára!

Rengetegen haltak meg közülük is, fertőzésekben, illetve az orvosi ellátás hiánya vagy az elmaradó életmentő műtétek miatt.

Sokan fertőződtek meg a gagyi kínai maszkok miatt, amiket szintén fillérekért vettek meg a fideszes oligarchák, azután pedig csillagászati áron adták a kórházaknak és a magyar állampolgároknak.

A nyerészkedő cégeket persze már felszámolták, a nyomokat jórészt eltüntették Orbánék.

Az idős embereket a veszélyes és hatástalan kínai vakcinával oltották be, pedig 60 éven felettiek részére ezt még a kínai diktatúra sem javasolta!

A járvány kellős közepén a szélsőségesen gyűlölködő Bayer Zsolt feleségének offshore cégén keresztül nagyrészt eladták külföldön a magyar vért és vérplazmát....

Ezért is sok műtét maradt el és magyar állampolgárok ezrei haltak meg!

Fentiek alapján vádolom Orbán Viktort és hitvány fideszes bűntársait szándékos népirtással, hazaárulással, valamint az emberiesség elleni egyéb súlyos bűncselekmények tudatos és aljas elkövetésével!

Ezekért az égbekiáltó gaztetteikért pedig nemcsak nemzetközi bíróság előtt kell majd felelniük, de Isten ítélőszéke előtt is!

Egyik helyen sem lesz felmentés... A vádlottak padján ott lesznek majd Orbán mellett: Kásler Miklós, Müller Cecília, Merkely Béla, Szlávik János, Bayer Zsolt és felesége, valamint még sok-sok tettestársuk!

Üdvözlettel: az ördög ügyvédje

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése