Magyarországon, még tombol a félelemkeltés, így tovább propagálják az oltás fontosságát. Azonban, tudományosan nem bizonyított Magyarországon sem a tény, hogy valóban járvány volt. Európa országaiban sorra dőlnek meg a járvány intézkedések és a nyugati országokban, a politikusok igyekeznek kihátrálni ebből a szövetségből. Orbán továbbra is azt mondja, hogy lesz negyedik hullám, ami teljesen kizárt. Anglia volt az állítólagos súlyos fertőzött ország, most viszont ők nyitnak elsőként a világ felé. Az angoloknál is teljesen megbukott a járvány és az oltás is, hiszen több elég nagy tüntetés volt a szigetországban, amelyet a FIDESZ és a média nem publikált. Arról sem esett szó, hogy a szomszédos Ausztriában botrány tört ki, amelyben laborok teszteket hamisítottak. Magyarországon azt mondják, hogy nem köteleznek senkit az oltásra, de még is megkülönböztetés éri az embereket, hiszen, aki nem oltatta be magát, nem mehet sehova. Azonban a kormány azt nem bizonyította, hogy az oltottak nem jelentenek veszélyt azokra, akik nem oltatták be magukat. Cecília azt is elmondta, hogy az oltás sem véd, főleg a mutáns vírusoktól nem! Akkor miért agitálják az embereket, hogy oltsák be magukat, ha az indiai mutáns ellen nem védenek a vakcinák? A vendéglátósok és mások nem szeretnék, hogy megkülönböztessék az embereket, ezért olyan megoldásokat vezetnek be, amelyekkel, elkerülik a hátrányos megkülönböztetést. Arra kérnek mindenkit, hogy ne hagyják, hogy ez megtörténjen Magyarországon! A nemzetközi jog világosan kimondja, hogy senkit nem lehet megkülönböztetni, főleg egy oltás miatt, amelynek olyan csekély a halálozása, hogy az influenza is lekörözi! Izrael keresetet nyújtott be a hágai bíróságra, mert ilyen jellegű megkülönböztetést egyik ország sem vezethet be. A keresetet elfogadták, így per lesz az oltásból!

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.295

Jézusom! A védelmi kártyáról szeretnék beszélni veled.

Jézus: A védelmi kártya egy eszköz a gonosz kezében. Kirekeszt, szétválaszt, megkülönböztet, korlátoz, elkülönít. Csak erre és a szemétre való!

Gyermekem!  A megjövendölt próféciák itt vannak, benne éltek. Az egészségügyi diktatúrát felváltja majd a totális diktatúra. A védettségi kártya valójában egy kirekesztő kártya. A hatalom ezzel még csak a szárnyait bontogatja. A legfontosabb amit e mögött látnotok kell, az az ellenőrzés, a megfigyelés a tömegek mentális tesztelése. A védettségi igazolás valójában semmitől nem véd meg. Ez nem gyógyszer, nem pajzs,nem védelem. Ez egy eszköz, hogy számon tartsanak, mennyire vagy engedelmes a hatalomnak.

Az igazi"védettségi igazolvány" az Én kezemben van gyermekem. Ez pedig nem más, mint a Bennem való hit, remény, szeretet és teljes bizalom. Az ember által  kitalált eszköz nem múlhatja felül Isten hatalmát. A védettség kegyelmét imában, böjtben, tisztaságban nyerhetitek el. Megkaptátok az Élő Isten Pecsétjét, Égi Édesanyátok  kiesdette az Üdvösség Érmét. Itt vannak a szentmisék, gyónások, szentáldozások. Használjátok a szentelményeket! Amennyiszer csak lehet menjetek Szentségimádásokra.

Aki hozzám kiált védelemért, megőrzöm, megvédem, kimenekítem.

Az oltások, és ez a védettségi kártya volt az első próba. Aki ebben helytállt, csak Istenre hagyatkozott, az első csatát megnyerte!

Ne féljetek, mert minden hatalom az Én kezemben van! Mindent látok és mindent hallok. Imáitokat, áldozataitokat, engeszteléseiteket számon tartom.

Újra mondom, ne féljetek! Minden szükségeteket látom, minden hiányotokat be fogom tölteni. Bízzatok Bennem! Legyetek hűségesek és bátrak! Maradjatok Bennem!

Szent Véremmel beborítalak benneteket, amely a legerősebb védelem.

Megáldalak mindannyiótokat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


Jézus bátor harcosa.