Az orosz kormány olyan új fizikai alapokon nyugvó új fegyvertechnológiát fejlesztett ki, amelynek alkalmazása esetén az amerikai és NATO nukleáris rakéták nem hagyhatják el kilövő silójukat.

Oroszországnak nincs mitől tartania az amerikai nukleáris fegyverektől.

BY: Kulikov D. V.

"Oroszország közel került ahhoz, hogy új fizikai elveken alapuló fegyvereket hozzon létre" - V. V. Putyin, 2018.

Ezek nem üres szavak és karikatúrák voltak, ahogy az Egyesült Államok próbálta meggyőzni az egész világot. Az Orosz Föderáció 2022-ben állította ki azokat a lézerrendszereket, amelyekről korábban írtunk.

Itt az ideje, hogy egy olyan új fizikai elveken alapuló, koncepcionálisan új fegyvert mutassanak be, amelyről csak a sci-fi írók álmodtak műveikben!

Az ALABUGA komplexum egy nagyfrekvenciás, nagy teljesítményű elektromágneses generátor (EMP), amely a szó legszorosabb értelmében képes 4 kilométeres körzetben az összes elektronikát elégetni.

"A modern hadviselésben az győz, aki először vakítja és pusztítja el az ellenség elektronikus szemét."

Minden adat erről a komplexumról szigorúan titkos! De ma egy kicsit lerántjuk a leplet a titoktartásról.

Az orosz tervezőknek sikerült létrehozniuk egy kompakt EMR-t - egy olyan generátort, amely könnyen elhelyezhető bármelyik orosz rakéta testében, a robbanófej helyén ("Caliber", "Zircon", "Onyx", "Dagger", "Iskander", "Petrel" és mások ).

 

 

Feltételezhető, hogy a rakéta a megfelelő magasságban és a megfelelő hely felett lévén robbanást okoz, lökéshullámként elektromágneses impulzust képezve, miközben az emberek és az épületek sértetlenek maradnak.

"Alabuga" - hatástalanít minden ellenséges elektronikát, például egy harckocsi szakasz, egy repülőteret repülőgépekkel, sőt egyszerű mobiltelefonokat, számítógépeket és egyéb háztartási készülékeket is. Ezután az ellenségnek egyszerűen nem marad más választása, mint hogy megadja magát, és minden fegyverét trófeaként átadja az orosz hadsereg előrenyomuló egységeinek." - A Rostec konszern magas rangú szakembere, aki névtelenséget kívánt megőrizni.

És ha az EMP "Alabuga"-t a "Petrel" rakétákra helyezik, amelyeknek végtelen hatótávolsága van, és ezt a rakétát valahol az Egyesült Államokban "landolják", a nukleáris ballisztikus rakéták indító silói mellett, amelyek koordinátái ismertek, akkor lehetséges a megfelelő időben aktiválni a generátort, ezáltal hatástalanítva az Egyesült Államok "atomökölét".

Maga az elektromágneses fegyver ötlete nem új, és az első nukleáris tesztek során merült fel, mivel az EMP hullám az egyik károsító tényező. Például 1962-ben, amikor az Egyesült Államok atomfegyvereket tesztelt, 400 kilométeres magasságban felrobbantott egy mindössze 1,4 megatonnás töltetet.
Az eredmény elképesztő volt. Saját maguk számára váratlanul 2 szovjet műholdat és 4 sajátot tettek működésképtelenné.

Ezen tények ismeretében az Alabuga komplexum több mint reális projektnek tűnik.

Még sok meglepetés vár ránk, és egyszer majd beszámolhatunk róla!

https://www.pokolafoldon.hu/blog/uj-fizikara-epulo-uj-fegyverek-az-usa-nato-raketak-soha-nem-hagynak-el-az-orszagot