Az Amerikai Klinikai Vizsgálatok Társasága közzétett egy kutatást, amely az elhunyt covid-19-es betegektől vett plazma biokémiai tulajdonságait vizsgálta.

A kutatócsoport "a halálhoz vezető súlyos COVID-19-ért felelős sejtszintű és molekuláris mechanizmusokat akarta azonosítani". A súlyos covid-19-es betegeknél mitokondriális diszfunkciót és a szekretált foszfolipáz A2 (sPLA2) aktivitással összefüggő emelkedett metabolitokat mutattak ki. Ez ugyanaz az enzim, amely a mérges kígyómarás után emelkedik. Lehet, hogy az sPLA2-nek ez a növekedése a szervezet természetes reakciója a fertőzésre, vagy pedig annak a jele, hogy a szervezetet valami aljasabb dolog - talán mérgező részecskék - fertőzte/mérgezte meg?

"Az elhunyt COVID-19-es betegeknél magasabb volt a keringő, katalitikusan aktív sPLA2 IIA csoport (sPLA2-IIA) szintje, a medián érték 9,6-szor magasabb volt, mint az enyhe betegségben szenvedő betegeknél, és 5,0-szor magasabb, mint a súlyos COVID-19-et túlélőknél" - írták a tanulmány szerzői.

A súlyos covid-19 betegségben szenvedő betegek megsegítésére vizsgálják az anti-vénás vegyületet
Az évek óta tartó biokémiai kutatások szerint egy széles spektrumú ANTI-VENOM vegyület éppen azt az enzimet gátolja, amely a súlyos covid-19 betegséggel és a covid-19 halálozással hozható összefüggésbe. Kiderült, hogy ezt az enzimet (sPLA2) gátolja a varespladib nevű antivénás vegyület. A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a varespladib a szekréciós foszfolipáz A2 (sPLA2) hatékony gátlója. A varespladib javulást mutatott a szív- és érrendszeri kockázatok tekintetében, beleértve a gyulladásos C-reaktív fehérjék csökkenését és a célenzim, az sPLA2 szinte teljes elnyomását.

Egy 2020 novemberében megjelent Medscape-cikk egyetértett azzal, hogy a covid-19 által okozott tüdőgyulladás az sPLA2 enzimet termeli. A cikk szerint ugyanennek az enzimnek egy halálosabb változatát termeli a SNAKE VENOM. A kutatók a varespladibot széles spektrumú, vénaellenes gyógyszerként használják, mivel ugyanezt az sPLA2 enzimet veszi célba. A kutatók az antivénom vegyületet a súlyos covid-19-es esetek ellen is be akarják vetni.

Ez felveti a kérdést: Lehet, hogy a "covid-19" klinikai megnyilvánulása valójában egy kígyóméreg tulajdonságait tartalmazó biofegyver rossz hatása? Ez megmagyarázhatja, hogy a súlyos covid betegek és a tüskés fehérje mRNS-ével beoltottak miért szenvedhetnek szédüléstől, bénulástól, véralvadástól és gyulladt tüdőtől. Ezek mind a mérges kígyómarás hasonló tünetei [6. ábra]. Ha a súlyos covid-19 egy olyan enzimet érint, amelyet az antiméreggel el lehet nyomni, akkor a tényleges SARS-CoV-2 tartalmaz-e kígyóméregből származó genetikai kódot? Továbbá, az mRNS-vakcinák súlyos szív- és érrendszeri hatásai ugyanehhez a méregkomponenshez kapcsolódnak?

Az orvosi rendszerek profitáltak a covid-19 diagnózisokból, de nagyon keveset értettek meg a tényleges betegség mögött meghúzódó patológiából.
Két éven keresztül a kórházi rendszerek a "covid-19" kódolásához nem specifikus tünetek hosszú listáját használták. A "covid-19" kifejezést a betegekre ragasztották, ha "ez" csupán "gyanús volt vagy nem zárható ki". Ráadásul a kórházak csalárd PCR-tesztekre támaszkodtak, amelyeknek soha nem volt céljuk egy adott fertőző betegség diagnosztizálása.

A "covid-19" szót észbontóan reklámozták, anélkül, hogy megértették volna a betegségcímke mögötti patológiát, vagy azt, hogy a kórházi protokollok hogyan súlyosbították a szenvedést és a halált. Miközben a PCR-tesztekkel tévesen "covid-19"-ként diagnosztizálták a közönséges légúti vírusokat, a valódi biofegyver könnyen elkerülhette volna a felismerést, és megmagyarázhatatlan gyulladást okozhatott volna az idős betegek és a társbetegségben szenvedők tüdejében és szív- és érrendszerében.

Amit "covid-19" néven ismerünk, valójában egy kígyóméreg (és más összetevők) alapú bináris fegyver lehet, amely súlyos gyulladást okozhat a tüdőben és a szív- és érrendszerben. Mivel a covid-19 vakcinák célja a tüskefehérje hasonló genetikai szekvenciáinak replikálása, mindezek a szív- és érrendszeri problémák és a hirtelen oltási halálesetek ugyanazon kígyóméreg tulajdonságainak hatásai lehetnek.

Az elmúlt két évben a tudósok az immunválasz tüskefehérje mRNS-sel való fokozására összpontosítottak, és a közvéleményt arra kényszerítették, hogy elfogadja azt az elképzelést, hogy ezek életmentő vakcinák; de az egész tudományos és orvosi infrastruktúra teljesen figyelmen kívül hagyhatta a lényeget. Egy hosszú, tudománynak álcázott biológiai háborúval állunk szemben. A beoltottakat mérgező genetikai utasításokkal mérgezhették volna meg, amelyek megmérgezik a tüdőt, a szív- és érrendszert és az idegrendszert.

Talán ez az oka annak, hogy a vakcina nem működött az első adag után; ez a soha véget nem érő támadás mérgező, mérgező komponenseket replikál (amelyeknek semmi közük az immunitáshoz), és ezek sokkal közvetlenebb és szándékosabb módon betegítik meg a lakosságot, mint az eredeti biofegyver valaha is tudta volna.Talán ez az oka  annak, hogy a beoltottaknál most súlyosabb a koronavírus-fertőzés, mint a be nem oltottaknál . Szó szerint erőszakosan halálra mérgezik őket, adagról adagra.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-megnovekedett-covid-19-halalozassal-osszefuggesbe-hozhato-enzimet-egy-anti-venom-vegyulet-blokkolja