Mindenhol őrület van.

Az amerikai Észak-Karolinában egy város úgy döntött, hogy kétéves korig mindenkinek maszkot kell viselnie. Ez az őrület. A bizonyítékok egyértelműen azt mutatják, hogy a maszkok nem használnak, de nagyon sokat ártanak. Rákot és bakteriális tüdőgyulladást okoznak.

Egy 31 éves walesi rögbijátékos néhány nappal a szúrás után szívmegállásban halt meg. A BBC arról számolt be, hogy a hasonló esetek megismétlődésének megakadályozására defibrillátorokra lenne szükség minden walesi rögbi klubban. Arra nem tértek ki, hogy jobb lenne, ha nem szúrnák meg az embereket. Ha valaki belelöki az embereket a folyóba, akkor nem úgy kezeljük a problémát, hogy néhány méterenként mentőmellényeket teszünk elérhetővé. Meg kell állítani azt, aki a vízbe löki az embereket.

Miután egy 17 éves fiatalember hirtelen meghalt, a BBC külön riportot készített "Mi okozhat szívmegállást" címmel. A riportban nem esett szó a covid oltásról, és felszólítottak, hogy minden iskolában helyezzenek el defibrillátorokat, mert a gyerekek hirtelen szívmegállással járó új kockázata miatt. Vajon miért lehet ez?

A BBC alig foglalkozott azzal, hogy megemlítse, amikor az egyik műsorvezetőjüket hivatalosan úgy tekintették, hogy a covid beadás miatt halt meg. Az igazságot mindig el kell hallgatni. Újabb áldozat halt meg hiába. Van egyetlen becsületes, tisztességes ember is, aki a BBC-nél dolgozik? Ha ismer valakit, aki a BBC-nél dolgozik, mindenképpen magyarázza el neki, hogy mennyire megveti őket és a szervezetüket.

Szingapúrban a kormány pénzt ad a vakcina által károsított embereknek. Egy fiatal fiú, akinek szívmegállása volt, 250 000 dollárt kapott. A legutóbbi számláláskor 144 embernek fizettek kártérítést, mert az oltás miatt megsérültek. A szingapúri embereknek azt tanácsolták, hogy az oltás után egy hétig ne végezzenek megerőltető testmozgást. Én azt tanácsolnám az embereknek, hogy soha ne végezzenek megerőltető testmozgást a szúrás után. Ez soha nem jelenti azt, hogy egész életükben.

A BBC büszkén számol be arról, hogy Skóciában a 16 és 17 évesek 40%-át már beoltották. Gondolom, ezért Devi Shridhart hibáztathatjuk. Skócia tanácsadója ilyen ügyekben - az a nő, aki a BBC-ben azt mondta, hogy egyetlen gyerek sem halt meg, és hogy a mellékhatások mind kezelhetőek.

Mi a következő lépés? A BBC előássa Jeffrey Epsteint, és tanácsot kér tőle a gyermekvédelemmel kapcsolatban? Vagy talán András herceg készíthetne egy sorozatot a public relationsről.

Egy farmer a Country Life magazinban arról írt, hogy a gazdáknak fizetnek, méghozzá nagyon jól, hogy ne csináljanak semmit, hagyják elvadulni a gazdaságukat. Nem hiszem, hogy rájöttek volna, hogy a cél az, hogy csökkentsék a mezőgazdasági termelést, élelmiszerhiányt okozzanak, és arra ösztönözzék, vagy kényszerítsék a fogyasztókat, hogy laboratóriumban előállított élelmiszereket vásároljanak. Valaki tényleg azt hiszi, hogy a kormány hatalmas összegeket adna a gazdáknak a gyomosodás ösztönzésére?

Ezt nevezik újraerdősítésnek. Ez őrültség. Tudják, mit kapnak, ha hagyják elvadulni a földeket? Nem lesznek virágos rétek. Hanem disznóparéjjal, szederrel, japán csomófűvel és csalánnal teli mezőket.

Figyelmeztetnek minket, hogy karácsonykor nem lesz élelmiszer, mert az összes sofőr nem fog dolgozni. Nem azért nem fognak dolgozni, mert betegek, hanem mert az applikációjuk bepittyegett. Bárki, aki azt hiszi, hogy ez mind véletlen, súlyos, krónikus naivitás miatt kezelésre szorul.

Az Amerikai Meterológiai Társaság szerint 2020 volt a harmadik legmelegebb év az Egyesült Királyságban, ami meglepő lehet az itt élők számára. Lehet, hogy 2019 és 2021 között volt a legmelegebb év, de szerintem ennyi.

A Public Health England számadatai szerint a szívbetegségek, a cukorbetegség és a májzsugor okozta halálozás jóval magasabb a szokásosnál. A mindenit! Mindezt már 15 hónappal ezelőtt megjósoltam. És ez még rosszabb lesz. Eközben az NHS England elismerte, hogy hiány van a vérmintákhoz szükséges kis üvegekből. Arra kérte a háziorvosokat, hogy várjanak az év végéig a vérvizsgálatokkal. Ez nagyban hozzájárulhat a halálozási arány javulásához. A betegek még azelőtt meghalnak, hogy felkerülnének a többéves kórházi várólistára. Az Egyesült Királyságban nincs hatékony egészségügyi ellátás. Az NHS ma már egy hatalmas, adminisztratív gyilkológép.

Egy londonderry-i háziorvos bátran kifejezte aggodalmát a fiataloknak adott covid-19 oltás miatt. Az Egészségügyi és Szociális Ellátási Tanács felfüggesztette, mert együttérzést, tudományos ismereteket és józan észt tanúsított. Talán valakinek találnia kellene egy darab kötelet, és fel kellene függesztenie minden olyan kormányt, amely engedélyezi az igazmondó orvosok felfüggesztését.

Az ausztráliai Új-Dél-Walesben az egészségügyi főorvos arra figyelmeztetett, hogy a polgároknak évekig arcmaszkot kell majd viselniük. Ki kellene rúgni. A maszkok megölhetik és meg is fogják ölni azokat, akik viselik őket.

Valami, amit az Atomtudósok Bulletinjének neveznek, azt állította, hogy "a védőoltások még mindig sok embert tartanak vissza a haláltól". Ez nevetséges lenne, ha nem lenne annyira őrült és veszélyes.

Hol vannak a tényellenőrök, amikor szükség van rájuk? A szomszéd kutyájánál sincs több ötletük arról, hogy az oltások megóvják-e az embereket a halálozástól.

Jönnek az önfeloszlató vakcinák. Állatokon tesztelték őket. Az ötlet az, hogy beadunk egy oltást egy embernek, aki aztán a vakcinát továbbadja a környezetében lévőknek. Mi romolhat el? Az oltáspárti őrültek hazudnak, és azt mondják, hogy ez nem történhet meg. De megtörténik. Nem hiszik, hogy a covid-19 oltás megöli az embereket, szóval mit tudnak ők.

Tavaly egy videóban figyelmeztettem, hogy az oltások több embert fognak megölni, mint a covid-19. Ó, hogy az emberek mennyire nevettek. Most már nem nevetnek, gyanítom. Sajnos egyértelmű, hogy igazam volt.

Bármerre nézünk, mindenhol őrület van.

Egy 84 éves beoltott férfi családja könyörgött az embereknek, hogy oltassák be magukat, mivel a nagyapjukat "megfertőzte valaki, aki úgy döntött, hogy nem oltatja be magát". Honnan tudhatták volna? Az oltás nem akadályozza meg, hogy "A" személy megfertőzze "B" személyt. Ez egy nagy hiba a tényellenőrzésben, de széles körben jelentették. Ezernyi korrupt tényellenőr hallgatott. Nem kapsz nagy csekket, ha az igazságot támogatod, és leleplezed a hazugságokat. A PayPal és társai kitiltanak, ha hagyod, hogy az igazság kiszivárogjon.

Ferenc pápa azt mondja, hogy az oltás megszerzése az ön- és emberszeretet cselekedete. Én azt hittem, hogy ez egy öngyilkos cselekedet, és ezért bűn.

Izraelben bárkinek három éves kor felett igazolnia kell, hogy beoltották, vagy negatív lett a tesztje, mielőtt beléphet egy beltéri szórakozóhelyre. Ez azt jelenti, hogy a háromévesek nem mehetnek éjszakai klubokba, ami nyilvánvalóan igazságtalan.

Az Egyesült Királyságban létrehoztak egy Long Covid nevű ijesztgetést. Úgy tűnik, az orvosok elfelejtették, hogy az influenzás betegek gyakran szenvedtek hasonló hosszú távú problémáktól. Furcsa módon a Long Coviddal kapcsolatos újonnan felsorolt tünetek történetesen majdnem ugyanazok, mint a covid oltással kapcsolatos mellékhatások. Milyen hasznos egybeesés ez.

Az Egyesült Királyságban a média először arról számolt be, hogy az oltás 60 000 életet mentett meg, majd 80 000 életet, és a legutóbbi, amit láttam, hogy 100 000 életet mentett meg, és milliókat akadályozott meg a kovidózis elkapásában. Ezek mind a tényellenőrzés teljes kudarcai voltak, de gondolom, úgy érzik, hogy ha már hazudni akarnak, akkor hazudjanak nagyot is. A tényellenőrzők úgy tűnik, elégedettek azzal, hogy mindenkit arról biztosítanak, hogy a maszkok biztonságosak, miközben a tudomány egyértelműen kimutatta, hogy halálos gyilkosok.

Wisconsinban a szenátus elfogadott egy törvényjavaslatot a holttestek feloldásáról és a csatornába dobásáról. Ez a jelek szerint 20 amerikai államban bevett gyakorlat, ahol ezt zöldebb politikának tartják, mint bármi mást.

Tony Blair ismételten azt mondja, hogy ideje különbséget tenni a szúrt és a nem szúrt emberek között, és ez valószínűleg bölcs dolog, mivel a jelentések szerint a kovászban meghalt emberek 87%-a szúrt volt.

A kormány most azt mondja, hogy az influenzát el lehet kapni anélkül, hogy bármilyen tünetünk lenne. Azt beszélik, hogy a tudósok egy mRNS-influenza elleni oltást tesztelnek, és hogy a kormány népirtó őrültjei azt akarják, hogy az influenza elleni oltást a covid-19 elleni emlékeztető oltással egy időben adják be. Mindkét karra egyet-egyet. A kettős osztást természetesen soha nem tesztelték vagy próbálták ki. Ki tudja, hány millióan fognak meghalni?

A középkorúak egyharmada krónikus egészségügyi problémákkal küzd - túl sokat iszik, magas a vérnyomása vagy mentális problémái vannak. Mindezek a zárlatok számlájára írhatók. Sajnos nem kezelik őket, mert a háziorvosok túlságosan elfoglaltak az oltások beadásával, a kórházi személyzet pedig túlságosan elfoglalt a tik-tok videók készítésével. Az Egyesült Királyságban a betegek számára még mindig szinte lehetetlen személyesen találkozni egy háziorvossal, és az állatorvosok jobb szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, mint az orvosok.

Meglepő módon az orvosoknak 100 fontot fognak fizetni óránként azért, hogy NEM fogadják a betegeket a rendelőjükben, és hogy online konzultációkat tartanak, amelyeknek Dr. Colin Barron barátom és én egyetértünk abban, hogy nagyon korlátozott az értéke.

A The Atlantic magazin lehozott egy cikket, amelyben azt állították, hogy `Németország oltásellenes története tele van antiszemitizmussal'. Aki szkeptikus és kérdőjelező, azt szokás szerint összeesküvőként támadják. A hazugságok és a démonizálás egyre rosszabb.

A Daily Mail nem akarta túlszárnyalni a Wikipédiát, a hazugságok és dezinformációk korrupt ügynökségét, és bejelentette, hogy tévesen állítom magam orvosnak. A Daily Mail online tudja, hogy ez nem igaz, mert amikor ez egy újság volt, akkor orvosként kértek fel, hogy írjak cikkeket nekik. Dan Sales, a rágalmazásért rajongó ál-újságíró, aki ezt írta, úgy tűnik, kevesebbet tud az újságírásról, mint egy átlagos mókus a kvantummechanikáról. Egy percébe, talán kettőbe is beletelt volna, hogy megtalálja a bizonyítékot arra, hogy képzett orvos és volt háziorvos vagyok, és jövő héten visszakerülhetek az orvosi nyilvántartásba, ha kitöltök néhány űrlapot. Ez a fajta nyílt visszaélés kezd mindennapossá válni, és az olyan szélhámos weboldalak, mint a Wikipedia - a korrupt ember hamis enciklopédiája - következetes zaklatása mellett áll.

Gareth Southgate, az Anglia menedzsere valami labdákat érintő ügyben panaszkodott, hogy az oltásellenesek pokollá tették az életét, amióta támogatta a kormányt és népszerűsítette az oltást a fiatalabbak körében. Lám, lám, lám. Vajon mennyit tud ezekről az oltásokról? Kétlem, hogy olyan régóta tanulmányozza a gyógyszergyárak korrupcióját, mint én. És garantálom, hogy az a bántalmazás, amit állítása szerint kapott, semmi ahhoz a gonosz démonizáláshoz képest, amit nekem kellett elviselnem az oltáspártiaktól.

Fél tucat Extinction Rebellion támogatónak, akik többnyire tudatlan Guardian-olvasók, gyanítom, megengedik, hogy megzavarják London forgalmát, és 1000-szer nagyobb nyilvánosságot kapnak, mint 100 000 ember, aki a kovászos csalás ellen tiltakozik. A London belvárosát 2019-ben megszálló őrültek 120 tonna szemetet hagytak maguk után - ami számomra azt sugallja, hogy csak úgy tesznek, mintha törődnének a környezettel. A BBC imádja a globális felmelegedés mítoszát, és egy szót sem akar hallani ellene - szóval ez is valami, amiről nem fogok vitatkozni a BBC-n.

Az Exxon olaj bejelentette, hogy növényi alapú megújuló üzemanyagot fog előállítani. Ez egy gazillió tonna élelmiszert fog felhasználni, és segít biztosítani, hogy a milliárdok éheztetésének terve sikeresnek bizonyuljon. Az őrült zöld ál-környezetvédők pedig minden fosszilis tüzelőanyagot le akarnak állítani - ezzel arra kényszerítve az embereket, hogy vidékről az okosvárosok borzalmas, apró, kartonpapír lakásaiba költözzenek.

Az oltásokat beadó háborús bűnösöknek nyilvánvalóan azt mondták, hogy ne ellenőrizzék, hogy a tűt egy érbe szúrják-e. Pedig már hónapokkal ezelőtt figyelmeztettem, hogy a kovidózisos oltás mérgező anyagának egyenesen a vénába történő befecskendezése halálosabb lehet.

Az iskolákat 300 000 széndioxid-monitorral szerelik fel, hogy ellenőrizzék, elég ajtó és ablak van-e nyitva. Senkit sem érdekel a hatóságoknál, hogy a gyerekek be tudják-e lélegezni a maszkjaikat, vagy sem. Mi fog történni, amikor beköszönt az igazán hideg időjárás, és az ablakok és ajtók mind tárva-nyitva lesznek?

A háziorvosok levelet küldtek ki, amelyben arra figyelmeztetnek, hogy a jelentős életveszélyes betegségben szenvedő betegeknek nem valószínű, hogy kórházi felvételt ajánlanak fel, ha rosszul lesznek. Az orvosok szerint a legjobb megoldás, ha otthon maradnak, és a családjuk gondoskodik róluk. Már ha van családjuk. És ha a család nem zárkózik el önmagától.

A háziorvosok azt mondják, hogy szívesen beszélgetnének velük személyesen, de fennáll a veszélye annak, hogy tünetmentes hordozók lesznek. Ez furcsa. A tudomány azt mutatja, hogy tünetmentes hordozók nem léteznek, bár most már lehetségesnek tűnik, hogy a beoltott emberek tünetmentes hordozókká válhatnak.

A "ne élesszük újra" nyomtatvány aláírása azt jelenti, hogy mindenki tudni fogja, hogy vészhelyzetben ne hívja a 999-et.

Walesben azt mondták, hogy a fogorvosok az elmúlt 18 hónapban 350 000 telefonos és videós konzultációt folytattak. Ez mennyire haszontalan? A videós konzultációnál legalább rámutathat a fájdalmas fogra. Fogadok egy arany tömésbe egy korty szájvízbe, hogy a fogorvosra szoruló politikusoknak nem kellett elviselniük a telefonos beszélgetést.

És miközben mindez folyik, Walesben kampányolók azért kampányolnak, hogy a középületeken lobogó vörös walesi sárkányos zászlóra egy pénisz kerüljön.

Azt szokták mondani, hogy Néró fiddlingelt, miközben Róma égett.

A jövőben az emberek azokról a walesi kampányolókról fognak beszélni, akik azt követelték, hogy a zászlójukon lévő sárkányra egy pénisz kerüljön, miközben a gyermekeiket válogatás nélkül lemészárolták a kovászos oltással.

Egyébként a kormány tanácsadóin múlik, hogy bebizonyítsák, hogy az oltások nélkülözhetetlenek és biztonságosak. Egyikre sem képesek. Mi viszont be tudjuk bizonyítani, hogy az oltások nem nélkülözhetetlenek, és ezreket ölnek meg. Ez a gyermekek megölése, és az emberek hagyják, hogy ez megtörténjen.

A háziorvosok arra panaszkodnak, hogy a betegek online visszaélnek velük. Vajon miért lehet ez? Talán ha nem azzal töltenék minden idejüket, hogy egy olyan kísérleti oltást erőltessenek, amely már ezreket ölt meg és milliókat sebesített meg, akkor talán jobban szerethetnék őket.

A brit kormány már több mint 500 millió oltást rendelt meg. Azok, akik nevettek, amikor azt mondtam, hogy végül is havonta fogják beadni az oltásokat, talán abbahagyhatnák a nevetést, és átgondolhatnák a dolgot.

A covid oltás nem olyan, mint egy gyógyszer, amelynek kellemetlen mellékhatásai vannak, amelyek elmúlnak, ha abbahagyjuk a szedését. Amikor megkapta a covid-19 injekciót, a teste megváltozik, és sok lehetőség van a károsodásra. Senki sem tudja, hogy milyen kockázatokkal jár, mert, ahogy tavaly óta mondom, ez egy kísérlet. Bárki, aki azt mondja, hogy a covid-19 oltás teljesen biztonságos, az egy hazug kis szarházi.

Itt az ideje, hogy dühösek legyünk.

Csatlakozz Vernon seregéhez. Mindössze annyit kell tenned, hogy minden nap csinálj valamit, hogy tag legyél. Mondd el valakinek az igazat. Küldj el egy videót, ezt a cikket vagy egy ingyenes könyvet egy barátodnak vagy egy idegennek. (Azt mondták, hogy ezt könnyebb megtenni a www.vernoncoleman.org címen.

Tegyél valamit minden egyes nap. Nem fogom tudni, hogy megtetted-e - de megteszed.

https://pokolafoldon.hu/blog/itt-az-ideje-felduhodni