END TIMES COMEDY: Hamis Biden elnök a Fehér Házban vakcina fotózást színlel, miközben Hochul New York-i kormányzó azt mondja, hogy Isten teremtette a vakcinákat, és a Big Pharma-t kell imádnunk, mint új megmentőinket.

A mai Situation Update podcast (lásd alább) valójában egy End Times comedy hour, tekintve a sok őrültséget, amivel foglalkozik. Az egyik nagy sztori az, hogy Hochul, New York kormányzója most azt állítja, hogy Isten teremtette az oltóanyagokat, és azt akarja, hogy mindenki kapjon oltást. Azok, akik nem oltatják be magukat, nem hallgatnak Istenre, állítja a kormányzónak álcázott, nyilvánvalóan sátánista boszorkány.

De a mulatság persze itt még nem ér véget. Az álelnök Biden nemrég kapott egy hamis oltóanyag-erősítő injekciót, miközben egy hangszínpadon ült, mögötte pedig egy hamis Ovális Irodát építettek fel, és ezzel kezdődött a kérdés: Miért kell a Fehér Házat hamisítani egy hamis oltóanyag-erősítő fotózáshoz, hogy segítsenek egy hamis világjárványt terjeszteni?

Nézzen meg néhány fotót a jelenetről, amelyekből kiderül, hogy az egészet megrendezték, hamis ablakokkal és mindennel:

Felmerül a kérdés: Ha Joe Biden (ez egyáltalán ő?) valóban hozzáfér a Fehér Házhoz, miért kellett hamisat építeniük, hogy még több oltóanyag-propagandát rendezzenek?

A démoni boszorkány Hochul azt állítja, hogy ISTEN azt akarja, hogy az abortált emberi magzati szöveteken végzett kutatásokból származó oltóanyagokat szedjünk.
Visszatérve a démonoktól fertőzött boszorkány-izére, akit Hochul New York kormányzójaként ismernek - aki Michigan kormányzójának, Whitmer-nek adja a "sötét lordok fertőzésének aranyérme" kategóriában -, a múlt hétvégén egy templomban felállt a pódiumra, és kijelentette, hogy a vakcinák Isten ajándéka az emberiségnek, miközben azt állította, hogy azok az emberek, akik nem szedik a vakcinákat, "nem hallgatnak Istenre és arra, amit Isten akar".

Az alábbiakban az Information Liberation jóvoltából hihetetlen, megdöbbentő beszédének átiratát olvashatják:

Isten azért hagyta, hogy túléljétek ezt a világjárványt, mert azt akarja, hogy egy nap nagy dolgokat tegyetek. Hagyta, hogy túléljétek ezt, amikor sok más ember nem élte túl, és ez a ti felelősségetek is...

Isten meghallgatta az imáinkat. A legokosabb férfiakat és nőket, a tudósokat, az orvosokat, a kutatókat - rávette őket, hogy hozzanak létre egy vakcinát. Ez Istentől jött nekünk, és azt kell mondanunk, hogy köszönjük, Istenem. Köszönjük. Én pedig állandóan hordom a "beoltott" nyakláncomat, hogy elmondjam, be vagyok oltva. Mindannyian, igen, tudom, hogy be vagytok oltva, ti vagytok az okosak, de tudjátok, hogy vannak emberek, akik nem hallgatnak Istenre és arra, amit Isten akar.....

Szükségem van rátok, hogy az apostolaim legyetek. Azt akarom, hogy menjetek ki és beszéljetek erről, és mondjátok, hogy tartozunk ezzel egymásnak. Szeretjük egymást. Jézus arra tanított minket, hogy szeressük egymást, és hogyan mutathatnánk ki ezt a szeretetet, ha nem törődünk egymással annyira, hogy azt mondjuk, kérlek, szerezzétek meg az oltóanyagot...

Hűha. Szóval a vakcinák legyenek az új istenetek, Hochul pedig a ti Jézusotok!

Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy az oltóanyag-halál szektája valóban szekta-e, most már biztosan tudod.

Albertában kidobtak minden covid tesztet, és most egyszerűen "covid pozitívnak" nyilvánítanak mindenkit, aki otthon megbetegszik.
A mai nap utolsó színpadias komédiájaként Alberta egészségügyi főorvosa (itt nevetni kell) most kijelentette, hogy mindenkit, aki bármitől beteg, de még nem vizsgálták meg covidra, mindenképpen "covid-pozitívnak" nyilvánítanak.

Úgy értem, miért ne? Az egész amúgy is csak kitaláció. A PCR-teszt kezdettől fogva egy totális csalás volt, akkor miért is vesződnek azzal, hogy úgy tesznek, mintha létezne PCR-teszt?

https://pokolafoldon.hu/blog/isten-teremtette-a-vakcinakat-es-a-big-pharma-t-kell-imadnunk-mint-uj-megmentoinket