SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A Covid19-cel kapcsolatban félretájékoztatási járvány zajlik és ha a hatalmas károkat okozó állítólagos világjárvány így folytatódik, akkor a Sars-Cov-2 koronavírus-járvány évente ismétlődni fog és ugyanez történik majd a vakcinákkal…

Orosz orvosi szakértők, molekuláris biológusok, pszichológusok és geopolitikai szakértők beszélnek a diagnosztikai eszközök hiányáról, a PCR-tesztek használhatatlanságáról és a teszt-járványról, az emberi jogok megsértéséről és az emberi méltóság porrá zúzásáról a globalisták hamis járványa és Covid-útlevelei révén, amelyekkel ellenőrzést és transzhumanista robotlétet akarnak bevezetni.

Nincs vesztegetni való idő, nem tűrhetjük ezt a fajta zsarnokságot és harcolnunk kell jogainkért és az emberi méltóságért.