Most, hogy még a mainstream média egy része is beszámol arról, hogy a covid-19 oltások halálosak, hogy mintegy 150 potenciálisan súlyos mellékhatást okoztak, és hogy sok ezer ember halálát okozták, érdemes alaposan szemügyre venni az oltásokat beadó orvosokat.

Dr. Vernon Coleman

A legtöbb orvos anélkül adta be az oltásokat, hogy megfelelően elmagyarázta volna a veszélyeket, és anélkül, hogy megfelelően nyomon követte volna a betegeket, akik végül is egy kísérletben vettek részt.

Az orvosoknak hosszú, szomorú története van abban, hogy kísérleteket végeznek a betegeken. A II. világháború alatt a Pentagon mustárgázt tesztelt amerikai katonákon, az 1960-as években pedig az Agent Orange-ot foglyokon tesztelték.

Az elmúlt évtizedekben azonban még az amerikai hadsereg is sokkal nagyobb gondossággal járt el az új termékek tesztelése során.

Az 1990-es évek szerbiai konfliktusa során például a Pentagon engedélyt szerzett az FDA-tól, mielőtt a csapatoknak felajánlott egy kísérleti vakcinát a kullancs által terjesztett agyvelőgyulladás ellen. Csak azok a katonák kapták meg a vakcinát, akiknek kellett.

Minden újonnan előállított vakcinát teszteltek (bár általában nem megfelelően), és a tesztekben részt vevő személyeket mindig tájékoztatták a lehetséges mellékhatásokról - és közölték velük, hogy egy kísérletben vesznek részt.

Mindez megváltozott a covid-19 oltással.

Ezek az oltások kísérleti jellegűek voltak, és még mindig azok.

 

 

A betegeket figyelmeztetni kellett volna arra, hogy az oltások kísérleti jellegűek, és figyelmeztetni kellett volna a lehetséges mellékhatásokra.

A covid-19 oltások veszélyeit 2020-ban jól dokumentálták. Több videót is készítettem, amelyekben elmagyaráztam, hogy mik a kockázatok. A szívizomgyulladást és a vérproblémákat egyértelmű kockázatként soroltam fel.

Itt vannak a linkek az általam készített két figyelmeztető videóhoz:

"Covid-19 vakcina lehetséges mellékhatásai" - 2020. december 8-án készült.

"Sürgős hírek a covid-19 vakcináról" - 2020. december 20-án készült.

A legtöbb orvos azonban figyelmen kívül hagyta a bizonyítékokat, és három módon is cserbenhagyta a betegeit.

Először is elmulasztották figyelmeztetni a betegeket, hogy egy kísérletben vesznek részt.

 

 

Másodszor, nem figyelmeztették a betegeket a lehetséges veszélyekre. A betegeket mindig tájékoztatni kell a veszélyekről - máskülönben nem adhatnak tájékozott beleegyezést a beoltáshoz vagy kezeléshez. Egy sebész sem operál meg egy beteget a beleegyezése nélkül. Egyetlen orvos sem adhat bármilyen oltóanyagot anélkül, hogy tájékozott beleegyezését ne kérné. Az orvosok azonban nem tájékoztatták betegeiket a veszélyekről. És nem szereztek megfelelő beleegyezést. Megszegték az orvosi szabályokat és megszegték a törvényt.

Harmadszor, az orvosok elmulasztották megfigyelni betegeiket, miután beoltották őket. Az Egyesült Királyságban egy ideig azt mondták a beoltott betegeknek, hogy várjanak 15 percet, mielőtt távoznak, nehogy anafilaxiás sokkhatás lépjen fel náluk. De végül még ezt is feladták. Hosszú távú megfigyelésre nem került sor. Úgy tűnt, az orvosokat nem érdekli az a tény, hogy betegek ezreit ölték meg és sebesítették meg.

2021. február 2-án - több mint egy évvel ezelőtt - készítettem egy videót "A Covid-19 vakcinát beadó orvosok és ápolók háborús bűnösökként kerülnek bíróság elé" címmel.

Nyomja meg most a linket, ha meg akarja nézni a videót.

 

 

Már nincs kétség afelől, hogy a covid-19 oltás halálos és hihetetlenül veszélyes. Nem túlzás mérgeknek nevezni őket.

Azokat az orvosokat, akik a covid-19 oltásokat beadták vagy ajánlották, fel kell jelenteni az engedélyt adó testületüknek (az Egyesült Királyságban ez az Általános Orvosi Tanács), és el kell veszíteniük az engedélyüket.

Ezeket az orvosokat pedig le kellene tartóztatni, bíróság elé kellene állítani és be kellene börtönözni.

Hatalmas díjakkal megvesztegetve cserbenhagyták a betegeiket, cserbenhagyták a szakmát és cserbenhagyták a társadalmat.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/dr-vernon-coleman-ideje-letartoztatni-a-bunos-orvosokat-akik-a-covid-19-vakcinakat-beadtak