Egy torontói koporsógyártó a COVID-19 vakcinák bevezetése óta drámai növekedést tapasztalt a kisebb méretű koporsók megrendeléseinek számában. Gyermekek halnak meg.

Végső soron az életben minden a halálhoz vezet.

Arra neveltek bennünket, hogy elhiggyük, hogy van ideje az életnek és van ideje a halálnak. A halál ideje a betegségekkel, balesetekkel és az öregséggel jön el. Csakhogy ez már nem így van.

A RAIR Foundation USA-nak adott exkluzív interjúban Mick Haddock, egy észak-torontói koporsógyártó azt mondja, hogy az elmúlt kilenc hónapban jelentősen megváltoztak a dolgok az iparágban. "Kisebb emberek halnak meg" - mondja. "Ez észrevehető a mi iparágunkban. Több mint 30 év óta először kapunk tömeges megrendeléseket kisebb méretű koporsókra".

Jellemzően a koporsóipar meglehetősen stabil marad, és egy szokatlanul nagy koporsórendelés általában traumatikus eseményt jelez, de a közelmúltbeli eladások azt jelzik, hogy ez megváltozott. "Nemcsak az összes értékesítés nőtt, de korábban minden öt eladott teljes méretű koporsóra egy ifjúsági méretű jutott. Most minden ötre két ifjúsági méretű jutott".

Haddock szerint ő és az iparágban dolgozó kollégái úgy gondolták, hogy 2020-ban fellendülést fognak tapasztalni, amikor azt mondták, hogy a kovid halálos és válogatás nélkül, sok ezer emberrel végez. De ez nem így történt. "Csak 2020 végén és 2021 elején láttuk az eladások növekedését. Nem láttuk az eladások növekedését azelőtt, hogy a vakcinákat bevezették, és az emberek újra elkezdtek utazni" - mondja Haddock. "És nem akarom az utazásra fogni, ami mindenkit megölt, mert az igazság az, hogy a legtöbb helyen a világon még mindig keveset tudnak tenni az utazók. Még a véletlen halálesetek is korlátozottak."

 

 

Tény, hogy 2020-ban Haddock 60 százalékos visszaesést tapasztalt az eladásokban. "Csak miután az oltóanyagokat egyre fiatalabb és fiatalabb demográfiai rétegek felé terelték, kezdtük látni a fellendülést" - mondja.

"Eleinte csak az idősek és a nagyon gyengék voltak. A vakcina 11-15 évesek számára történő jóváhagyását követő két hónapon belül a kisebb egységek iránti nagyobb keresletet vettük észre".

A teljes értékesítés 2019-hez képest 30 és 40 százalékkal nőtt. "Megdöbbentő, hogy mennyivel több van" - mondja Haddock. "Már 2021 közepén elkezdett emelkedni, 2022-re már mérhető volt a növekedés".

Haddock tapasztalatai tükrözik a Milton Keynes Family Funeral Services brit temetkezési vállalkozójának, John O'Looney-nak a tapasztalatait, aki 2021 szeptemberében lépett a nyilvánosság elé, hogy hasonló halálozási mintát magyarázzon.

O'Looney megjegyezte, hogy a kezdeti kovidens hullám alatt nem volt halálozási hullám, sőt, ha valami, akkor kevesebb haláleset. De miután 2021 januárjában bevezették a vakcinát, O'Looney elmondta, hogy a hívások megugrottak, 300 százalékkal emelkedtek. "15 éve nem láttam még ilyen halálozási arányt" - mondta.

"Kezdetben [a halálesetek] mind kizárólag ápolási otthonokban voltak" - mondta O'Looney. Az mRNS-injekció bevezetése után azonban a halálesetek már nem kizárólag idősotthonokból származtak, és a halottak kora is jelentősen változott.

 

 

O'Looney beszámolt egy ötvenes éveiben járó, fitt, futó, egészségügyi problémákkal nem küzdő nőről, aki megkapta az emlékeztetőt, és a következő héten májelégtelenségben halt meg. Haddock megerősíti, hogy ez a mérhető növekedés mind Kanadában történt az elmúlt hat-hét hónapban: "(Kezdetben) nem volt olyan mértékű, mint most, de amikor elérkeztünk az erősítőszerek köréhez, akkor kezdtük észrevenni, hogy hetente több hívás érkezik ugyanattól a (koporsó)forgalmazótól. Az összes koporsóeladás drámaian megnőtt" - mondja. Csak az ifjúsági méretű eladások nőttek jobban, mint bármely más kategória.

Bár Haddock és kollégái a középméretű kategóriában látták a legnagyobb növekedést az eladásokban, "mindenki veszélyben van ezekkel az oltásokkal" - mondja. "Ezt nehéz tagadni. Mit lehet ráfogni? Mi változott? Miért haladja meg a halálozási arány az oltóanyagok előtti szintet?" - töpreng.

A hat és 12 év közötti gyermekek robusztus emberi lények. "Most ezeket a méreteket adjuk el" - mondja Haddock. "A gyerekek nem csak úgy meghalnak. Ez nem történik meg. Soha a történelemben".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/tomegesen-rendelt-koporsok-gyerekeknek-tobb-mint-30-ev-ota-eloszor-exkluziv-interju