Az igazság furcsább a fikciónál.

Első pillantásra csak a szabadságot és az igazságosságot jelképező sast látod.

Aztán közelebbről megnézed a 3. szemeddel, és meglátod a dimenziók közötti inkvizíció vezetőjét .

Ennek a magas rangú parazita entitásnak a tudatalatti portréja még ezoterikus szimbolikával is rendelkezik, az igazságosság csillagai az élet virága vagy a 3. szemből származó hálómátrix.

Ez az élet virága egyesek számára, és a Mesterséges Spirituális Rabszolgasorvasztó Technológia a beavatottak számára azt jelképezi, hogyan használják a rezgési energia technológiát arra, hogy e világ lakóit ebbe a 3d-s hamis valóságba zárják.

Más szóval elhozta a hamis fényt , megteremtette a dualitást és elválasztotta a pozitívat a negatívtól.

Ez az entitás írta az EGO programját, amely a mindannyiunkban zajló spirituális háború csataterét jelenti.

 

 

Az elmúlt 6000 évben itt voltak, és a rejtett sötét kéz nyomát hagyják mindenhol, ahová a 3. szem lát.

Ők mozgatják a szálakat ebben a birodalomban, hogy a szellemeteket egy végtelen reinkarnációs ciklusban tartsák az elektromágneses energia manipulációs technológián, szórakoztatáson, politikán, közösségi médián, oktatáson keresztül, és egy másik dimenzióból dolgoznak, éppen azon túl, amit a szemetek fizikailag lát.

Ahogy a fátyol vékonyodik, ez közismertté fog válni, mivel már most is változtatják a tömegtudat programozását, hogy elfogadják ezt az igazságot a kanállal etetett híradásokon és a kormányzati megerősítésen keresztül.

A fő programjuk az, hogy csökkentsék a népességet, hogy felkészüljenek a mátrix visszaállítására vagy az új korszak frissítésére.

Mivel sokan felébredtünk a programozásból, a legbiztonságosabb lehetőségük az irányítás fenntartására a népesség csökkentése, amíg újra nem kalibrálják az új mátrixot.

Hogy egyszerű legyen, tartsátok a vibrációt magasan, és természetes módon felemelkedtek az összes baromságon túlra.

  • Forrás: Atum Ra El Bey
  • https://www.pokolafoldon.hu/blog/valojaban-ki-iranyitja-ezt-a-tarsadalmat-az-arnyekbol