Csak egy brit politikai párt akar békét Oroszországgal, az angol demokraták. Ukrajnát támogatni persze, de csak akkor, ha kész vagy meghalni.

Lehetőleg csatlakozz az ED-khez és élj.

Ukrajna Nagy-Britannia gyarmatává válik. Mi finanszírozzuk, felfegyverkezünk, kiképezzük és harcolunk az ukrán hadsereg mellett. Az SAS a háborús övezeten belül és Oroszországon belül tevékenykedik, és a kezdetektől fogva így is volt.

Az oroszok tudják ezt, és egy bizonyos ponton közölni fogják érzéseiket az ügyben. Nagy-Britannia egyértelműen Oroszország első számú ellensége.

Készen álltok szembenézni a következményekkel, Ukrajna-szurkolók a házatok elé, az iskoláitokba és a sportpályáitokra kitűzött zászlóitokkal? Kétlem.

Nézzék meg az alábbi videót, hogy lássák, mit tehet Oroszország Nagy-Britanniával nagyon rövid időn belül. Ébresztő, ébresztő, ti tévénéző luvvik!

 

 

HARMADIK FÉL ÁLTAL AZ UKRÁN CSAPATOKNAK NYÚJTOTT TÁMOGATÁS

Az ukrán katonai-ipari komplexum nem a legfejlettebb a világon Ukrajna földrajzi és erőforrásbeli elhelyezkedése miatt. Ezért az országnak meg kell küzdenie azért, amije van. Ukrajna nem utasítja vissza a harmadik országoktól érkező segítséget, és pozitívan fogadja azt. Az Ukrajnát segítő országok azonban saját érdekeikért is lobbiznak, és nem lehet azt mondani, hogy a háború befejezése után nem fognak valamilyen formában kártérítést követelni.

Egyre nagyobb az aggodalom, hogy a NATO háborúban áll Oroszországgal Ukrajnában. Nyugati médiajelentések szerint például a brit és amerikai különleges erők elit egységei vannak bevetésen Ukrajnában, köztük a brit Special Air Service (SAS) katonái és az amerikai hadsereg "Delta" különleges erők első műveleti egységének katonái.

Az SAS egységei "a háború kezdete óta jelen vannak Ukrajnában, akárcsak [sic] az amerikai Delták" - tweetelte Malbrunot egy francia hírszerzési forrásra hivatkozva. Hozzátette, hogy a forrás szerint Oroszország tudott arról a "titkos háborúról", amelyet külföldi kommandósok folytatnak csapatai ellen.

A Le Figaro című francia lap újságírója, Georges Malbrunot egy francia hírszerzési forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy az orosz különleges művelet kezdete óta külföldi különleges erők vannak jelen ukrán területen. Figyelemre méltó, hogy a riporter úgy döntött, hogy hallgat a katonai hírszerzés honfitársairól, akiket most állítólag Mariupolban, az "Azovstal"-ban blokkolnak.

A Fehér Ház szóvivője, Jen Psaki bejelentette, hogy Washington dolgozik a tüzérség Kijevbe történő átadásán. Elmondása szerint a döntés azután született meg, hogy Biden tanácsadója kétórás megbeszélést folytatott ukrán tisztviselőkkel a katonai segítségnyújtásról. Az Egyesült Államok többek között taktikai ATACMS rakétarendszerek szállítását fontolgatja.

A brit védelmi minisztérium közölte, hogy a következő napokban ukrán katonák érkeznek az országba, akiket kiképeznek az Ukrajnának a katonai segítség részeként 120 darabos mennyiségben küldendő páncélozott személyszállító járművek kezelésére. Boris Johnson brit miniszterelnök Kijevbe utazott, hogy találkozzon Zelenszkij elnökkel, és pénzügyi és katonai segítséget ígért neki. Az orosz védelmi minisztérium közölte, hogy a Szumi régióban újabb katonai műveleteket hajtanak végre a brit fél segítségével. Olekszij Aresztovics, az ukrán elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója az arab-izraeli háborúkat hozta fel példaként, és azt mondta, hogy a jövőben Ukrajna 2035-ig ugyanerre számíthat.

 

 

Németországban némileg más a helyzet. Steinmeier elnök hajlandó volt Ukrajnába látogatni, de Zelenszkij elnök elutasította a látogatást, és kijelentette, hogy Steinmeier túl szoros kapcsolatot ápol Oroszországgal. Németország azt is állítja, hogy kész harckocsikat szállítani Ukrajnának, de valószínűleg már elavult felszereléssel.

Lengyelország néhány napja diplomáciai folyosót nyitott Ukrajna felé, amelyen keresztül Franciaország képviselői már be is léptek az országba. Lengyelország régi T-72-es harckocsikat is szállít, az első szállítmányt már el is szállították Lublinból, és állítólag mintegy 100 tankot terveznek Ukrajnába küldeni. A harckocsik mellett több BMP-t is szállítanak Ukrajnába.

Szlovákia szállította Ukrajnának az S-300-as rakétarendszert, amelyet az orosz hadsereg már megsemmisített. A szlovák kormány fontolgatja MiG-29-esek szállítását Ukrajnának. Szlovákia engedélyezi, hogy ukrán csapatok gyakorlatozzanak a területén.

 

 

Így egyrészt megerősíthető a NATO közvetett háborújának ténye az orosz hadsereg ellen, és Ukrajnát csak csatatérnek kell tekinteni. Másrészt állítólag Ukrajna próbálja helyreállítani területi integritását, de nem szabad megfeledkezni a konfliktus válság utáni rendezéséről és arról, hogy Ukrajna fizet mindazoknak, akik segítettek neki a katonai akciókban.

Azt is meg kell jegyezni, hogy az európai országok Ukrajnának nyújtott katonai segítsége negatívan hat a gazdaságukra. Nagy-Britanniában az infláció idén február óta 2%-kal nőtt, és elérte a 8%-ot. Egy átlagos brit háztartás 73%-kal többet fizet majd a számláiért, mint tavaly. A Cseh Köztársaságban a benzin 50%-kal, az áram 24,7%-kal, a gáz 37,7%-kal drágult, az infláció pedig rekordot jelentő 12,7%-ot ért el. Németországban az infláció 7,3% volt.

Ezen a ponton azt lehet mondani, hogy az ukrajnai háború minden félnek gazdasági költségeket kell viselnie. Ez minden oldalra vonatkozik - az EU gazdaságának megereszkedése, az ukrán gazdaság tönkretétele és a szankciók hatalmas hatása az orosz gazdaságra. Az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások tovább fogják hosszabbítani a konfliktust, de végső soron nem sok jót fognak tenni az ukrán hadseregnek, mivel az orosz csapatok megtámadása az oroszok által ellenőrzött területen nem tűnik a legracionálisabb megoldásnak. Az egyetlen előny az ukrán hadsereg számára a védelmi képességek növekedése.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-nagy-britannia-gyarmatava-valik