“SM-102 – Nem alkalmazható emberi vagy állatorvosi felhasználásra”:

A Connecticuti Közegészségügyi Minisztérium közzétette a Moderna COVID “vakcina” összetevőinek listáját, és ez az adatlap megerősíti, hogy az “SM-102″ nevű vegyi anyagot tartalmaz.

Az SM-102 anyagbiztonsági adatlapon ez a vegyi anyag a következőképpen van leírva: ” Nem alkalmazható emberi vagy állatorvosi felhasználásra”.

Itt van a Connecticut-i Egészségügyi Minisztérium által a Moderna COVID vakcináról közzétett információ, amely felsorolja az ÖSSZETEVŐKET:

A gyártó, a Cayman Chemical Company szerint a munkahelyi biztonsági és egészségügyi hatósághoz (OSHA) benyújtott bejelentésében ez a vegyi anyag “Akut mérgezést okoz: “Bőrrel érintkezve halálos”.”

Ugyanebben az OSHA bejelentésben a gyártó kijelenti, hogy az SM-102 “Hosszan tartó vagy ismételt expozíció esetén károsítja a központi idegrendszert, a vesét, a májat és a légzőrendszert”.

Íme két szakasz a gyártó OSHA bejelentéséből:

Úgy tűnik, hogy ezt fecskendezik az Önök karjába, amikor a Moderna COVID elleni Vaxot kapják. Nyilvánvalóan megmérgezik önöket!

Talán ez az oka annak, hogy olyan sok embernek vannak “mellékhatásai” az úgynevezett “vakcinára”?

Mégis az Egészségügyi Hivatalok országszerte TV és rádió reklámokat futtatnak, amelyekben azt mondják a lakosságnak, hogy ez a vakcina “biztonságos”. Úgy tűnik, hogy ez HAMIS HIRDETLEN HIRDETÉS.

A connecticuti egészségügyi minisztérium teljes tájékoztatója, amely felsorolja az összetevőket, közvetlenül letölthető Connecticut állam kormányának honlapjáról itt (Archived itt).

Az “SM-102” vegyi anyag teljes anyagbiztonsági adatlapja letölthető a Cayman Chemical Company weboldaláról ITT .

Most, hogy ez az információ nyilvánosságra került, ÖN is alaposan átgondolhatja, hogy akarja-e, hogy valaki ezt beadja ÖNnek.

Azok számára, akik úgy döntöttek, hogy beadatják ezt a vakcinát, érdemes felvenniük a kapcsolatot egy jó személyi sérüléssel foglalkozó ügyvéddel, és bemutatni ezt az információt az ügyvédnek. (Amíg még életben van.)

FRISSÍTÉS MÁJUS 18.

Rengeteg mellébeszélő e-mailt kapok biokémikusoktól, akik azt állítják, hogy az SM-102-vel kapcsolatos rossz adatoknak köze van ahhoz, hogy az oltóanyagot kloroform oldattal juttatják be, és az anyagbiztonsági adatlapon (MSDS) felsorolt veszélyek a kloroformmal foglalkoznak. Nem, nem így van.

Az MSDS az SM-102 anyaggal foglalkozik, mivel azt a Cayman Chemical Company gyártja. Pont.

A Moderna COVID “Vakcina” összetevőinek listája az SM-102-t a vakcina harmadik leggyakoribb összetevőjeként tünteti fel, és ez az összetevő a Cayman Chemical Company leírása szerint szerepel. Ez ilyen egyszerű.

De ez valójában még rosszabb lesz.

Az SM-102-vel együtt használt oldat a kloroform, és a kloroformot már évtizedek óta tilos a fogyasztók számára használni.

Az ok, amiért a kloroformot a fogyasztók számára betiltották, annak az az oka, hogy mennyi ideig marad az emberi testben, és mit tesz az emberi testtel, amíg benne van. A kloroform felezési ideje 180 nap. Ez azt jelenti, hogy fél év alatt a kloroformnak csak a fele távozik a szervezetből. Eddig velem vagytok?

A kloroform, mint minden más vegyi anyag, lebomlik. És amikor oxigénnel érintkezik, lebomlik… várjunk csak… Foszgéngázzá.

A foszgéngáz már 7 ppm (7 ppm) koncentrációban is halálos az emberre.

Tehát mindazok, akik megkapják az “oltást”, egy karnyi kloroformot kapnak, amely a testükben keringve foszgéngázzá bomlik.

A különböző emberek egyedi funkcióitól függően néhányan – talán sokan – közülük elérhetik a szervezetükben a foszgéngáz halálos küszöbértékét, és belehalhatnak; valószínűleg a második “oltást” követő 180 napon belül.

De várjunk csak, van még TÖBB is! A foszgén egy rendkívül mérgező anyag, amely szobahőmérsékleten gázként létezik. Rossz vízoldékonysága miatt a foszgénmérgezés egyik jellemzője a nem kardiogén tüdőödéma kialakulása előtti, kiszámíthatatlan tünetmentes látens fázis. Igen, a tüdő megtelik folyadékkal, és a beteg nem tud lélegezni. Pont mint… várjunk csak… “COVID.”

Ahogy ezek az emberek elkezdenek hullani, mint a legyek, ugyanazok az emberek, akik a vakcinát hozták nekünk, egyszerűen a COVID variánsra foghatják. Kár, hogy egy olyan COVID-változatban haltak meg, amelytől a vakcina nem tudta megvédeni őket.

Ez lenne a tömeggyilkosság hihető tagadása? Döntse el maga.

Remek módja a bolygó elnéptelenedésének, és senki sem lesz okosabb, mert a halálesetek időben olyan távol esnek az oltástól, és a foszgéngáz-mérgezés tünetei utánozzák a COVID tüneteit.

Forrás: https://infiniteunknown.net/2021/05/18/connecticut-publishes-moderna-covid-vax-ingredients-deadly-poison-sm-102-not-for-human-or-veterinary-use/comment-page-1/ ,

https://civilekatisztanlatasert.hu/connecticut-kozzetette-a-moderna-covid-vakcina-osszetevoit/